Ben bijzonder tevreden met mijn bestelling voor nieuwe medewerker die vandaag start net de telefoons verkregen , gisteren besteld en met firma contact gehad voor de snelle levering. Klantense... Toon meer
Ik had per abuis een verkeerd toestel online besteld en per ideal betaald. Met een belletje naar het bedrijf werd het keurig omgezet en ik kon ik het resterende bedrag overmaken. Ik werd ook twee keer... Toon meer
Gisteren, (29 maart) een witte Samsung Galaxy S3 Neo I9301 besteld. Zoals het gaat meteen een aantal mailtjes met de mededeling dat de bestelling verwerkt was. Eén dag later nog geen... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
GSM2BUY is actief op gebied van telefonie die zich specifiek richt op de veeleisende beller. gsm2buy.nl is een online winkel waar u 24 uur per dag terecht kunt voor een breed assortiment mobiele telefoons van alle fabrikanten in de markt. U bent bij ons aan het juiste adres voor mobiele telefoon.
Graafstroomstraat 75 - Unit 53, 3044 AP, Rotterdam, Nederland
- 0107670013
- info@gsm2buy.nl
- gsm2buy.nl
Simpel, correct, overzicht
Dik tevreden! Ik vond het product wat ik zocht bij jullie in een erg goede aanbieding. Levering was heel snel en netjes verzorgd. Top!
Top!!!
Een samsung s6 met hoesje, screen protector voor de prijs waar je elders alleen het toestel voor krijgt.
Prima webwinkel
Netjes en overzichtelijk webwinkel en prijzen zijn aanziendelijk lager dan andere webshop voor de zelfde producten.
Goede ervaringen
Helemaal niks mis mee. Snelle levering en goede service.
Overzichtelijke webwinkel
Zeer overzichtelijk webwinkel. Alles loopt prima, bestellen, contact ...
Super service
Vriendelijke mensen, bestelling was de zelfde dag verzonden.
Snel en goed
Ik heb een gsm besteld via Gsm2Buy. Deze had ik al na 1 dag binnen en ook van goede kwaliteit!
prima koop en afhandeling
Geen spijt van de aankoop. Aflevering en afhandeling helemaal goed.
Duidelijke en overzichtelijke webshop
Duidelijke webshop, je kunt makelijk vinden wat je zoekt. De prijs is ook scherp.
Snelle levering & goedkoopste op internet
Snelle service en keurig verpakt, volgens afspraak en goedkoopste op internet.
Super snel
savond besteld (Samsung s6) volgende dag in huis. Ze zijn ook niet duur
Keurig
Iphone 6 plus besteld, volgende dag was binnen. Goed service.
Top!!
Zeer overzichtelijk webshop, alles loopt prima. Prima service, donsdag besteld zoals beloofd de volgende dag netjes afgeleverd
Iphone 6 besteld, volgende dag in huis.
Super, geen klachten
IPHONE 6 Gekocht!!
Ik heb de Iphone 6 nu een week en ik ben er uitermate tevreden over, het is geweldige telefoon, zoals verwacht. Hij is zeer gebruiksvriendelijk en de geluid -en beeldkwaliteit is geweldig. ik had eerst mijn twijfels omdat ik hem tamelijk groot vond maar na hem een week te hebben gebruikt valt dit reuze mee, hij ligt lekker in de hand en past goed in je broekzak.
Ook de accuduur en de snelheid zijn uitstekend. Al met al is het een super telefoon en met het goede abonnement zeer betaalbaar. Een aanrader voor iedereen!
Het was aanwezig
Ik had eerder besteld. Kwam het bedrijf weer tegen goedkoopst. Ik heb mijn iphone 6 zilver.
Goed ontvangen
Ik heb een Galaxy S5 mini besteld het ging makkelijk op de website de volgende dag kreeg ik hem van GLS. Het is een product waarvan ik de specificatie op samsung.nl heb gelezen.
Hypotheken bemiddelaar
Ideaal voor de snelle zakelijke ondernemers....moet zeggen echt tevreden voor de hulp die ze boden, tel in het verleden via t mobile aangeschaft die kapot ging gevraagd voor reparatie of hulp kreeg nadda op me bord...aangeraden deze bedrijf te raadplegen kon al binnen 8u met tel. aanzetten. super @@@@@@@@@@@@
Snel en vertrouwelijk
Via een vriend deze site aangeraden en aangekocht super snel en vertrouwelijk , prijs en levering echt goed...aanrader.