Hardloop Reviews 917

TrustScore 4 uit 5

3,8

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte en jakke. Varen var som forventet. Jeg fik et levering tidspunkt. Fik løbende besked on, hvor varer befandt sig undervejs. Varen leveret før tid med PostNord. Jeg kendte ikke virksomhe... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og meget hurtig reaktion på spørgsmål i forbindelse med købet og nykunderabat. Alt løst til min fulde tilfredshed. Handler gerne igen. Venlig hilsen Per Kjær

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I marts måned bestilte jeg en vare (ca. 1300 kr.) hos firmaet. Pakken kom aldrig frem, og en henvendelse til kundeservice medfører kun forespørgsler om, hvorvidt jeg var tilfreds med assistancen. De... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varen var god kvalitet og levede op til vores forventninger. Levering blev lidt forsinket (3-4 dage), men de skrev og informerede os om, at den var forsinket fra deres leverandør og alt var som det s... Toon meer

Bedrijfsgegevens

5. Wintersportwinkel

Info over Hardloop

Geschreven door het bedrijf

Logo

Hos Hardloop synes vi, at livet er bedre, når vi befinder os udenfor.

Det er nødvendigt med en vandretur med familien, en skitur med vennerne og at vende verdenssituationen omkring et lejrbål for at være i balance.

Vi elsker at opdage nye steder, møde nye mennesker, og vi modstår aldrig fristelsen for at dele vores glæde ved godt udstyr og vores passion for stejle stier.

Det er derfor, at vi siden 2015, uanset om du er begyndere eller atlet på højt niveau, har hjulpet dig med at finde det bedste udstyr til dine eventyr med ambitionen om at være de bedste til denne mission!

Vandreture

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og venlig kundeservice.

Tusind tak for din besked og for den flotte 5-stjernede anmeldelse! 😊

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering og vores kundeservice.

Hvis du har brug for yderligere hjælp eller spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi håber at se dig igen næste gang, du skal ud på eventyr! 🏔️

Guillaume - Hardguide

Kort leveringstid

Varen ankom som forventet og med god info undervejs

3 februari 2026

Hej Winnie!
Tusind tak for din positive anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at din ordre blev leveret hurtigt, og at du var tilfreds med informationen undervejs. Det er præcis sådan en oplevelse, vi stræber efter at give alle vores kunder. Vi håber at se dig igen på dine næste udendørs eventyr! 🏔️

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

One product was sold out.

One product was sold out.
They did not tell me, I had to contact them.
They refunded.
They then forgot to send the other product.
I asked for the product, I then got sent
No issues with product once sent

28 januari 2026

Hello Anders,

Thank you for sharing your feedback and letting us know about your experience. I apologize for the inconvenience you faced with your order. Our team did everything possible to resolve the situation, and I am pleased that you were ultimately able to receive a product that suited your needs.

I wish you many great adventures ahead with your new gear! If you need any further assistance, I remain available.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Meget lang leveringstid

Meget lang leveringstid.
Over en måned, så jeg nåede ikke at få bukserne til en ferietur.
Har derfor ikke set min vare endnu.

27 januari 2026

Hej Merete,

Tak for din kommentar! 🌄 Vi beklager meget den lange leveringstid, som gjorde, at du ikke modtog din ordre inden din ferie. Jeg har tjekket, og din pakke er blevet afhentet og dermed leveret. Jeg håber, at du alligevel bliver glad for den, når du kommer hjem, og hvis ikke, kan du selvfølgelig returnere den til os. Vi arbejder konstant på at forbedre vores leveringsprocesser, så du kan stole på os til dine fremtidige eventyr! 🏔️

Med venlig hilsen,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service. OBS på deres anbefaling om at købe støvlerc1 nummer større. Støvler passede perfekt.

2 februari 2026

Hej Torun! 🏔️
Tusind tak for din positive anmeldelse og for at dele din erfaring! Det glæder os meget, at du var tilfreds med vores service og rådgivning om størrelsen. Din tilfredshed er vores største motivation! Vi håber at kunne hjælpe dig på din næste udendørs eventyr igen. 🌲
Sportslige hilsner,
Romain - HardGuide

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering. Varen er som forventet:)

Hej Susanne,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🌄 Det glæder os at høre, at leveringen var hurtig, og at du er tilfreds med dit køb. Din tilfredshed er vores største belønning på vores fælles eventyr. Vi håber at se dig igen snart på naturens stier! 🏔️

Sportslige hilsner,

Guillaume - HardGuide

Alt fungerede fint

Hej Marianne,
Tusind tak for din positive feedback! 🌄 Det glæder os meget, at alt fungerede fint med din bestilling. Dale Of Norway 140th Anniversary Jacket er et fremragende valg, der vil holde dig varm på dine udendørs eventyr! Vi håber at se dig igen snart på vores hjemmeside. 🏔️

den rigtige pris

Billigste pris på de produkter som jeg skulle bruge

Hej Kathrine!
Tusind tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! 🏔️ Det glæder os meget at høre, at du fandt de bedste priser hos os. Det er netop det, vi stræber efter - at tilbyde kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Vi håber at se dig igen på din næste udendørsrejse! 🌲
Eventyrlige hilsener,

Fin købsoplevelse

Fin købsoplevelse! Jeg kendte ikke siden, men den dukkede op i søgning på et bestemt mærke kufferter. Prisen var skarp, informationen om køb og levering perfekt.

26 januari 2026

Hej Kate! 🌄
Tusind tak for din positive anmeldelse og for at dele din oplevelse med os! Det glæder os meget, at din første købsoplevelse hos os var god, og at du fandt både prisen og informationen tilfredsstillende. Vi håber at se dig igen på vores eventyr-sti! 🏔️
Eventyrlige hilsner,
Arnaud - HardGuide

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Lang leveringstid og (for) tidlig betalingstræk

Bestilte en vare hos Hardloop d. 9/1 og fik en forventet levering omkring d. 22.–23. januar. Pakken var dog først klar til afhentning d. 2/2, hvilket er en del senere end lovet.
Derudover blev pengene trukket allerede d. 13/1, selvom man i Danmark ikke må trække beløbet, før varen afsendes. Det trækker desværre oplevelsen ned.
Selve varen var som forventet, men processen omkring levering og betaling kunne være betydeligt bedre.

27 januari 2026

Hej,

Tak for din ærlige feedback. 🌲 Vi beklager oprigtigt de problemer, du oplevede vedrørende leveringstiden og betalingstidspunktet. Dette lever ikke op til vores standarder, og dine kommentarer hjælper os med at forbedre vores processer.

Med venlig hilsen,

Guillaume - HardGuide

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skoene, man aldrig hørte mere om

Jeg bestilte et par sko den 3. januar, men har stadig ikke modtaget mine sko. Jeg sente en e-mail i sidste uge og rykkede for svar på, hvornår jeg kunne forvente levering, eller om jeg overhovedet kunne forvente levering. Har endnu ikke hørt noget fra Hardloop. Forventer ikke at få mine sko, og kommer aldrig til at handle med dem igen. Der er gået over 1 mdr uden noget som helst livstegn fra dem.

Opdatering: har dags dato fået at vide, at mine sko vil blive afsendt (0402-2026). Nu venter jeg spændt om de når frem og spekulerer på, hvorvidt en dårlig anmeldelse på Trustpilot var det, der skulle til for at få dem til at reagere. Opdatering følger

3 februari 2026

Hej,

Vi er virkelig kede af den lange ventetid og den manglende kommunikation 😔

Vi kan nu bekræfte, at dine sko er blevet leveret. Desværre var der en forsinkelse, og vi undskylder oprigtigt for den oplevelse og den usikkerhed, det har medført.

Tak for din tålmodighed, og vi håber, du bliver tilfreds med skoene.

Louis - Hardloop

Hej William,

Tak for din besked! 😊 Jeg beklager forsinkelsen med leveringen af din pakke.

Ifølge transportørens sporingsoplysninger blev din pakke leveret den 04/02. Hvis du ikke har modtaget pakken, anbefaler vi, at du tjekker med dine naboer eller eventuelle afhentningssteder i nærheden.

Jeg står til rådighed, hvis du har brug for yderligere hjælp. Vi ønsker dig fortsat gode oplevelser og nye eventyr!

Guillaume - Hardguide

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Levering

Fin vare. Ordrer blev ikke leveret til lovet tid. Fik mail et par dage efter den skulle være leveret med ny dato. Den kom til ny dato. Det havde været rart der blev sendt mail om ændret levering inden tiden var udløbet.

22 januari 2026

Hej Lisette!
Tak for din feedback. Vi sætter pris på dine ærlige kommentarer om leveringen. Du har helt ret - det er vigtigt at blive informeret om forsinkelser i god tid! Vi beklager dette, men er glade for at du er tilfreds med dit Dale Of Norway produkt, som er et fantastisk valg til udendørsaktiviteter. Vi arbejder på at forbedre vores kommunikation omkring leveringer. 🌲
Sporty hilsner,
Mathilde - HardGuide

Yaktrax Walker

Godt produkt. Min første har holdt i 10 år.

26 januari 2026

Hej Attila! 🏔️
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at din Yaktrax Walker har holdt i hele 10 år - det er virkelig et bevis på produktets holdbarhed og kvalitet! Vi håber, at de fortsat vil give dig godt fodfæste på dine udendørs eventyr i mange år fremover. 🌲
Sporty hilsener,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lang leveringstid og manglende penge retur

De har lang leveringstid - Jeg bestilte et par sko den 28/11 og modtog dem først den 19/12.
Skoene passede så ikke. Så jeg sendte dem retur den 3. Januar. Den 16. Januar fik jeg en mail om, at de havde modtaget dem og jeg ville få mine penge retur indenfor 14 dage. Der er nu gået 17 dage og jeg har stadig ikke modtaget nogen penge retur.

16 januari 2026

Hej kære kunde,

Tak for din returnering. Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse med leveringstiden og refusionen. 🏔️ Vi beklager ventetiden og arbejder konstant på at forbedre vores service. Vi har brug for dit ordrenummer for hurtigt at kunne kontrollere status på din returnering.

Sporty hilsener,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode produkter med lang leveringstid

Gode produkter med lang leveringstid, Eneste minus er at de leverer via Post nord

21 januari 2026

Hej René,
Tak for din positive anmeldelse! 🏔️ Vi sætter stor pris på din feedback. Jeg beklager den lange leveringstid med PostNord. Hanwag Alaska Pro Wide Gtx er et kvalitetsprodukt, der er værd at vente på, men vi arbejder konstant på at forbedre leveringsprocessen. Vi håber, at dine nye vandrestøvler allerede har taget dig på spændende eventyr! 🌲

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Bestilte en vinterjakke.

Bestilte en vinterjakke d. 10. Januar som i oplyste var på lager. Hardloop trækker betalingen d. 13.1.26
Hardloop oplyser at levering vil finde sted 24.-26.1.26 - lang leveringstid på en lagervarer. Varen leveres heller ikke som lovet. Jeg rykker for status og får besked om at den ikke var på lager men jeg vil modtage den 30.1.26 - hvilket jeg heller ikke gør. Jeg rykker igen men får ikke en ny dato.
Jakken ankom så 2.2.26
Den blev ikke leveret på aftalte afhentningssted men måtte køre 17 km for at hente den.
Betaling må ikke trækkes når varen ikke er afsendt.
Det virker utroværdigt at Hardloop som de eneste har varen på lager ved bestilling og hurtigt trækker betalingen på trods af manglende varer på lager.
Når man læser andres anmeldelser virker det som et velkendt mønster i Hardloops forretningsmodel.

2 februari 2026

Hej,

Vi beklager den dårlige oplevelse, du har haft med din ordre.
Det sker, at vi er nødt til at genopfylde lageret, når visse varer er så populære, at de bliver udsolgt. I sådanne tilfælde forsøger vi at informere vores kunder på forhånd på en transparent måde. Forsinkelsen er vores skyld, og vi beklager dette. Vi håber at kunne genvinde din tillid ved et fremtidigt køb.

Arnaud - Hardguide

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Good range of products and really…

Good range of products and really affordable prices. Really good customer service. Return of money takes a bit of time.

20 januari 2026

Hi Morten!
Thanks for the awesome feedback! 🏔️ We're thrilled to hear you enjoyed our product range and customer service. The Rab Cirrus Alpine is indeed part of our quality outdoor gear collection that we take pride in offering at competitive prices. We've noted your comment about refund timing and we're working to improve this process. Looking forward to equipping your next adventure! 🌲
Romain - HardGuide

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Took my money, no delivery, no response

They debited my account, didn't send the goods, and don't respond to emails. Not to mention, I missed out on buying the same goods elsewhere because I trusted this shop.

20 januari 2026

Hello Roman, 😃

Thank you for your message and for sharing your concern. I apologize for the inconvenience you experienced with your order.

Your package was indeed lost after we handed it over to the carrier. Since it was the last item in stock, we were unable to send a replacement and have issued a refund to your original payment method. We are sorry for the delay in processing your case and for making you miss out on this opportunity.

I remain available if you have any further questions or need more information.

Hurtig og god bestilling

Hurtig og god bestilling
Vare var som forventet

22 januari 2026

Hej Henrik! 🌲
Tusind tak for din positive feedback! Det glæder os at høre, at din bestilling gik hurtigt og godt. Fjaellraeven Skogsoe Padded Jacket er et fremragende valg, der helt sikkert vil tjene dig godt på dine udendørs eventyr. Vi sætter stor pris på din tillid! 🏔️
David - HardGuide

Lees meer over geverifieerde reviews.