Op 16 september Lego Titanic besteld voor bijna € 400,00. Bevestiging ontvangen met de mededeling dat ik een berichtje dat deze klaargemaakt wordt voor verzending..... daarna NOOIT meer iets gehoo... Toon meer
Alsnog vandaag 23 januari mijn bestelling mogen ontvangen. 27-12 besteld tot heden nog niks ontvangen. Op de erste navraag per email antwoord gekregen dat het vertraging heeft maar die week nog gel... Toon meer
Als reactie op mijn onderstaande review heb ik nu 2 dagen later mijn bestelling ontvangen en een pot turkesteroneals extra. Dat is goede service. Iedereen verdient een 2e kans! Nog steeds heb ik mi... Toon meer
Product 24 december besteld nog niks ontvangen . Meerdere keren contact gezocht via mail Facebook en formulier krijg geen reactie alleen dat het bij dhl verkeerd zou terecht gekomen zijn dat was op... Toon meer
Natuurlijke sportsupplementen Maximum | Natural | Performance
Dillenburgstraat 184, 1814JZ, Alkmaar, Nederland
- info@grynd.nl
- grynd.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
Na een wankele start een hele goede ervaring
Allereerst over het product, ik wist niet goed wat ik moest verwachten van dit product maar het was het wachten waard!!
Mijn energie levels zijn verdubbeld en merk een verbetering in mijn testosterone gehaltes ;)
Initieel werd het produkt snel geleverd maar buiten de schuld van Grynd om werd het produkt weer geretourneerd omdat het beschadigd zou zijn in de bus van de bezorger.
Mijn mails werden razendsnel beantwoord en geen moment heeft dit bedrijf mij het gevoel gegeven dat ze mijn bestelling niet zouden of willen honoreren.
Het heeft even geduurd maar Boris heeft het perfect opgelost.
Ik kan alleen voor mezelf spreken maar ik ga 100% zeker weer bestellen bij Grynd.
Het product is top en met medewerkers als Boris zal de bedrijfsvoering zeker verbeteren!!
Heb hier laast mijn Shilajit gehaald en…
Heb hier laast mijn Shilajit gehaald en ben zeer tevreden. Het kwam iets later dan verwacht maar ik werdt goed geholpen via de klantenservice.
Ik ben opgelicht 3 weken besteld niks gehad
3 weken besteld niks gehad. Ook geen reactie op emails. Ik heb nu gewoon geaccepteerd dat ik ben belazerd. Mensen bestel aub je sjilahit niet hier. Beter gezegd bestel niks hier.
GRYND
20 minuten geleden
Beste KM,
Allereerst willen wij u hartelijk danken voor het delen van uw ervaring met Grynd. Het spijt ons zeer te vernemen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. Bij Grynd streven we ernaar om elke klant een uitzonderlijke service te bieden, en het is duidelijk dat we in dit geval niet aan die belofte hebben voldaan.
Ons ultieme doel is om niet alleen uw situatie recht te zetten, maar ook om de ervaringen van al onze klanten voortdurend te verbeteren en te herstellen. Uw feedback is van onschatbare waarde voor ons, en we benutten deze kans om onze diensten en klantenondersteuning verder te verfijnen.
Om uw specifieke situatie te herstellen, vragen we u vriendelijk om uw bestelnummer met ons te delen. Hiermee kunnen we uw bestelling nauwkeurig identificeren en de noodzakelijke stappen ondernemen om het probleem op te lossen. U kunt uw bestelnummer eenvoudig delen door te reageren op dit bericht.
Als een teken van onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren, willen we u graag een gratis potje Turkesterone aanbieden, ter waarde van €27,95. We hopen dat dit gebaar kan bijdragen aan het verbeteren van uw ervaring met Grynd.
We waarderen uw feedback enorm en beschouwen het als een cruciale bijdrage aan onze voortdurende inspanningen om onze service te verbeteren. We kijken uit naar uw reactie en de kans om samen te werken aan een bevredigende oplossing.
Duco
Klantenserviceteam Grynd
- mijn bestel nummer is 3330.
Waarom word er niet via de mail gecommuniceerd?
Huisnummer van de vele mails is 119D
Ik wacht spoedig af. Bedankt.

Pure afzetterij
Pure afzetterij! Ben gewoon bestolen. Online besteld en betaald maar nooit geleverd. Enkel leugens over DHL, dat het nu in hun handen is. Maar zij hebben nooit jullie pak ontvangen. Ergste is dat jullie zelfs niet op mijn mails reageren. Geen waardige firma. Ik ben daarom naar nietBezorgd.nl gestapt. Het ligt nu in hun handen.

Antwoord van GRYND
Puur oplichters nig altijd niets…
Puur oplichters nig altijd niets ontvangen na 2 maanden

Hier niet bestellen
Alsnog vandaag 23 januari mijn bestelling mogen ontvangen.
27-12 besteld tot heden nog niks ontvangen. Op de erste navraag per email antwoord gekregen dat het vertraging heeft maar die week nog geleverd ging worden, inmiddels al 2 weken verden en op verdere mail word ook niet meer gereageerd.

Antwoord van GRYND
Eerste week januari besteld. Zou zsm geleverd worden. Snel aangemeld bij de pakketdienst en vervolgens is het stil. Diverse mailtjes gestuurd, nul reactie. Iemand nog tips om je geld terug te krijgen?
Eerste week januari besteld

Antwoord van GRYND
1 januari besteld en to op heden niks…
1 januari besteld en to op heden niks geleverd en is wel aangemeld bij dhl en maills gestuurd en geen enkele reactie retour. Wel al betaald maar misschien is het beter het beste een bezoekje aan het bedrijf….. vreemde is dan wel weer ik kreeg een mail sorry er is wat vertraging maar hierbij 15€ korting op je volgende bestelling… dus 3 januari weer besteld met korting en 3 dagen later de bestelling binnen!!! Maar waar blijven dan de andere 2 potjes…😳😳😳
Bedankt voor het onderstaande antwoord maar heb dit ook al via jullie contact mail gedaan en daarop geen antwoord (wel op deze review😳) lijkt mij beter om die naar mij te beantwoorden lijkt mij om gegevens uit te wisselen? Het zendings nummer dat nog steeds bij dhl is aangemaakt is JVGL06257349000571653249
Order #3064

Antwoord van GRYND
Bedrijf heeft geen mobiele telefoon…
Bedrijf heeft geen mobiele telefoon nummer. Verzending is vertraagd en geen e-mail ontvangen. Dit bedrijf moet leren omgaan met klanten die klachten hebben. Sterker nog ze denken alleen maar aan geld want die aanbiedingen staat daar de hele jaar.

Antwoord van GRYND
Helaas besteld bij deze site 3 potjes…
Helaas besteld bij deze site 3 potjes shilajit helaas nog steeds niks ontvangen ondertussen al 2 weken geleden er word ook niet gereageerd op mijn mails heel jammer van deze site zou het afraden om te bestellen ga er ook niet meer vanuit dat er nog iets gaat komen :(

Zeer slecht
31.12 besteld
16 .01 nog niets geleverd.
Op hun site staat vanalles over vandaag besteld vandaag verwerkt.
24/7 klantenservice.
Na 2 mailtjes nog geen reactie.
1 grote leugen dus.
Geld terug gevraagd via PayPal
Reactie op het laatste.
Dank voor het alsnog verzonden pakketje.
Mijn vorige bestel nr was 3035.
U had ook even uw mail kunnen checken op mijn naam en alsnog kunnen reageren op mijn mails.
Vertouwen verliezen is vele malen makelijker dan terugwinnen.
Helemaal in deze met talloze concurrentie die wel meteen versturen of reageren.
Aan de reviews te zien ben ik niet de enige die negatief is.

Wat een vreselijk bedrijf
Wat een vreselijk bedrijf, zo erg heb ik het nog niet meegemaakt. Ik zit al 2 weken te wachten op mijn bestelling, weet niet of ik het nog krijg. Ook reageren ze niet op mijn mailtjes, waardeloos!!! KOOP HIER NIET

Fijn
Door een fout van mij. Hebben ze contact gezocht en alles netjes recht getrokken. Goed gedaan grynd.

Antwoord van GRYND
Bestelling gedaanklote bedrijf krijg bericht is…
Bestelling gedaan krijg bericht is verstuurd. Dag of 2 later bericht is vertraagd ivm decemberdrukte, hallo we zitten in januari. 2x een mail gestuurd geen antwoord gehad en ook nog nooit een produkt ontvangen. Echt een ballebedrijf.

Antwoord van GRYND
Voor 22:00 uur besteld 12 dagen later nog niet geleverd!
Ik heb 1 januari 2024 mijn bestelling van 3 potjes shilajit gedaan deze zou door drukte en vertraging bij DHL later geleverd worden wat eigenlijk vreemd is als je beweert voor 22:00 uur besteld volgende dag in huis! Maar goed na een mail sturen een week na besteldatum zou deze de volgende dag verstuurd worden maar tot op moment van dit schrijven nog niks ontvangen! Ook krijg ik geen reacties meer op mijn mails die ik stuur.... ik zou wel graag een eerlijke reactie krijgen van de verkoper en mijn producten ontvangen want anders ga ik toch juridische stappen ondernemen tegen Grynd

Na tweede kans 4 sterren
Het lijkt dat ze het lek boven hebben. Mijn bestelling is opnieuw verzonden en supersnel geleverd. Goed contact goed geregeld!

Bestelling gedaan
Bestelling gedaan . Niet ontvangen en niemand reageert.
Niets bestellen dus !

Naaiers
Duo set besteld 1 potje gekregen reageren nergens op. Binnenkort maar eens langs!

Bij mij hetzelfde verhaal
Bij mij hetzelfde verhaal, 2 wkn verder en nog steeds is de DHL de schuldige..
Nog steeds niets ontvangen.

Antwoord van GRYND
Heb gister shilajit besteld hoop dat…
Heb gister shilajit besteld hoop dat het echte shilajit is ze beloven al iets wat ze niet nakomen namelijk 5 sterren op Trustpilot en volgende dag bezorgd wat ook niet klopt heb gister besteld en kreeg vanochtend een mail dat het vertraagd is door DHL en kreeg 15 euro shoptegoed ik ga het spul eerst maar laten testen in een laboratorium en dan laat ik het verder weten als ik het binnen heb