Op 16 september Lego Titanic besteld voor bijna € 400,00. Bevestiging ontvangen met de mededeling dat ik een berichtje dat deze klaargemaakt wordt voor verzending..... daarna NOOIT meer iets gehoo... Toon meer
Alsnog vandaag 23 januari mijn bestelling mogen ontvangen. 27-12 besteld tot heden nog niks ontvangen. Op de erste navraag per email antwoord gekregen dat het vertraging heeft maar die week nog gel... Toon meer
Als reactie op mijn onderstaande review heb ik nu 2 dagen later mijn bestelling ontvangen en een pot turkesteroneals extra. Dat is goede service. Iedereen verdient een 2e kans! Nog steeds heb ik mi... Toon meer
Product 24 december besteld nog niks ontvangen . Meerdere keren contact gezocht via mail Facebook en formulier krijg geen reactie alleen dat het bij dhl verkeerd zou terecht gekomen zijn dat was op... Toon meer
Natuurlijke sportsupplementen Maximum | Natural | Performance
Dillenburgstraat 184, 1814JZ, Alkmaar, Nederland
- info@grynd.nl
- grynd.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
Oplichters
Wa laten we ze met zen alle gaan aangeven.
ik wacht al 3 weken op een bestelling

Goede producten.
Na wat miscommunicatie hebben de jongens van grynd er veel moeite ingestoken om aan de levering te voldoen, producten zijn goed dus al met al ben ik een tevreden klant.

Hier precies hetzelfde
Hier precies hetzelfde. Het ligt aan DHL.
Nou mooi niet hoor. Ik ga ze nog een keer mailen en anders geef ik het door aan de creditcardmaatschappij. Dan maar geld terugvorderen

Hier het zelfde
Hier het zelfde
2 keer iets besteld en 2 keer meer dan 1
Maand moeten wachten. Lag altijd aan “drukke omstandigheden “. Uiteindelijk wel gekregen. De sjilajit werkt niet. Ben sportief en let op mijn voeding, potje leeg maar NIKS van gemerkt. Niet goed geld terug is hun motto, maar nergens te lezen hoe dit aan te vragen.

Helaas
Helaas, ik kreeg het potje bijna niet open. Dit kwam omdat het spul overal zat, blijkbaar zat het beschermlaagje er niet goed op.
Heb de hele boel schoon gemaakt. Ga er maar vanuit dat het een foutje was. Heb grynd een mail gestuurd hierover, maar geen reactie. Zal hier dus niet meer bestellen.
Erg dubieuze website
Levering zogenaamd uitgesteld door drukte bij DHL, dit terwijl overige e-commerce bedrijven gewoon wel kunnen leveren. Op sites als Bol staat dat het product niet leverbaar is, zal dus gewoon daar mee te maken hebben. Verdere updates over levering of reactie op mail blijven uit. Belabberde en onbetrouwbare site.

JAMMER DAT IK HEEN -5 KAN GEVEN
JAMMER DAT IK GEEN -5 KAN GEVEN
ik heb het product besteld en na een week niks binnen gekregen. Mail gestuurd en kreeg als antwoord dat er vertraging was ivm BlackFriday. Na een week weer niks. Kreeg toen een mail dat het verstuurd was. Nu bijna een week geleden krijg ik een mail dat het door de kerstdagen komt dat er een vertraging is.
Nu al weer een paar mailtjes verstuurd maar reageren nergens meer op en er is nergens een telefoon nummer te vinden.
Ik ben blij dat ik achteraf betalen heb aan gevinkt, wat ik niet krijg betaal ik niet.
NIET BIJ BESTELLEN HET ZIJN OPLICHTERS

Antwoord van GRYND
Ook besteld krijg e-mail vertraging
Wel thuis gekregen !
Maar heb er maar een 1 week mee gedaan wat al niet kan kloppen
Want dat vind ik dan wel veel te duur voor zo een klein beetje!!

Antwoord van GRYND
Tot hier toe nog altijd niets…
Tot hier toe nog altijd niets aangekregen ..wel een email dat er vertraging is met de levering ...we zullen nog maar wat wachten.

Antwoord van GRYND
Besteld maar niks binnen gekregen
Besteld maar niks binnen gekregen. Krijg geen contact meer met ze. Oplichterij! Wel mijn geld kwijt wat ik erg hard nodig heb.....

Antwoord van GRYND
Shilajit heeft geen uitstekende…
Shilajit heeft geen uitstekende werking, kon ik al afleiden van het feit dat dit product vooral uit vloeistof bestaat wat niet hoort te zijn. Echte ruwe shilajit hoort hard en wat stroperig te zijn om alle talrijke mineralen op te nemen.

Antwoord van GRYND
Snelle levering en met correcte…
Snelle levering en met correcte uitvoering van behulpzaam uitleg

Snel en correcte levering
Snel en correcte levering van de eerste bestelling, mijn 2 de bestelling is na 2 maanden nog niet toegekomen, was natuurlijk een grotere bestelling en dan wordt je opgelicht. Geen reacties meer op mails.

Antwoord van GRYND
Jammer kan beter om dat twee keer…
Jammer kan beter om dat twee keer vertraging spullen niet binnen. Ze kun het beter doen

Antwoord van GRYND
Ik heb capsules besteld maar ik krijg…
Ik heb capsules besteld maar ik krijg shilajit.Dus niet het goede.