Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte to pistoler, som blev leveret hurtigt og med kugler. Vores 11-årige har i dag og i går leger med dem og de fungerer fremragende!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tusind tusind tusind tak. Endelig en online butik der er hurtig på tasterne, og hjælper når det virkelig gælder! Jeg modtog nogle gelkugler derfra, som havde en produktionsfejl der gjorde de i... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gunblast har en god hjemmeside, hvor man let finder det man søger. Bestillingen gik let igennem og på trods af Black Friday og Cyber Monday er pakken også hurtigt leveret. Bestemt ikke sidste gang at... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Firmaet overholder ikke prislovgningen. De har kørt de samme rabatter i 4 måneder. Så dette er ikke en troværdig webshop... Udover dette nævner de at de har danmarkst største webshop inden for g... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Speelgoed- en spellenfabrikant

Geschreven door het bedrijf

Dansk leverandør af Gelblasters. Sjovt legetøj til alle i familien.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

⭐⭐⭐⭐⭐

GB er effektive i ordrebehandling samt afsendelse.

Min søn er betaget af produktet.

En klar anbefaling herfra.

29 december 2024

Hej Lisa!

Det glæder mig meget. Tusinde tak for dine søde ord.

Hils sønnikke, og jeg håber vi ses på shoppen igen!

Kh.

Vanvittig god service

Vanvittig god service. Min Blaster virkede ikke og de tog initiativ til at fikse den og har nu sendt den tilbage. Man føler virkelig at de bekymre sig om deres kunders oplevelse. Desuden sendte de også et gratis batteri tidligere fordi de gik ud fra at det var det der var problemet

7 januari 2025

Antwoord van Gunblast

Tusind tak for at dele oplevelsen med os, og vores andre besøgende Mads!

Det sætter vi enorm pris på.

Kærlige hilsner.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig levering

Hurtig levering, og god kundeservice. Ville dog ønske at varene var lidt bedre beskrevent på deres hjemmeside.

21 december 2024

Hej Karen!

Mange tak for anmeldelsen, og den gode kritik!

Jeg ville bliver monster glad, hvis du kunne beskrive mere specifikt hvilke produkter du godt kunne tænke dig lidt mere beskrivelse på?

Det vigtigste for os, er netop at informerer godt, og vi er altid åbne for kritik!

Vend gerne tilbage på dette, hvis du har lyst. Det ville vi sætte stor pris på.

Godt nytår!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt og fik varen som angivet.

Nemt og fik varen som angivet.
Kan ikke klage over noget.
Og så blev den modtaget med glæde en glad dreng juleaften 😃

20 december 2024

Hej Jesper,

Det er sød julemusik i vores øre.

Tak for at dele det med os.

God jul til både dig og knægten!

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Fik forsendelsen inden får et par dage. Alt i orden. Vel anbefale Gunblast til enhver.

5 december 2024

Hej Nichlas,

Det var da en dejlig besked at få. Tusind tak! Vi gør alt vi kan ;) - Glædelig jul!

Alt gik nemt

Alt gik nemt, blev kontaktet da en varer var gået i restordre og der blev aftalt at sende lager varer og så efter sende den manglende vare. Så god service.

5 december 2024

Hej Klaus!

Tusinde tak for de søde ord.

Det betyder meget for os.

God jul!

Kærlige hilsner.

Tilfreds kunde

Stort udvalg, konkurrence dygtige priser og hurtig levering👍

3 december 2024

Hej Christian,

Det er netop de 3 parametre vi prøver at vinde på, så det varmer når det bliver bekræftet hos kunderne.

Mange tak! - Håber vi ses på shoppen igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gunblast er en rigtig god og seriøs leverandør

Vi købte en Gelblaster på tilbud plus en del tilbehør. Produkterne er i god kvalitet, der matcher prisen. Levering foregik hurtigt, desværre var en af maskerne defekt, ligesom blasteren også drillede. Fra vi henvendte os til kundeservice til vi havde fået løst problemet med blasterenog byttet masken oplevede vi en fantastisk service. Jeg kan varmt anbefale Gunblast.

7 oktober 2024

Hej Hans,

Ingenting slår glade og tilfredse kunder.

Tusinde tak for de pæne ord. Det varmer på hele kontoret.

Vi ses snart på shoppen igen!

Super tilfreds kommer igen

Super tilfreds kommer igen. Helt sikkert.

4 oktober 2024

Hej Rene,

Intet er federe end glade kunder!

Vi takker mange gange for at dele din oplevelse med os. Vi håber at se dig på shoppen igen!

Thomas - GB

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tyveri…

bestilte speedloader, men fandt den billigere en anden sted.

Men de har endnu ikke betalt mine penge tilbage!!!!!

4 september 2024

Hej Jens,

Vi har uden held, prøvet at ramme dig igennem vores support mail.

Din ordre #1383 er blevet refunderet, og pengene skulle gerne være på din bankkonto.

Vi vil rigtig gerne være sikker på at det er fulgt helt til dørs, også hvorfor vi har kontaktet dig på mail.

Vend venligst tilbage hurtigts muligt, så vi kan bekræfte at du har modtaget pengene.

Vi er ikke ude på at snyde en af vores kunder, og risikerer vores image/troværdighed overfor 59 kroner. - Det ville være komplet fjollet.

Team GB.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Efter jeg har købt en pistol som ikke…

Efter jeg har købt en pistol som ikke virkede som den skulle og har de nu ringet og skrevet og jeg har fået mine penge retur.
Så alt er fin

3 september 2024

Hej Frank,

Vi er naturligvis kede af, at du købte en pistol der endte med ikke at fungerer efter forskrifterne.

Dog er vi rigtig glade for, at vi kunne finde en nogenlunde løsning, så du ingen penge har spildt.

De kærligste hilsner,
Team GB

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Trode de skød mere persis

Trode de skød mere persis, men ellers fungerrer de helt fint.

2 september 2024

Hej Rene,

Tusind tak for din anmeldelse.

Tak det for ærlige skriv. - Der er mange faktorer der spiller ind ift. hvor præcis en blaster er.

Vi har mange blasters, og allesammen i forskellige prisklasser. Det har naturligvis en stemme i dette.

Derudover er der også ting som hvordan kuglerne er blevet opbevaret, vejret der blastes i osv osv.

Du er mere end velkommen til at skrive til os, så vi kan komme med nogle best practises ift. dette!

Hej Gunblast

Hej Gunblast.
Købte et super fedt gevær hos jer, og alt virker bare som det skal. Der er god service og i er super hurtige til at sende pakkerne afsted. Kan stærkt anbefale Gunblast. KH Markus

30 augustus 2024

Hej Markus,

Hvor er det bare fedt at høre!

Vi håber at se dig på shoppen igen.

Kh.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering. Købt en AK47U som er i en rimelig kvalitet.

12 augustus 2024

Hej David!

Tusind tak for at dele din oplevelse med os.

Det sætter vi som altid, stor pris på.

Intet er bedre end glade, og tilfredse kunder.

Håber vi ses på shoppen igen!

Venligste hilsner,

Super hurtig levering!

Super hurtig levering!
Fik præcist det jeg ville, super hurtigt.
Havde et par spørgsmål og der var hurtig respons.

Vil helt klar anbefale dem til andre!

6 augustus 2024

Antwoord van Gunblast

Tusind tak for din anmeldelse Tommy!

Det varmer.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Købte et af de bedre geværer, dog virkede batteriet ikke. Jeg skrev til Gunblast og efter lidt fejlfinding, fik jeg tilsendt et nyt uden beregning. Det nye virkede, så jeg er godt tilfreds.

26 juli 2024

Hej Glen,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er til for at hjælpe i præcis situationer som disse. Fedt det nye batteri bare duer! - Så kan i komme i gang med at blaste.

Sig til hvis der bliver andet. Vi kan altid træffes.

GB

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.