Fra jeg blev introduceret til Butik Gunnva for år tilbage, har det stort set været det eneste sted, som jeg har købt mit tøj. Ikke bare fordi Gunnva selv er et powerhouse i butikken, og kan huske... Toon meer
Den bedste kundeservice og stemning, man bliver vejledt og får ærlig feedback samtidig arrangerer Gunnva skønne events og live fra facebook og gør en stor indsats for at skaffe udsolgte vare til sine... Toon meer
En butik der altid går den ekstra mil for sine kunder. Skøn betjening og ærlig respons. Mit klædeskab er næsten kun fyldt med tøj fra Gunnva. Handler primært på live salg da jeg her får tøj i god kva... Toon meer
stort udvalg af smart tøj til kvinder med former. Parkering lige ved butikken og gratis. Altid søde og imødekommende og de bestiller gerne din størrelse hjem hvis den ikke er i butikken. De har meget... Toon meer
Københavnsvej 63A, 4000, Roskilde , Denemarken
Vraagt klanten om een review
En rigtig god oplevelse, med stor hjælp fra Gunnva. Det er ikke første gang jeg har købt tøj der, og det var bestemt heller ikke sidste 🤩

Altid den bedste service👍
Gunnva giver alt af sig selv for os kunder❤️

Antwoord van Gunnva
Bestilte en kjole der udsolgt andre steder. Hurtig og god levering.

Antwoord van Gunnva
Go service med hjælp til str, model og det passer så man bliver glad for det man modtager.
pakker kommer hurtig og det er også let at sendte retur

Antwoord van Gunnva
Fantastisk kundeservice og dejlige produkter - meget tilfreds kunde her :)

Antwoord van Gunnva
Den bedste og sødeste betjening får man hos Gunnva.
God rådgivning af ærlige Gunnva, det er dejligt 🥰🥰❤️❤️

Antwoord van Gunnva
De havde lige den tunika jeg gerne ville have - i min størrelse. Lynhurtig ekspedition.

Antwoord van Gunnva
Altid en fornøjelse at se og høre live fra Gunnva - jeg følger alt og deltager i alt. Er en kunde der bare kommer forbi og hygger og shopper, kan jo ikke lade være😍

Antwoord van Gunnva
Varen stemmer overens med de beskrivelser og billeder jeg så på hjemmesiden. Varen kom indenfor få dage