Ik heb een abonnement, er wordt geld afgeschreven, maar de tabletten komen niet meer. Voorheen wel. Een bericht aan klantenservice hierover heeft een paar weken later nog geen antwoord. Zijn ze faill... Toon meer

Jaren klant en erg blij met het product. Begin dit jaar al moeite gehad met de levering van mijn bestelling - hebben ze uiteindelijk na mijn review toen netjes opgelost (op de mails is nooit gereage... Toon meer

Ik bestel al jaren bij happy tabs, maar laatste bestelling nu ruim een maand geleden nog niks ontvangen, geen reactie via klantenservice en contact formulier. Update Laat op z’n minst iet... Toon meer

Wij gebruiken al jaren de happy tabs en zijn over de tabs zelf erg tevreden. De klantenservice kan stukken beter. De laatste 2 orders van mijn abonnement zijn wel afgeschreven maar nooit verzonden.... Toon meer

1. Cosmetische producten leverancier

HappyTabs. Just like toothpaste, without the waste. Naturally whitening toothpaste tablets. The Zero Waste solution for a healthy smile. You brush we donate. Buy your Happy Tabs toothpaste tablets online today. The first natural and zero waste oral car...

2,3

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Prima prima 👍🏻 zoals altijd

Prima prima 👍🏻 zoals altijd, vlotte bezorging

5 september 2022

Hoi Bag S,

Altijd leuk om je voorbij te zien komen.
Dank voor de mooie review & tot ziens :)

Zeer goede service

Zeer goede service! Er was iets misgegaan met mijn pakket. Dat is keurig opgelost.
De bezorging liet wat lang op zich wachten.
Het zijn HELE FIJNE producten van Happy tabs.

3 september 2022

Hoi Barbara,

Leuk om wat van je te horen :)
Super fijn om te horen dat je tevreden bent met de producten. Heel af en toe kan het weleens gebeuren dat een pakketje vertraagd raakt, fijn dat we dit samen konden oplossen :)

Wensen je een mooie dag toe & tot horens !

Prima snelle levering

Prima snelle levering. Leuke producten.

29 augustus 2022

Hoi Thomas,

Dank voor de 5 sterren :) Fijn dat je tevreden bent ! Daar worden wij blij van :)

Mooie dag gewenst!

Goede gedachte

Er zit een goede gedachte achter happy tabs, namenlijk de wereld meer natuurvriendelijk te maken.

26 augustus 2022

Goede tandpasta zonder tube

Goede tandpasta zonder tube. Je bespaart er niet alleen afval mee, je verspilt ook niks. Ik vind het zonde dat je bij gewone tandpasta steeds plastic en resten tandpasta weggooit (die het niet meer uit de tube krijgt). Ik heb het eerst geprobeerd en ben nu helemaal over. Ik wacht met smart op een abonnement via automatische incasso (wordt aan gewerkt heb ik begrepen)!

Altijd een glimlach bij je bestelling en eerlijke en behulpzame klantenservice.

24 augustus 2022

Ben er heel blij me

Ben er heel blij me. Tanden voelen schoon, schuimt net goed

8 augustus 2022

Hoi Jill!
Bedankt voor je mooi review :) Fijn om te horen dat je tevreden bent met Happy Tabs !
Wensen je een mooie dag toe!
Groetjes Team Happy Tabs

Frisse smaak

Het is even wennen bij overstap van tandpasta naar tabletjes, maar het poetsen gaat nu uitstekend. De tabletten geven een frisse nasmaak.

28 juli 2022

Hoi Luc,
Fijn om te horen dat je tevreden bent, hier doen wij het voor ! :) Wij hebben jaren onze best gedaan om de perfecte tandpasta tablet te creëren. Lekker schuim, valt makkelijk uit elkaar, en poetst goed schoon. Mooie dag gewenst!

Groetjes, Team Happy Tabs

Snelle levering.
Ben blij met de tabletten.
Mijn tandarts kende de Happy Tabs niet, dus misschien handig om ooit via tandartsen proef zakjes aan hun klanten te laten geven. Nu kan ik namelijk proef tubes krijgen van de gewone tandpasta met Micro plastic. 🤨

26 juli 2022

Hoi Renenathalie,

Dank voor je mooie review?
Stuur ons anders een mailtje dan kunnen wij wellicht een pakketje naar de praktijk toe sturen :) Happy Tabs liggen namelijk al in een aantal mondzorgpraktijken

Mooie dag gewenst!

Uitstekende ervaring

Uitstekende ervaring. Omdat de tabs iets later werden verzonden dan aangegeven, was er zelfs nog een klein extraatje toegevoegd. Niet noodzakelijk om te doen, maar wel erg attent. De tabs zelf bevallen ook prima overigens; even wennen en het schuimt wat minder, maar het is wel poetsen met een schoon geweten.

23 juli 2022

Hoi Edwin,

Dank voor je mooie review. Het was een kleine moeite van onze kant om te laten zien dat we je als klant waarderen.

Fijn om te horen dat de Happy Tabs je ook goed bevallen.
Wij wensen je een mooie dag toe ene tot ziens !

Team Happy Tabs

Echt blij met deze product

Echt blij met deze product ! Goed gevoel als ik het gebruik. Frisse smaak, goede schuim, mijn tanden voelen super proper daarna.

10 juli 2022

Hi Justine,

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent :) Worden wij helemaal blij van :)

Wij wensen je een mooie dag toe!

Happy Tabs

Na onderzoek en uitproberen zijn dit…

Na onderzoek en uitproberen zijn dit voor mij met afstand de beste tandpasta tabletten. Ook de levering is super

7 juli 2022

Hoi Helen,

Dank voor je mooi review. Wat een eer om dit te horen van een ware tandpasta tabletten connoisseur :)

Wensen je een mooie dag toe, en tot ziens!

Zeer snelle levering.

Zeer snelle levering.
De tabletten zijn erg fijn om mee te poetsen.
Zeker voor herhaling vatbaar als het bijna op is.

Ik heb alleen 1 klein minpuntje over de bamboe tandenborstels.
Die zijn veel te zacht en door mij dan ook snel vervangen met een gewone medium hard tandenborstel.
Tip; ik zou het graag willen zien dat er ook een bamboe tandenborstel in hardheid gekozen kan worden.

Voor de rest een top product!

26 juni 2022

Goedemorgen Lenie,
Bedankt voor je mooie review! Nemen je feedback zeker mee qua productontwikkeling van de tandenborstels.
Mooie dag gewenst
Groetjes
Team Happy Tas

Ik zou graag willen beoordelen, zodra ik de zending ontvangen heb.

Ik zou graag willen beoordelen, maar heb nog steeds niets ontvangen.....

11 juni 2022

Goedemorgen!
Oh, dat is niet de bedoeling!
Kan je svp je ordernr naar ons mailen (hello@happy-tabs.com) Dan kunnen wij even kijken wat hier aan de hand is . Wij kijken uit naar je mailtje.

Happy Tabs

Prima tabletten, jammer van plastic verpakking!

Product is prima, snel geleverd. Maar als je gaat voor plastic vrij, dan denk ik dat je de navulverpakking ook niet van plastic moet maken, maar bijv. van papier. Het betrof een mooi doosje met daarin een plastic zakje met de tabletten.
Wellicht heb ik het mis en is het biologisch afbreekbaar oid, maar het voelt als gewoon plastic.

31 mei 2022

Hoi Jil,
Bedankt voor de review. Het zakje in het doosje is gemaakt van OK-compost gecertificeerde plantaardige cellulose . Wij proberen dit zo duidelijk mogelijk op de doosje te communiceren :) Hierbij een link naar de leverancier : https://www.eco-craft.co.uk/cellulose-biodegradable-spec

Indien je hier nog vragen hebt mag je ons altijd mailen :)

Wij wensen je een mooie dag toe!