Fra jeg blev introduceret til Butik Gunnva for år tilbage, har det stort set været det eneste sted, som jeg har købt mit tøj. Ikke bare fordi Gunnva selv er et powerhouse i butikken, og kan huske... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Den bedste kundeservice og stemning, man bliver vejledt og får ærlig feedback samtidig arrangerer Gunnva skønne events og live fra facebook og gør en stor indsats for at skaffe udsolgte vare til sine... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
En butik der altid går den ekstra mil for sine kunder. Skøn betjening og ærlig respons. Mit klædeskab er næsten kun fyldt med tøj fra Gunnva. Handler primært på live salg da jeg her får tøj i god kva... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
stort udvalg af smart tøj til kvinder med former. Parkering lige ved butikken og gratis. Altid søde og imødekommende og de bestiller gerne din størrelse hjem hvis den ikke er i butikken. De har meget... Toon meer
Københavnsvej 63A, 4000, Roskilde , Denemarken
Vraagt klanten om een review
Ærlighed, tillid, godt humør, flotte varer, har også varer du ikke får andre steder , rimelig hurtig afsendelse Gunnva og hendes personale er i topklasse

Antwoord van Gunnva
Roskildes bedste tøjbutik. Altid god service.

Antwoord van Gunnva
Bedste butik til min str. altid god betjening, Gunnva ved lige præcis hvad der klæder mig.

Antwoord van Gunnva
Lækkert tøj og super god kundeservice
De bedste anbefalinger herfra.

Antwoord van Gunnva
Virkelig god oplevelse og højt serviceniveau. Blev tilbudt at få pakket varerne ind til gave. Hurtigt levering og altid god service. Fem stjerner herfra

Antwoord van Gunnva
Nemt og hurtig. Dejligt med en sød hilsen sammen med pakken - så hyggeligt!

Antwoord van Gunnva
Helt bestemt en dejlig oplevelse.
Med lille håndskrevet note, og ikke mindst en lakridspibe.

Antwoord van Gunnva
En fantastisk butik med det lækreste tøj ❤️ ærlig reel bliver altid mødt med et smil 😍😀🤩❤️

Antwoord van Gunnva
Rigtig dejlig service, altid skønt med en personlig hilsen i pakken😊

Antwoord van Gunnva
Handler ofte hos Gunnva både i butikken, online og på deres Facebook live via kundeklubben (som virkelig godt kan anbefales). Gunnva kan noget særligt i forhold til sine kunder. Jeg går altid derfra med gode køb og en fantastisk oplevelse af god kundeservice.

Antwoord van Gunnva
Gunnva er bare altid en fornøjelse at handle med . Hun giver en personlig kundeservice , så du føler at det faktisk betyder noget at jeg handler hos Gunnva .
Gunnva giver lige det ekstra de færreste andre gør ❤️

Antwoord van Gunnva
Et opkald fra Gunnva, dagen efter en besked og så var varen på vej, der bliver virkelig gjort alt for at man kan få den vare man gerne vil have.

Antwoord van Gunnva
Meget god service i butikken og hurtig levering i webshoppen.
Gunnva er altid opmærksom på hendes kunder og klar til at yde en mega god service, og klar til at vejlede. Hun ved hvad der klæder en, og hvilken str. der passer. Hun er ærlig hvis noget ikke fremhæver det bedste hos os kunder.
Smart lækkert tøj, fed stil og god kvalitet.
God stemning i butikken.

Antwoord van Gunnva
Altid forrygende service og vejledning lidt ud over det sædvanlige.

Antwoord van Gunnva
Lees meer over geverifieerde reviews.