Jeg bestilte en jakke. Varen var som forventet. Jeg fik et levering tidspunkt. Fik løbende besked on, hvor varer befandt sig undervejs. Varen leveret før tid med PostNord. Jeg kendte ikke virksomhe... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
God service og meget hurtig reaktion på spørgsmål i forbindelse med købet og nykunderabat. Alt løst til min fulde tilfredshed. Handler gerne igen. Venlig hilsen Per Kjær
Bedrijf heeft geantwoord
I marts måned bestilte jeg en vare (ca. 1300 kr.) hos firmaet. Pakken kom aldrig frem, og en henvendelse til kundeservice medfører kun forespørgsler om, hvorvidt jeg var tilfreds med assistancen. De... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Varen var god kvalitet og levede op til vores forventninger. Levering blev lidt forsinket (3-4 dage), men de skrev og informerede os om, at den var forsinket fra deres leverandør og alt var som det s... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Hos Hardloop synes vi, at livet er bedre, når vi befinder os udenfor.
Det er nødvendigt med en vandretur med familien, en skitur med vennerne og at vende verdenssituationen omkring et lejrbål for at være i balance.
Vi elsker at opdage nye steder, møde nye mennesker, og vi modstår aldrig fristelsen for at dele vores glæde ved godt udstyr og vores passion for stejle stier.
Det er derfor, at vi siden 2015, uanset om du er begyndere eller atlet på højt niveau, har hjulpet dig med at finde det bedste udstyr til dine eventyr med ambitionen om at være de bedste til denne mission!
695, avenue Paul Louis Merlin, 73800, Montmélian, Frankrijk
Jeg har endnu ikke modtaget pakken - de lovede, at den ville komme den 3.-4. december, men den er ikke dukket op endnu, så er da ikke tilfreds. De har ikke skrevet om forsinkelse, kun at de gerne vil høre om min oplevelse.

Antwoord van Hardloop
Jeg har ikke modtaget min pakke.
Har sendt besked, men for autosvar.

Antwoord van Hardloop
Very bad, the item is stuck in their transport company situated in France. Not to be recommended.

Antwoord van Hardloop
Jeg var lidt skeptisk, da jeg bestilte mine varer. Men det var der ikke nogen grund til. Varerne blev leveret hurtigt (afstanden taget i betragtning - ca én uge fra bestilling til levering) og med opdateringsmails hele tiden, så jeg kunne følge med i, hvor langt pakken var.

Antwoord van Hardloop
Hurtig betjening. Fantastisk kommunikation i processen med ordre status og levering

Antwoord van Hardloop
Kan endnu ikke hente min vare, som skulle være leveret den 28. november..

Antwoord van Hardloop
Levering til tiden og varen som angivet

Antwoord van Hardloop
Jeg har ikke modtaget pakken og ikke fået besked om forsinkelse.

Antwoord van Hardloop
Jeg har nu haft en reklamation i gang hos Hardloop i 5 måneder, og selvom jeg er i dialog med deres kundeservice, så nægter de at følge købeloven omkring min reklamation af et defekt telt.
Hardloop fortæller mig at leverandøren nægter at erstatte det defekte produkt, og benægter at have ansvar for reklamationen, selvom dette er i strid med både den danske og EU's købelov.
Ordrenummer: 1211813 / MBBLEZAAK
Tilføjelse d. 2. december 2025
Antonin har svaret på min anmeldelse, men det i direkte strid med, hvad HardLoop tidligere har skrevet til mig.
Jeg modtog d. 20. oktober 2025 følgende besked:
Hello,
The brand has accepted your warranty request and will proceed with a product exchange.
We will send you the new product as soon as we receive it in our warehouse 🚚
Feel free to reach out if you have any questions, and we wish you a great day. 🌿
Best regards,
Antonin - HardGuide
-----
HardLoop fortæller mig altså at min reklamation er blevet godkendt, og at jeg vil få erstattet produktet.
Hardloop får dog efterfølgende kolde fødder og prøver at komme ud af det ved at afvise min reklamation, som altså skriftligt allerede har godkendt.

Antwoord van Hardloop
Problemer med lagerstyring betød at jeg i to ud af to ordrer ikke fik, hvad jeg havde bestilt

Antwoord van Hardloop
Jeg er lidt skuffet over leveringen.
Min pakke er umiddelbart stadig på vej. Men der sker intet.
Den er bare gået totalt i stå. :(
Også synes jeg faktisk det er en lille smule frækt at man sender en tilfredshedsmail ud før pakken overhovedet er overleveret til dansk postvæsenet som jeg kan se det.
Nok ikke en hjemmeside jeg vil bruge igen.
Og jeg håber inderligt at jeg rent faktisk ender med at få denne pakke og den ikke bare viser sig aldrig at dukke op.
Det var en fødselsdagsgave til i lørdags men naturligt ikke kunne blive givet da den langt fra er kommet. Desværre :( vi vile aldrig have købt derfra hvis det ikke var fordi der stod at pakken ville blive leveret mellem den 14/11-15/11 og nu har vi den 24/11 og den er endnu ikke i nærheden af at komme. Meget skuffet desværre.

Antwoord van Hardloop
Jeg valgte først ikke at skrive da jeg egentlig ikke bryder mig om negativ feedback - jeg er bare meget skuffet over størelsegiden jeg har altid passet en størrelse 37 men støvlen passer en str 36 og da jeg har gået i den et par gange i håbet om at det var fordi den skulle gåes til tænker jeg ikke at den kan returneres - endvidere kom pakken 5-7 dage senere end først oplyst og måtte skrive til jeres firma - dejlig blød indersål og flot design men desværre ikke mange stjerne herfra

Antwoord van Hardloop
Lees meer over geverifieerde reviews.