Hardloop Reviews 917

TrustScore 4 uit 5

3,8

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte en jakke. Varen var som forventet. Jeg fik et levering tidspunkt. Fik løbende besked on, hvor varer befandt sig undervejs. Varen leveret før tid med PostNord. Jeg kendte ikke virksomhe... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og meget hurtig reaktion på spørgsmål i forbindelse med købet og nykunderabat. Alt løst til min fulde tilfredshed. Handler gerne igen. Venlig hilsen Per Kjær

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I marts måned bestilte jeg en vare (ca. 1300 kr.) hos firmaet. Pakken kom aldrig frem, og en henvendelse til kundeservice medfører kun forespørgsler om, hvorvidt jeg var tilfreds med assistancen. De... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varen var god kvalitet og levede op til vores forventninger. Levering blev lidt forsinket (3-4 dage), men de skrev og informerede os om, at den var forsinket fra deres leverandør og alt var som det s... Toon meer

Bedrijfsgegevens

5. Wintersportwinkel

Info over Hardloop

Geschreven door het bedrijf

Logo

Hos Hardloop synes vi, at livet er bedre, når vi befinder os udenfor.

Det er nødvendigt med en vandretur med familien, en skitur med vennerne og at vende verdenssituationen omkring et lejrbål for at være i balance.

Vi elsker at opdage nye steder, møde nye mennesker, og vi modstår aldrig fristelsen for at dele vores glæde ved godt udstyr og vores passion for stejle stier.

Det er derfor, at vi siden 2015, uanset om du er begyndere eller atlet på højt niveau, har hjulpet dig med at finde det bedste udstyr til dine eventyr med ambitionen om at være de bedste til denne mission!

Vandreture

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hurtigere levering og til den lovede…

Hurtigere levering og til den lovede tid - intet svar fra kundeservicen

4 december 2025

Guten Tag,

es tut mir sehr leid, dass Sie mit einer Lieferverzögerung konfrontiert waren und den Eindruck hatten, keine Antwort von uns erhalten zu haben.

Ich möchte Ihnen versichern, dass ich Ihnen parallel per E-Mail geantwortet habe und wir das Problem gemeinsam lösen konnten. Ihr Paket wurde nun zugestellt, und ich freue mich, dass sich die Situation wieder normalisiert hat.

Ich entschuldige mich nochmals für diese Erfahrung, die nicht dem Serviceniveau entspricht, das wir bieten möchten.

Émilie – HardGuide

Godt og hurtigt

Godt og hurtigt

10 december 2025

Hej mikkel,
Tusind tak for din positive feedback! 🌄 Vi er glade for at høre, at din oplevelse med os har været både god og hurtig. Din tilfredshed betyder meget for os, og vi ser frem til at hjælpe dig igen på din næste udendørs eventyr! 🏕️
Guillaume - HardGuide

Perfekt helt tilfreds

Perfekt helt tilfreds, dog manglende info om udleveringssted

4 december 2025

Hej Lars,
Tusind tak for din positive feedback! 🌲 Det glæder os at høre, at du er tilfreds med din oplevelse. Vi beklager, at der manglede information om udleveringsstedet - vi vil arbejde på at forbedre dette. Skechers Garza Gervin er et fantastisk valg, og vi håber, de giver dig god komfort på dine eventyr! 🥾

Alt gik som det skulle

Alt gik som det skulle. Hurtig levering uden problemer.

Hej Pernille,
Tusind tak for din positive anmeldelse! 🌄 Det glæder os meget at høre, at din bestilling gik gnidningsfrit, og at leveringen var hurtig. Din Yy Vertical Verticalboard er et fremragende valg til dine udendørs eventyr! Vi håber, du får mange gode oplevelser med dit nye udstyr. 🏔️
Eventyrlige hilsener,
David - HardGuide

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God pris. Korrekt levering.

15 december 2025
Review zonder uitnodiging

Hej  🌄
Tusind tak for din positive anmeldelse og de venlige ord! Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både prisen og leveringen. Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste oplevelse på deres eventyr i naturen. Vi håber at se dig igen på vores webshop! 🏔️
Mathilde - HardGuide

Hej Karl Aage,
Tusind tak for din positive feedback! 🌄 Det glæder os meget, at du er tilfreds med både varen og leveringen. Patagonia Ks Refugito Day Pack 18l er virkelig et fremragende valg til udendørsaktiviteter. Vi håber, den vil følge dig på mange eventyr i naturen! 🎒
Camille - HardGuide

LANG LEVERINGSTID

Jeg købte 2 produkter hvoraf begge stod til at være på lager, alligevel modtog jeg en mail få dage efter med oplysning om at kun 1 produkt kunne leveres pga. fejl i lagerbeholdningen. Jeg fik dog hurtigt pengene tilbage. Endvidere bestilte jeg til Black week i november og står her d. 15 december og har endnu ikke modtaget min pakke. Jeg har indtil videre modtaget 3-4 mails om at pakken er på vej, hvilket er god service.

Den ene stjerne gives pga. ALT ALT for lang leveringstid.

15 december 2025

Hej Eline,

tak for din feedback og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Vi beklager oprigtigt de gener, du har oplevet – både i forhold til lagerfejlen på det ene produkt og den usædvanligt lange leveringstid på den anden forsendelse.

Du har helt ret i, at leveringstiden har været alt for lang, og det forstår vi fuldt ud har været frustrerende – særligt i forbindelse med Black Week. Selve ordren blev afsendt hurtigt fra vores side, men desværre har transportøren haft markante forsinkelser, som lå uden for vores direkte kontrol. Det ændrer dog ikke ved, at din samlede oplevelse ikke har levet op til forventningerne.

Vi er glade for, at tilbagebetalingen for det manglende produkt blev håndteret hurtigt, og vi sætter pris på, at du også fremhæver den løbende information via e-mail. Samtidig tager vi din kritik alvorligt og arbejder løbende på at forbedre både lagerpræcision og leveringsoplevelsen – især i perioder med høj belastning.

Tak igen for din ærlige vurdering.
Du er altid velkommen til at kontakte os direkte, hvis vi kan hjælpe yderligere.

Hardloop Kundeservice

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fin service

Fin service. God returpolitik. Kom en uge senere end lovet, men ellers alt helt i top

Hej Erik! 🏔️
Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du værdsætter vores service og returpolitik. Vi beklager forsinkelsen i leveringen, men er glade for at alt andet var i top. Din feedback hjælper os med at forbedre os. Vi håber at se dig igen på dit næste eventyr i naturen! 🌲
Sportslige hilsener,
Blandine - HardGuide

2 december 2025

Hej Mads!
Tusind tak for din positive feedback om vores hurtige levering! 🚚 Det glæder os meget at høre, at din Millet Trilogy Icon Gtx Pro Jacket nåede frem til dig så hurtigt. Den jakke er perfekt til eventyr i det fri, og nu er du klar til at tage på tur! 🏔️ Vi sætter stor pris på din støtte.
Eventyrlige hilsener,

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Leveringstid

Leveringstid

Hej Simon,
Tak for din feedback om leveringstiden. Vi beklager virkelig, at den ikke levede op til dine forventninger. 🏔️ Vi arbejder konstant på at forbedre vores logistik og vil tage dine kommentarer med i dette arbejde. 🌲
Antonin - HardGuide

Flotte støvler

Flotte støvler, lidt forsinket, men ellers alt i orden

13 december 2025

Hej Mette,
Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! 🌄 Vi er glade for, at du er tilfreds med din ordre, selvom der var en lille forsinkelse på leveringen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet på alle eventyrstier! 🏔️ Vi ser frem til at følge dig på dine næste oplevelser.
Met sportslig hilsen,

At betjeningen var supergod

At betjeningen var supergod. Havde en ændring af størrelsen efter købet. Det var ikke noget problem at få lavet den ændring. Og så var varen det billigste jeg kunne finde. Ikke værst🥰 tak for god handel. 🎄

5 december 2025

Hej Else Marie! 🌲

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder mig virkelig, at vi kunne hjælpe dig med at ændre størrelsen på din Barbour Powell Quilt uden problemer. Det er præcis sådan service, vi stræber efter at give alle vores kunder. Dejligt at høre, at du også fandt en god pris hos os! Vi ser frem til at hjælpe dig igen på din næste udendørs eventyr. 🏔️

Med sportslig hilsen,

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

lang leveringstid, afventer endnu.

Da jeg placerede min ordre (28 nov) var den angivede leveringstid d. 9 december. Men nu, 3 dage senere end forventet levering, har pakken endnu ikke forladt Frankrig. Og jeg skal bruge den til en gave på tirsdag, d. 16. Har ikke modtaget information om forsinkelser. Er skuffet over at den angivede leveringstid ikke overholdes, og at den gave jeg skal har købt forventligt ikke når frem i tide. øv øv.

12 december 2025

Hej Celine, 😊

Tak for din besked, og undskyld ventetiden på din pakke.

Jeg kan se i systemet, at din ordre ifølge sporing blev leveret den 15/12. Skulle der stadig være problemer, eller har du ikke modtaget pakken, står jeg klar til at hjælpe dig videre.

Jeg forbliver til rådighed, hvis du har flere spørgsmål!

Guillaume - Hardguide

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Alt for lang leveringstid.

Alt for lang leveringstid.

5 december 2025

Hej Stine,
Tak for din feedback! 🌲 Vi er virkelig kede af den lange leveringstid, du har oplevet. Dette lever ikke op til vores standarder, og vi tager din kommentar til os. Vi arbejder konstant på at forbedre vores leveringsprocesser, så dette ikke gentager sig. 🏔️
David - HardGuide

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Dyr sovepose med hul i pga. dårlig håndtering..

Opdatering: Vi fandt en løsning og jeg fik en delvis tilbagebetaling og får ordnet hullet i soveposen. Der kan ske fejl, selvom det selvfølgelig er træls. De tilbød også en retur og pengene tilbage, men så var soveposen formegentligt blevet smidt ud, det ville være lidt spild af ressourcer.

-----------------------------------

Modtog en sovepose som ikke var pakket ordentligt, 1 stk. papir tape over åbningen, så den stod og gabte da jeg hentede pakken. Da jeg åbnede den var det første der mødte mig noget der lignede fuglelort oven på posen, for med den indpakning, så var der hul ned til soveposen. Træls, men jeg fjernede det og det er så hvad det er. En dyr sovepose skal det lige siges. Da jeg så vil tage den op af papkassen den er pakket i, kan jeg se at der er lavet et snit i siden af opbevaringsposen, så også havde ramt ind i soveposen, så den havde et hul. Det er tydeligt at se at der er en hobbykniv eller lign. der sikkert har pakket soveposen op og så har ramt ind i siden. Det er sgu træls at jeg nu skal til at bøvle med et firma der sender fra Frankring, det tog næsten 14 dage om at kom frem. Tanken om at jeg skal til at bøvle med at sende retur, eller have en anden eller lign. Tag jer sammen, hvem står og pakker dyre soveposer ud med en hobbykniv?! Og så svar på henvendelser, har stadig ikke fået svar på min mail om dette problem.

Hej,

Mange tak for din opdatering og for din positive tilbagemelding. Jeg er glad for, at vi sammen har kunnet finde en tilfredsstillende løsning med en delvis refusion og reparation af din sovepose.

Fejl kan desværre ske, selvom det altid er ubehageligt, og jeg takker dig oprigtigt for din tålmodighed og forståelse. Du havde også mulighed for at returnere varen og få fuld refusion, men jeg forstår fuldt ud dit valg om at undgå spild af stadig brugbart udstyr.

Vi står naturligvis fortsat til rådighed, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp i fremtiden.

Émilie – HardGuide

Dejlig hue

Dejlig hue, men lang ekspeditionstid.

28 november 2025

Hej Elisabeth Bruun,
Mange tak for din flotte anmeldelse! 🌟 Vi er glade for, at du er tilfreds med din Barts Nicole Beanie hue - det er virkelig et fantastisk valg til de køligere dage! 🏔️ Vi beklager den lange ekspeditionstid og arbejder konstant på at forbedre vores leveringsprocesser. Din feedback hjælper os til at blive bedre!
Eventyrlige hilsner,

Ekstremt frustrerende

Bestilt en vare som var på lager den 23/11, den er ikke leveret endnu! Har nu to gange fået en automatisk mail om at min levering nok blev forsinket (tak det havde jeg bemærket!) har skrevet tilbage til dem men har ikke fået svar endnu. Når jeg kigger på track and trace linket så kan jeg se at min pakke skulle være sendt den 4/12 og at den er strandet et eller andet sted i Frankrig. Spørgsmålet er så hvor længe kan man tillade en kunde at vente på en pakke? Det var første gang jeg købte hos dem og det bliver nok også den sidste!

23 november 2025
Review zonder uitnodiging

Hej kære kunde,
Jeg er virkelig ked af at høre om din frustrerende oplevelse med din forsendelse 🏔️. Vi tager din feedback meget alvorligt. Vi vil undersøge situationen med din pakke, der er strandet i Frankrig, og kontakter dig i dag for at løse problemet hurtigst muligt. Din tålmodighed værdsættes, selvom den er blevet sat på prøve. 🌲

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hardloop requested my review

Hardloop requested my review, however I have not received my order yet. It's 3 days late now. They blame the shipper, but the delivery status has not changed and there is no updated delivery date.

2 december 2025

Hello Brian,

Thank you for your message and sorry for the delay with your order. 🚚

Your tracking link has now been updated and delivery is expected today or tomorrow. I apologize for the wait and any inconvenience this has caused.

I remain available if you have any further questions.

Ingen problemer

Ingen problemer, helt fint

27 november 2025

Hej Allan,
Tak for din positive anmeldelse! 🏔️ Det glæder os meget at høre, at alt gik godt med din bestilling. Din tilfredshed er vores største motivation, og vi sætter stor pris på din feedback. Vi håber at se dig igen på vores eventyrlige stier! 🌲
Sportslige hilsner,
Guillaume - HardGuide

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Forsinket…

Bestillingen gik fint og første leverings dato stemte overens med deres estimerede levering. Men så begyndte det at skride.. oplyst d.5.12, så d.7.12 og nu d.9.12.. så bliver spændene i morgen om det passer.

Hej Monica,
Tak for din feedback! 🌄 Vi beklager virkelig forsinkelserne med din bestilling og de ændrede leveringsdatoer. Vi forstår din frustration og arbejder på at forbedre vores leveringsprocesser.🏔️ Din tilbagemelding hjælper os med at blive bedre!
Mathilde - HardGuide

Lees meer over geverifieerde reviews.