Hardloop Reviews 917

TrustScore 4 uit 5

3,8

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte en jakke. Varen var som forventet. Jeg fik et levering tidspunkt. Fik løbende besked on, hvor varer befandt sig undervejs. Varen leveret før tid med PostNord. Jeg kendte ikke virksomhe... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og meget hurtig reaktion på spørgsmål i forbindelse med købet og nykunderabat. Alt løst til min fulde tilfredshed. Handler gerne igen. Venlig hilsen Per Kjær

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I marts måned bestilte jeg en vare (ca. 1300 kr.) hos firmaet. Pakken kom aldrig frem, og en henvendelse til kundeservice medfører kun forespørgsler om, hvorvidt jeg var tilfreds med assistancen. De... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varen var god kvalitet og levede op til vores forventninger. Levering blev lidt forsinket (3-4 dage), men de skrev og informerede os om, at den var forsinket fra deres leverandør og alt var som det s... Toon meer

Bedrijfsgegevens

5. Wintersportwinkel

Info over Hardloop

Geschreven door het bedrijf

Logo

Hos Hardloop synes vi, at livet er bedre, når vi befinder os udenfor.

Det er nødvendigt med en vandretur med familien, en skitur med vennerne og at vende verdenssituationen omkring et lejrbål for at være i balance.

Vi elsker at opdage nye steder, møde nye mennesker, og vi modstår aldrig fristelsen for at dele vores glæde ved godt udstyr og vores passion for stejle stier.

Det er derfor, at vi siden 2015, uanset om du er begyndere eller atlet på højt niveau, har hjulpet dig med at finde det bedste udstyr til dine eventyr med ambitionen om at være de bedste til denne mission!

Vandreture

2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hello Johnny,
Thank you so much for your kind feedback! 😊 We're thrilled that you were happy with our service and delivery. Can't wait to see you back on the trails for more adventures! 🏞️
Sportively,

Hello
Thank you so much for your fantastic feedback! 😊 We are thrilled to hear everything went smoothly. Looking forward to accompanying you on your next adventure, wherever the trails may lead! 🏞️
Sportingly,

Blandine – HardGuide

Helt som forventet

Det er ofte med levering af køb, der ikke er leverancetunge eller komplekse, at tingene går galt - her var der tale om et vanvittigt enkelt produkt - og købsoplevelse + levering fungerede.

16 maart 2026

Hej,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Det glæder os, at du havde en god købsoplevelse hos os. Vi ser frem til at være en del af dine næste eventyr og håber at se dig tilbage på stierne snart! 🏞️

Sportshilsen,

Forventede gode kvalitet

Forventede gode kvalitet - lidt lang leveringstid, men det var jeg forberedt på.

11 maart 2026

Hej Eric,

Tak for din anmeldelse! 🌟 Det glæder mig, at du har tillid til vores kvalitet, selvom leveringstiden var lidt længere. Topo Designs Dirt Pants Classic er et fremragende valg til dine outdoor-eventyr, og vi håber, de vil være en trofast følgesvend på mange stier fremover. 🏞️

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God hjelm til en rigtig god pris

God hjelm til en rigtig god pris, det eneste der trækker lidt ned er den lange leveringstid, så du skal ikke bestille i sidste øjeblik.

16 maart 2026

Hej,
Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med hjelmen til en god pris. ⛷️ Vi beklager, at leveringstiden ikke var optimal, og vi arbejder på at forbedre den. Din Sweet Protection Grimnir 2vi Mips-hjelm vil helt sikkert beskytte dig godt på dine eventyr. 🏔️
Blandine – HardGuide

Hej Freddie,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🤗 Vi er glade for at høre, at alt gik godt, og at forsendelsen var hurtig. Skechers Slip Instm Summits High Range er bestemt en god ledsager til dine kommende eventyr. Vi glæder os til at se dig tilbage og håber, du nyder hvert skridt på stierne! 🏞️
Eventyrligt,
Mathilde – HardGuide

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik den bestilte vare hurtigt. Alt var som det sku være….vil absolut bruge Hardloop igen

9 maart 2026

Hej Jonna,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Det glæder os enormt meget, at du er tilfreds, og vi ser frem til at følge dig på dine kommende eventyr i naturen. 🏞️ Vi håber at se dig på stien igen snart!
Eventyrlystne hilsener,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

service pris og du kan sende varen…

service pris og du kan sende varen retur gratis 😊

6 maart 2026

Hej Rene',
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service og priser. Vi ser frem til at tage på nye eventyr sammen med dig! 🏞️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte en jakke. Levering til tiden

Jeg bestilte en jakke. Varen var som forventet.
Jeg kendte ikke virksomheden, før jeg bestilte varen. Jeg var derfor lidt skeptisk, men jeg har intet dårligt at sige om købsoplevelsen.

11 maart 2026

Hej Jakob Hedelund,
Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 🌟 Det glæder mig at høre, at din oplevelse med os var positiv, og at leveringen gik som forventet. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen på dine næste eventyr! 🏕️
David - HardGuide

Hurtigt og god service

Hurtigt og god service.
Alt om det skulle være, produkt/Sorel støvler efter forventning.

10 maart 2026

Hej June,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Det er en fornøjelse at høre, at du er tilfreds med både vores service og dine nye Sorel Torinotm V støvler. Vi ser frem til, at de bliver din trofaste makker på fremtidige eventyr i naturen. 🏞️
Eventyrligt,
David – HardGuide

Produkter til tiden

Produkter til tiden. Helt uproblematisk. Mange mails om track and trace…..

9 maart 2026

Hej,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at alt gik uden problemer, og din bestilling ankom til tiden. Dit Kathmandu Flight Pants V2 er det perfekte valg til dine eventyr i naturen. Vi glæder os til at følge dig på dine næste stier! 🏞️
Sportslige hilsener,

Théo – HardGuide

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der var styr på tingene og tingen var…

Der var styr på tingene og tingen var som forventet
Ikke sidste gang vi handler der

3 maart 2026

Hej Kia,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at alt gik som planlagt. Din entusiasme inspirerer os til at fortsætte eventyret med passion. Vi glæder os til at se dig igen til nye oplevelser! 🌄

David – HardGuide

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Super slow delivery and return process

Good website and items, awesome with free returns, but it took nearly a month to receive the items, and after sending part of the order back, it took about another month to get the refund. 3 stars just because everything took forever. Otherwise, 5 stars!

3 maart 2026

Hello Celi,
Thank you for sharing your feedback! I'm sorry to hear about the slow delivery and return process you experienced. We're continually working to enhance our services and ensure a smoother experience for all our adventurers. 🌿 Please know that your satisfaction is very important to us, and we're committed to doing better.
Best regards,

Alt helt perfekt

4 maart 2026

Hej,

Tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at alt gik perfekt. Scott Amp Ambit Ls Dorsale er et godt valg til alle dine udendørs eventyr. Vi glæder os til at se dig på stierne igen snart! 🏞️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I bought a Thursday and the package was…

I bought a Thursday and the package was expected a week after that day. The arrival was with 1 day of delay, but the whole process was well informed and detailed, receiving frequent updates-

27 februari 2026

Hello Nico,
Thank you so much for your awesome feedback! 😊 We're thrilled to hear that you received frequent updates throughout the process. Your satisfaction is our biggest reward. Looking forward to seeing you on the trails soon! 🏞️
Best wishes,
Camille – HardGuide

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg købte et par dyre støvler på tilbud…

Jeg købte et par dyre støvler på tilbud på deres hjemmeside og alt var egentligt godt udover lidt lang leveringstid. Det var indtil at støvlen begyndte at falde fra hinanden efter ikke mere end 40km vandring. Jeg skrev selvfølglig og sendte billeder af manglende kvalitetskontrol fra producentens side, men hørte aldrig fra dem. Penge ud af vinduet.

5 maart 2026
Review zonder uitnodiging

Hej,
Tak for din feedback. 🙏 Vi er oprigtigt kede af at høre, at dine nye støvler er gået i stykker efter så kort tid. Det lyder bestemt som en reklamationssag. 🏔️
Vi har desværre ikke dit ordrenummer, så vi kan ikke finde din sag eller vores tidligere korrespondance. Har du oprettet en formel garantisag hos os? For at vi kan hjælpe dig med producenten, skal du venligst indsende din anmodning via dette link: https://form.typeform.com/to/QnQKuXLF. Så snart vi har modtaget oplysningerne, vil vi gøre vores bedste for at finde en løsning. 🌲
Med sportslig hilsen,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og problemfri…

Hurtig levering og problemfri returnering.

23 februari 2026
Review zonder uitnodiging

Hej,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at du havde en problemfri oplevelse med hurtig levering og returnering. Vi ser frem til at være en del af din næste eventyrrejse på bjergstierne! ⛰️
Arnaud – HardGuide

Fin kundeservice

Fin kundeservice, varen leveret som lovet indenfor tidsfristen.

23 februari 2026

Hej Anne,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Vi ser frem til at se dig snart igen på nye eventyr! 🏞️

Fint og hurtig køb

16 februari 2026

Hej Kristian,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Vi er virkelig glade for, at din købsoplevelse var både nem og hurtig. Vi ser frem til at se dig igen på eventyrlige stier! 🗻

Arnaud – HardGuide

Lees meer over geverifieerde reviews.