Nikolaj var utrolig lydhør overfor et lille ønsker jeg havde ift installation og fandt en super god og pragmatisk løsning. Stor ros til den grad af servicemind Nikolaj udviste.
Ladestander til bil opsat af Lasse, der var præcis og punktlig med både tid og det udførte arbejde, der er solidt, ordentligt og pænt. Ringer man til firmaet mødes man af venlige og imødekommende pe... Toon meer
Super behagelig medarbejder, alt fungerede og et godt samarbejde. God service og det afsluttende resultat meget tilfredsstillende. Dog et problem. Som bruger føler man sig lidt frustreret over det sk... Toon meer
Montøren ydede en utrolig god service samtidig med at han løste et problem omkring ledningsføring til eltavlen. Giver gerne vedkommende min bedste anbefaling - fik desværre ikke fat i navnet, men det... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
GRONELL beskæftiger over 50 medarbejdere, og er dermed i stand til at løse de fleste opgaver – med personligt engagement. Vi lægger stor vægt på faglig høj standard – både hos vores håndværkere, bygge-/projektledere og ledelsesniveau. Alle medarbejdere gennemgår løbende struktureret videreuddannelse på alle niveauer.
Industrivænget 19, 3400, Hillerød, Denemarken
- info@gronell.dk
- gronell.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 30% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super oplevelse med Gronell
Super oplevelse med Gronell. De kom præcis som aftalt for at montere min nye ladestander. Montørerne var meget flinke og imødekommende under hele besøget. Arbejdet er udført utrolig pænt, og alt spiller. Stor anbefaling herfra!
dygtig og kompetent medarbejder
Super flink dygtig og kompetent medarbejder og flot arbejde. blev ligesom vi ønskede det, så ros her fra og Gronell kan klart anbefales. 😊
Christian fra Gronell var forbi i dag
Christian fra Gronell var forbi i dag, for at installere vores ladeboks. Han har styr på hvad han laver og han er god til at forklare, hvad han gør og hvorfor. Men mindst lige så vigtigt, så er han venlig, imødekommende og har masser af humor. Det var en fornøjelse at have besøg af ham.
Jeg håber firmaet sætter stor pris på ham, de har en god medarbejder der.
En dygtig og venlig medarbejder
En dygtig og venlig medarbejder, der kunne sit arbejde.
Flink og imødekommende montør
Flink og imødekommende montør. Var hurtig til at lave installationen og god til at undervise i brugen heraf.
Kanon arbejde!
Fagligt dygtig tekniker. Flot arbejde og god hjælp til opsætning af ladeboks.
Perfekt opsætning af ladeboks
Hurtigt og fint arbejde. God til at besvare spørgsmål undervejs og komme med forslag til løsninger. Sikrede at alt var i orden, inden elektrikeren forlod matriklen.
Proffesionel og punktlig
Hurtig installation af ladeboks, alt godt.
Har fået installeret ladeboks
Har fået installeret ladeboks, montør kom til aftalt tid. Hurtig og korrekt arbejde, høflig montør det var god til at besvarer vores spørgsmål.
Glad og positiv tekniker
Glad og positiv tekniker Kaja kom og installerede ladestanderen. Alt blev gjort med sikker hånd og alt fungerede. 5 stjerner til hende.
Kompetent og samvittighedsfuld…
Kompetent og samvittighedsfuld elektriker som hurtigt fik boret huller, trukket kabel og installeret ladeboks. Perfekt med efterfølgende tjek på at alt virker som det skal.
Vi fik opsat ladeboks af Christian og…
Vi fik opsat ladeboks af Christian og det var et godt udført stykke arbejde, og super service. Kan kun anbefale at bruge Gronell.
Hurtig og effektiv opsætning af…
Hurtig og effektiv opsætning af ladeboks. Dygtig elektriker der kom med gode løsninger 👍
Skulle have monteret ladeboks
Skulle have monteret ladeboks. Montør kom som planlagt, hurtig og professionel tilslutning - og samtidig var han venlig og imødekommende.
Hjalp med opsætning af app til opladning, så alt fungerede efter opsætning.
At Norlys app’en så ikke kører perfekt kan montøren jo ikke gøre for 🤣
Overholdt Ladeboxaftale,og fagligt godt…
Overholdt aftale,og fagligt godt arbejde.
Let og bekvemt
Vi fik sat en ladeboks op af Patrick T., og han var super rar og venlig. Han var også let at forstå, og det hele var hurtigt og let fikset. Han gav os også en god gennemgang af hvordan appen og brik virker, og testede med os at det virkede med bilen, så man var helt tryg da han tog videre. Derudover var det let at booke tid og vi fik en besked da han var på vej hen til os, som gjorde det meget overskueligt.
Vi har lige haft besøg af Jannik fra Gronell. Virkelig en god service og hjælp til løsning hvor ladeboksen skulle hænges. Han har udført et stort stykke arbejde. Tak!
Vi har i dag haft besøg af Christian…
Vi har i dag haft besøg af Christian Jæger
Virkelig en behagelig fyr I har der.
God til at forklare alt om ladeboxen.
Vi føler og I trygge hænder med det hele.
Mvh Mogens fra Idom