Bestilte to pistoler, som blev leveret hurtigt og med kugler. Vores 11-årige har i dag og i går leger med dem og de fungerer fremragende!
Tusind tusind tusind tak. Endelig en online butik der er hurtig på tasterne, og hjælper når det virkelig gælder! Jeg modtog nogle gelkugler derfra, som havde en produktionsfejl der gjorde de i... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Firmaet overholder ikke prislovgningen. De har kørt de samme rabatter i 4 måneder. Så dette er ikke en troværdig webshop... Udover dette nævner de at de har danmarkst største webshop inden for g... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Dansk leverandør af Gelblasters. Sjovt legetøj til alle i familien.
Denemarken
- gunblast.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Fin levering og gode skydere
Kan kun anbefales
Gunblast har en god hjemmeside, hvor man let finder det man søger. Bestillingen gik let igennem og på trods af Black Friday og Cyber Monday er pakken også hurtigt leveret. Bestemt ikke sidste gang at jeg handler hos dem.
Mit våben gik i stykker efter 30min
Bedste blasters i DK
Bedste blasters i DK. Har prøvet flere forskellige blasters hvor kvaliteten ikke kan følge med.
Var meget nemt at finde rundet på…
Var meget nemt at finde rundet på hjemme sidden. Og varen jeg bestilte an komme hurtigt. Og de levet fuld op til mine forventninger. Er ikke sidste gange jeg bestiller ved jer. Og vil helt klar anbefale jer til mine venner og familie.

Antwoord van Gunblast
God service til trods for travlhed..
Batteriet døde på vores scar 2 gevær ,de var venlige og hurtige med svar om at de straks sendte et nyt UB…
De har haft travlt og kom ikke i første forsøg , men de undskyldte og sendte straks anden gang …Så super god service trods fejl 😊

Service
Der manglede noget i min forsendelse, men da jeg skrev om dette, var de lynhurtige til at svare og foreslå godtgørelse, hvis det ikke blev løst.
Hurtigt svar og god service.

Antwoord van Gunblast
Vores søn på 9 år har sparet sammen i…
Vores søn på 9 år har sparet sammen i flere måneder for at kunne købe en gunblaster til 900,- da han endelig har pengene går vi ind og bestiller hos gunblasters i fredags! De hæver pengene med det samme, men vi for aldrig en ordrebekræftigelse!
Vi har været i dialog med dem via mail siden i fredags hvor de har lovet at sende os en ordrebekræftigelse, samtidig med de prøver og give gls skylden!
Nu har de ikke svaret os i 2 dage, på hverken sms eller mail! Og vi står tilbage med en rigtig ked af det dreng som nu ser sine hårdt opsparet penge forsvinde ud i det blå!
Føj hvor er det dårlig stil!
Hold jer langt væk fra det her firma!
Hurtig levering, hurtigt svar på mail, primærvaren lever umiddelbart op til forventningerne. Den glock 18 der følger med ved køb over 500,- som eftersigende skulle koste 399,- på shoppen, er for det første en G19? er vandpistolkvalitet, og hvis jeg havde betalt mere end 50,- for den, ville jeg føler mig snydt. Men som "gave" kan man dårligt klage.
Alt i alt en fin oplevelse.
Bestilte både gevær og gun
Bestilte både gevær og gun.
Begge dele fungere intet at komme efter.
Top dollar herfra..

Hurtig og nem bestilling
Hurtig og nem bestilling.
Hurtig levering.
De gratis gaver er noget billigt noget, men til gengæld er maskingeværet fedt.

Antwoord van Gunblast
Mega fede gel blaster 😍 de var et hit
Mega fede gel blaster 😍 de var et hit, da de blev givet i fødselsdagsgave til mine nevøer. Hurtig levering 👍🏻 vi er tilfredse

Afventer stadig efter 6 uger
Bestiller gave til sin søn 9 dage inde. Får meddelsens ordren er pakket og sendt. 6 dage efter får men en mail om at en af delene ikke er på lager, ergo den først mail med afsendt ordre var løgn og latin. Får så at vide det der mangler landet om 2 dage så de vil efter sende det. Det er så 5 uger siden nu. Hvor længe mon de holder mig hen. Skramlet skal vel lige komme fra temu først

Antwoord van Gunblast
God service og hurtig levering det er altid dejligt at handle hos nogle man kan stole på ☺️
Og det er rart at det er et Dansk Webshop

Antwoord van Gunblast
Realistiske og fede våben der skyder…
Realistiske og fede våben der skyder godt. Og batteriet holder godt.
Mange timers sjov leg udenfor.
Firmaet overholder ikke prislovgningen
Udover dette nævner de at de har danmarkst største webshop inden for gel blasters, der findes mange konkurrenter som har meget mere en Gunblast.
i fik ikke min køb.

Antwoord van Gunblast
Super service og hurtig levering
Super service og hurtig levering.
Min søn blev meget glad for hans gel blaster, og har haft mange timers lege med gode venner😊
Det er bare fedt/sjovt legetøj for mig…
Det er bare fedt/sjovt legetøj for mig og ungerne! Jeg købte to AK47mini og en M416mini og de virker alle 3 rigtig godt.
Også fin oplevelse i købsprocessen hos Gunblast, hvor varerne kom OK hurtigt og fint nok pakket ind.

Jeg Kommer Igen!
Jeg ville stærkt anbefale GunBlast. pakken blev leverede på tog 2 dage, sporingen af pakken virkede godt, produktet var godt pakket ind og produktet var i God stand. jeg synes også at GunBlast havede meget lave priser forhold til andre butiker. Alt Var Godt!
Ideer: det ville være lidt fedt vis i fik lidt flere Stickers, jeg kunne nemlig se på jeres YT at i har nogle fede Stickers på jeres Gelblasters. I kunne også Advertise jeres YouTube Kanal inde på hjemmesiden.
Og vis i virkelig gerne ville have bedre beskrivlser af jers produkter, så måske lav nogle tutorials til nogle af produkterne. fx en tutorial på hvordan man bruger jeres granater. det ville gøre fremtide kunder mere sikker på hvad de køber.
btw jeg siger ikke at jeres beskrivelse af jeres produkterne ikke er gode nok, de faktisk rimelig gode. jeg giver bare nogle ideer:)
Lees meer over geverifieerde reviews.