Ideaal voor de snelle zakelijke ondernemers....moet zeggen echt tevreden voor de hulp die ze boden, tel in het verleden via t mobile aangeschaft die kapot ging gevraagd voor reparatie of hulp kreeg na... Toon meer

Ben bijzonder tevreden met mijn bestelling voor nieuwe medewerker die vandaag start net de telefoons verkregen , gisteren besteld en met firma contact gehad voor de snelle levering. Klantense... Toon meer

Ik had per abuis een verkeerd toestel online besteld en per ideal betaald. Met een belletje naar het bedrijf werd het keurig omgezet en ik kon ik het resterende bedrag overmaken. Ik werd ook twee keer... Toon meer

Gisteren, (29 maart) een witte Samsung Galaxy S3 Neo I9301 besteld. Zoals het gaat meteen een aantal mailtjes met de mededeling dat de bestelling verwerkt was. Eén dag later nog geen... Toon meer

1. Mobiele telefoon winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

GSM2BUY is actief op gebied van telefonie die zich specifiek richt op de veeleisende beller. gsm2buy.nl is een online winkel waar u 24 uur per dag terecht kunt voor een breed assortiment mobiele telefoons van alle fabrikanten in de markt. U bent bij ons aan het juiste adres voor mobiele telefoon.

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

3,9

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super Service!!

Deze gasten hebben een Superservice gegeven vanwege vakantie en kapotte toestel moest snel nieuwe hebben vanwege zakelijk belverkeer gebeld en probleem uitgelegd binnen 24u telefoon op geleverd. Uitstekende klanten contact centrum.!!!!!

26 juni 2015

Zeer tevreden

Onlangs smartphone besteld. Prima service, goed bereikbaar en erg voordelig. Zeer tevreden!

10 maart 2015

Gisteren rond 18:00 een samsung s4 mini besteld, vandaag al in huis.
Blij met mijn aankoop.

10 maart 2015

Duidelijke informatie

goed mailcontact, klantservice vriendelijk en snel.
Stond netjes te woord.
Bestelling was vertraagd netjes gebeld en geinformeerd.

26 oktober 2014

Prima site maar zeer slechte service

De telefoon was na bestellen snel in huis. Na 2 maanden was de telefoon technisch stuk. We konden de telefoon terug sturen en zij zouden er zorg voor dragen dat deze binnen 2 weken gemaakt zou worden. Nu na bijna 6 weken wachten en meerdere telefoontjes met een zeer slecht verstaanbare dame en telefoonlijn die kraakt komt de telefoon hopelijk gemaakt weer terug. De telefoon zou in eerste instantie naar Samsung terug gestuurd zijn. Nu zou hij weer naar een ander distributie centrum zijn opgestuurd. Ze zijn telefonisch slecht bereikbaar. Een zeer slechte service en zal hier nooit meer iets bestellen.

14 maart 2014
Logo Gsm2Buy

Antwoord van Gsm2Buy

Alle toestellen worden geleverd met fabrieksgarantie bij Apple 1 jaar en Samsung 2 jaar, u kunt het apparaat extra verzekeren. De fabrieksgarantie verloopt via de servicepoint van de fabrikant. De klantenservice is vernieuwd.

perfect !

snel besteld, snel geleverd, goed verpakt, alleen jammer dat er een Franstalige beschrijving bij zit en geen Nederlandse of Engelse.
Daarna per mail een Nederlandse handleiding ontvangen.

Snel geleverd. goed verpakt.

3 december 2013

Belazeren de boel!

OP 12-12-2012 telefoon met hoesje en folie besteld. Telefoon is geleverd, hoesje en folie niet gekregen. Tot 3 maal heeft gsm2buy toegezegd dat deze worden nageleverd, echter nooit wat gekregen. Je wordt aan het lijntje gehouden en belazerd!

21 januari 2013
Logo Gsm2Buy

Antwoord van Gsm2Buy

Wij hebben de maatregelen genomen om het in vervolg te voorkomen. De logistiek heeft een controleproces.

Uitermate tevreden

Prima prijs, beste service!
Belde even op hoe lang de bestelling zou duren. Er werd meteen verontschuldigd dat de levering niet twee maar drie dagen zou duren. De derde dag na bestelling werd het inderdaad keurig netjes aan huis geleverd. Mijn complimenten!

22 december 2012