Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fra jeg blev introduceret til Butik Gunnva for år tilbage, har det stort set været det eneste sted, som jeg har købt mit tøj. Ikke bare fordi Gunnva selv er et powerhouse i butikken, og kan huske... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste kundeservice og stemning, man bliver vejledt og får ærlig feedback samtidig arrangerer Gunnva skønne events og live fra facebook og gør en stor indsats for at skaffe udsolgte vare til sine... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En butik der altid går den ekstra mil for sine kunder. Skøn betjening og ærlig respons. Mit klædeskab er næsten kun fyldt med tøj fra Gunnva. Handler primært på live salg da jeg her får tøj i god kva... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

stort udvalg af smart tøj til kvinder med former. Parkering lige ved butikken og gratis. Altid søde og imødekommende og de bestiller gerne din størrelse hjem hvis den ikke er i butikken. De har meget... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

BEDSTE PERSON/BUTIK PÅ PLANETEN

Gunnva er den bedste person på planeten sådan er det nu engang.jeg har aldrig mødt en som er så god til at se hvad der vil virke og hvad der ikke vil. Aldrig har jeg følt mig presset til at købe noget. Gunnva er grunden til min selvtillid er 100% bedre. Jeg køber kun tøj hos Gunnva ♥️

13 december 2024

Antwoord van Gunnva

1000 TAK Heidi 🙏 Er glad for at kunne vejlede og udfordre dig ❤️ TAK for du støtter min lille butik

Jeg har købt meget her

Jeg har købt meget her. Altid været tilfreds. Live der afholdes tit er super til at få tøj til rigtig gode priser. Gunnva kender sine kunder og kan tit råde vedr. størrelser og andet

29 november 2024

1000 TAK Anita 🙏 TAK for du støtter min lille butik❤️

Verdens bedste service

Verdens bedste service! Altid i orden, både i butikken og online. Gunnva kender sine kunder, som ingen anden butik jeg kender. Hun har tøj som ikke er som alt andet man får alle steder, og hun er en super dygtig stylist hvis man har brug for det. Kæmpe anbefaling💖

2 december 2024

Antwoord van Gunnva

1000 TAK for ordene Anne 🙏 De betyder mere end du tror ❤️ TAK for du vælger at støtte min lille butik

Alletiders forretning

Alletiders forretning, fantastiske varer til en rimelig pris.
Man får en venlig og meget hjælpsom betjening

21 oktober 2024

1000 TAK for din anmeldelse Mari-Ann 🙏 TAK for du handler her ❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid en god oplevelse at komme i…

Altid en god oplevelse at komme i butikken. Gunnva er god og ærlig til at hjælpe med at finde tøj og den rigtige størrelse.

15 november 2024

1000 TAK Gitte 🙏 TAK for at vælge min lille butik❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gunnva er helt klart min favorit butik

Gunnva er helt klart min favorit butik. Gunnva (herself) er helt fantastisk. Man får altid et 100% ærligt svar fra Gunnva, hvis man spørger om pasform o.lign. Gunnva er der ALTID for sine kunder. Kan kun anbefale Gunnva i Roskild.

19 december 2024

1000 TAK for ordene 🙏 De betyder mere end du aner ❤️ TAK for at vælge mig

Service i top

Service i top. Kvalitetsvarer og hurtig levering.

3 december 2024

1000 TAK Majbrit 🙏 TAK for du vælger mig ❤️

Bedste tøjbutik

Altid ærlig, og god betjening
Tøjet er af bedste kvalitet
Priser hvor alle kan være med

3 december 2024

Antwoord van Gunnva

1000 TAK Janne 🙏 Det betyder mere end du tror ❤️ TAK for du vælger at handle her

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid en fornøjelse at handle hos…

Altid en fornøjelse at handle hos Gunnva. Servicen er i top 10, selv fra sofaen😊
Der er altid noget jeg ikke kan undvære. Gunnva er god til at arrangere fester og events, vi er mange trofaste kunder der snart har vores ‘klub Gunnva’🤭

16 december 2024

Antwoord van Gunnva

1000 TAK Dorthe 🙏 Det betyder mere end du tror ❤️ Jeg er kæmpe fan af alle mine dejlige kunder som bakker op om min lille butik og alle mine skøre ideer 🤭

Det er den bedste butik

Det er den bedste butik, med den bedste betjening 🤩 køre gerne den lange tur, for at handle hos gunnva.

19 december 2024

Antwoord van Gunnva

1000 TAK for din anmeldelse Anette 🙏 Det betyder mere end du tror ❤️ TAK for du vælger at støtte min lille butik

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.