Ik heb een abonnement, er wordt geld afgeschreven, maar de tabletten komen niet meer. Voorheen wel. Een bericht aan klantenservice hierover heeft een paar weken later nog geen antwoord. Zijn ze faill... Toon meer

Jaren klant en erg blij met het product. Begin dit jaar al moeite gehad met de levering van mijn bestelling - hebben ze uiteindelijk na mijn review toen netjes opgelost (op de mails is nooit gereage... Toon meer

Ik bestel al jaren bij happy tabs, maar laatste bestelling nu ruim een maand geleden nog niks ontvangen, geen reactie via klantenservice en contact formulier. Update Laat op z’n minst iet... Toon meer

Wij gebruiken al jaren de happy tabs en zijn over de tabs zelf erg tevreden. De klantenservice kan stukken beter. De laatste 2 orders van mijn abonnement zijn wel afgeschreven maar nooit verzonden.... Toon meer

1. Cosmetische producten leverancier

HappyTabs. Just like toothpaste, without the waste. Naturally whitening toothpaste tablets. The Zero Waste solution for a healthy smile. You brush we donate. Buy your Happy Tabs toothpaste tablets online today. The first natural and zero waste oral car...

2,3

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Super dat er een alternatief is voor…

Super dat er een alternatief is voor plastic tubes tandpasta. Werkt goed en heeft een fijne smaak. Handig ook dat je een abonnement kan kiezen zodat je nooit zonder zit.

20 mei 2022

Hoi Y Sjamaar,

Nog bedankt voor je mooie review en wellicht tot ziens! :)

Wensen je een mooie dag toe!

Fijne tabs

Blij mee! Ik gebruik de tabs nu een week en vind ze qua textuur en smaak erg fijn. Daarbij hele snelle en nette verzending!

Antwoord van Happy Tabs

Bedankt Anouk :) Mooie dag gewenst!

In december had ik een bestelling…

In december had ik een bestelling gedaan die niet bij mij terecht gekomen was. Ik ben echter zo enthousiast over happy tabs dat ik een tweede bestelling gewaagd heb. Ook hiervan kreeg ik al een enquête voordat het product was geleverd. Na een prettige correspondentie en telefoon heen en weer heb ik mijn producten alsnog ontvangen. Ik ben weer die meer dan tevreden klant van voorheen, nu echter met de wetenschap dat de service ook erg goed is van dit bedrijf.
Vriendelijke groet
Mariëlle van Woudenberg, Leidschendam

Hi Marielle, fijn dat alles weer oke is ! Groetjes Happy Tabs

Goed!

Snelle levering en zeer goed verpakt. Fijne tand’pasta’

Antwoord van Happy Tabs

Bedankt Monique! :) Mooie dag gewenst!

Heel fijn

Snelle verzending en de tabs zijn top!

18 april 2022

Bedankt Mellie! :)

Heel goed contact en supersnelle…

Heel goed contact en supersnelle levering! Ik raad het zeker aan!

5 april 2022

Hoi Siouxsie!

Bedankt voor de mooie review, dat kunnen wij waarderen ! :)

Namens het team, een mooie dag gewenst!

Schuimt prima

Schuimt prima, goede smaak, makkelijk te vervoeren, vlot geleverd. Heel tevreden, ik ben om!

5 april 2022

Antwoord van Happy Tabs

Bedankt voor je mooie review Dewa! Wij wensen je al het beste toe ! Groetjes, Happy Tabs

Leuke bamboo tandenborstel met…

Leuke bamboo tandenborstel met verstelbare stuks! Nog minder afval, wiii!
De tabs gebruik ik al langer en ook tevreden van :)
Snelle levering met een extra cadeautje in de verpakking.

25 maart 2022

HI Kiara,

Fijn om te horen dat je al een tijd een tevreden gebruiker bent van Happy Tabs, daar worden wij blij van :)

Wensen je een mooie dag toe!

Levering was snel

Levering was snel, goed!

24 maart 2022

Antwoord van Happy Tabs

Dank Marian! Fijn om te horen dat je tevreden bent.

Mooie dag gewenst en wellicht tot ziens!

Prima tandpasta in tabletvorm

Prima tandpasta in tabletvorm. Deze keer in potje besteld. Mooi klein, past in elk badkamerkastje en de navulling kan er vervolgens in. Makkelijk op reis mee te nemen.

24 maart 2022

Antwoord van Happy Tabs

Bedankt voor de mooie review P Dam! Fijn om te lezen dat je tevreden bent :)

Groetjes

Team Happy Tabs

Ik poets voortaan met Happy tabs,

De bestelling werd heel snel geleverd. Raar idee om een tablet te moeten kauwen ipv wat tandpasta op je tandenborstel te doen. Maar als je eenmaal poetst merk je het verschil niet en weet je dat je een klein steentje bijdraagt aan een beter milieu. Heel fijn dat je een aanvulling kunt bestellen die in een kartonnen doosje is verpakt.

11 maart 2022

Goedemorgen A Visser,

Super leuk om je review zo terug te lezen. Fijn dat je tevreden bent.

Voor nu een mooie dag gewenst en tot ziens! :)

Netjes

Vlot toegekomen, duidelijke communicatie en goed product! Persoonlijke boodschap er in, heel fijn. Bedankt.

11 maart 2022

Happy door HappyTabs :)

Alles was snel bezorgd, we kregen zelfs wat extraatjes en een handgeschreven bedankje! Ik ben helemaal tevreden over HappyTabs en zou er zo weer bestellen

7 maart 2022

Morning Laura!

Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Ja, handgeschreven briefjes , altijd leuk om het wat persoonlijker te maken, toch :)

Wij wensen je een mooie dag toe!

Prima tandpasta tabletten

Prima tandpasta tabletten, lekker schuimend

7 maart 2022

Antwoord van Happy Tabs

Bedankt Jitske! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent!

Happy Tabs

Beste tandtabs tot nu toe

Beste tandtabs tot nu toe, vele geprobeerd maar de laatste jaren gebruik ik alleen nog deze.
Schuimt goed, zijn zacht en vallen snel uit elkaar. Vaak zijn de andere tabs te hard.
10+ voor deze, oftewel 5 sterren

2 maart 2022

Hoi Nicky!

Bedankt voor de mooie uitgebreide review! Daar hebben andere mensen ook wat aan, dank daarvoor :)

Voor nu een mooie dag gewenst en tot ziens!

Groetjes

Zeer vriendelijke bezorging

Zeer vriendelijke bezorging. Met de hand geschreven briefje, en zelfs bamboo tandenborstel erbij gekregen. Zeer goede producten! Zelfs mijn kinderen zijn er zot van. Voor ons geen plastiek meer!

28 februari 2022

Hoi Maite,

Wat leuk om te horen! Gelukkig bevalt het je kinderen ook :) Dankjewel voor je mooie review ❤️

heerlijk en zonder verpakkingen

heerlijk en zonder verpakkingen, kreeg mooi kadootje bij mijn bestelling, zo leuk 🤗

23 februari 2022

Hoi Ellis,

Wat fijn dat je blij bent met de service en producten! Daar doen we het voor ☺️