Bestilte to pistoler, som blev leveret hurtigt og med kugler. Vores 11-årige har i dag og i går leger med dem og de fungerer fremragende!
Tusind tusind tusind tak. Endelig en online butik der er hurtig på tasterne, og hjælper når det virkelig gælder! Jeg modtog nogle gelkugler derfra, som havde en produktionsfejl der gjorde de i... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Gunblast har en god hjemmeside, hvor man let finder det man søger. Bestillingen gik let igennem og på trods af Black Friday og Cyber Monday er pakken også hurtigt leveret. Bestemt ikke sidste gang at... Toon meer
Firmaet overholder ikke prislovgningen. De har kørt de samme rabatter i 4 måneder. Så dette er ikke en troværdig webshop... Udover dette nævner de at de har danmarkst største webshop inden for g... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Dansk leverandør af Gelblasters. Sjovt legetøj til alle i familien.
Denemarken
- gunblast.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Super produkt og kundeservice…
Helt fantastisk oplevelse med butikken og kundeservice. Købt to M4, en AKS og en desert eagle.
M4 erne er god kvalitet og AKS endnu bedre. Deaglen fungerer også fint men løber hurtig tør, så bedst som backup.
Præcision er hvad den er men alle våbene er brugbare ud på en 20-25 meter uden problem. Kan godt mærke man bliver ramt men ikke mere end mine to unger på snart 10 blev afskrækket.
Havde lidt udfordringer med det ene våben men kundeservice var utroligt hurtige til at svare og meget hjælpsomme.
Det virker bestemt som de ikke kun er interesseret i at lange så mange varer over disken som muligt, men at de oprigtigt er optaget af kunden får en god oplevelse.
Alt i alt en ovenud tilfredstillende oplevelse.
Er allerede i gang med at bruge lidt flere penge i shoppe.

Super super service
Super super service.
Produkterne kom inden for den lovede leveringstid og alle produkter lever fuldt op til hvad der var forventet.
Er helt sikker på det kommer til at give mange gode timer i haven :)
Kan kun anbefales her fra :)

Antwoord van Gunblast
Overskuelig hjemmeside med fede …
Overskuelig hjemmeside med fede produkter samt hurtig levering. Der kan ikke sættes en finger på Gunblast håndtering og ekspedition.

Fantastisk service
Super god oplevelse!
Hurtige og kyndige svar ved henvendelse omkring køb af gelblastere m.m. Hurtig levering og generelt en kanon service og oplevelse 👍
Kan klart anbefales!

Antwoord van Gunblast
Seriøs og god kvalitet, samt service
Oplevelesen startede egentlig ret uheldig, fordi Gelblasteren skulle være landet inden en fødselsdag og indenfor de 1-3 dage. Det var GLS der havde bøvlet i leveringen.
Min første trustpilot var et billede af dette, men er nu rettet af gode grunde. Blev kontaktet af ejeren af gunblast og herfra gik det bare en vej, en positiv retning.
Sublim service uden lige. Der blev taget ansvar og fik en undskyldning, samt sendt en fin besked til min søn fordi blasteren ikke nåede frem til fødselsdagen.
Sammen med den fine besked fra ejeren, lå der en dejlig overraskelse med lidt ekstra kugler og gear. Stærkt!!
Det ses ikke tit at der tages ansvar og at man gør ALT hvad man kan, for at rette en dårlig oplevelse, til en rigtig god oplevelse.
Stort tak skal i have…
Køber helt sikkert fra Gunblast igen ;)

Fremragende!
Det har været en ren fornøjelse at handle med Gunblast!
Våbene er af rigtig god kvalitet, og man får virkelig noget for pengene. Har købt P90 og MP5 som skyder hårdt og ok langt, og M4A1 som skyder virkelig hårdt og meget langt!
Modtog en defekt face mask, og der blev afsendt erstatning med det samme, da min support ticket blev besvaret indenfor 5-10 minutter.
Det virker til at være en ildsjæl der brænder for sin virksomhed. Klart her jeg køber alt gel blast fremover!

Det fungerer bare.
Har udelukkende købt en "gun" mhp at skyde til måls efter dåser m.m
Der er smæk på og det fungerer bare 🙂👍🏻

Antwoord van Gunblast
Handlen har været en god oplevelse
Handlen har været en god oplevelse. Alt er forløbet efter planen, så ren tommel op herfra.
Varen er ikke prøvet af endnu, men ved første øjekast virker det tilfredsstillende.

Antwoord van Gunblast
Det er en super god service og hurtig😀
Det er en super god service og hurtig😀. Og sender så det passer med en.👍. Kan kun anbefale dem. Og kommer helt sikkert til handle ved dem igen😀

Antwoord van Gunblast
Topservice og fede våben fra Gunblast
Jeg har i flere runder købt guns ved Gunblast, og servicen er altid i top, og det er simpelthen for fedt legetøj. Jeg har købt 10 forskellige våben, som jeg bruger såvel med børnene og kolleger. I sidste runde har jeg købt 4 x AK47, og det er et max fedt våben, der skyder virkelig langt, og så er det cool at drøne rundt med. Jeg fik også et par håndgranater med, som jeg havde store forventninger til, men jeg må erkende, at de er lidt sølle. "Eksplosionen" opdager man næsten ikke, og de virker dårligt på græs. Brug hellere pengene på fede våben :O)
Fint nok for prisen
Købte en MP5K gel blaster d. 27/01/24 med ordrenummer 1053. Pakken blev sendt en dag senere end de lovede, så jeg modtog den en dag senere end forventet. Den lave pris passer med kvaliteten. Plastic Fantastic!
God service hos GB
pakken ankom desværre skadet af fragtfirmaet , Gunblast håndterede det hele perfekt så bestemt ikke sidste gang vi handler der, tak for at tage godt imod os i gunblast familien , super service fra GB side

Man tages højtidelig
Man tages højtidelig - vigtigt. God service både skriftligt og telefonisk.
Hjemmesiden viste ikke "udsolgt", da jeg bestilte og betalte, men det rettede GB straks op på og gav andet tilbud (som tidligere beskrevet på Trustpilot)

Antwoord van Gunblast
Bestilte en for at prøve
Bestilte en for at prøve. Modtog den superhurtigt og da havde glemt at bestille gel balls, smed de nogle i pakken. Så tip top kundepleje. Selve blasteren er i top kvalitet og skyder godt, så mon ikke der skal opgraderes på et tidspunkt 😉

Godt tilbud og god service <3
Jeg havde udset mig en blaster og var ved at bestille den, baseret på de suveræne anmeldelser, lovende god kundeservice og kvalitet.
Noget af det bestilte var desværre midlertidigt udsolgt, men kundeservice gav mig i stedet et rigtig godt tilbud på en anden blaster og tilbød mig ovenikøbet noget udstyr gratis, jeg alligevel ville have bestilt :)
Det kunne jeg selvfølgelig ikke stå for, og står nu med en endnu federe gun på vej i posten, og en rigtig god oplevelse.

God support
Rigtig god support og selve produktet er meget realistisk, vil anbefale

Antwoord van Gunblast
Lees meer over geverifieerde reviews.