Banner for Hard Rock Casino NL

Hard Rock Casino NL Reviews

2,7

Enorm onvriendelijke klantenservice van beau. Hij weigert snel te reageren of te helpen. Heb honderden euro’s gepompt in esn slot genaamd blazing bison double x ultimate. Zogenaamd 97% rtp maar nooit... Toon meer

Waardeloos casino en echt gemanipuleerde Lightning roulette!2 keer achter elkaar hoog ingezet op nummer en 2 keer in de buurman terwijl die 1 keer in mijn nummer lag notabene! Vieze praktijken... Toon meer

algoritme in bepaalde slot trekt je helemaal onderuit. Geen prijzen, weinig uitkering, vreemde slots, waarbij de mistery prijs het bonusspel opstart, een leuk bedrag verzameld, maar dan nog een keer e... Toon meer

Positief verrast. Wat gewonnen, uit laten betalen, stond binnen minuut op de rekening. Maar los daarvan, veel bonussen gekregen. Totaal andere spelervaring dan bij veel sites die inderdaad aan het opl... Toon meer

1. Online casino/bookmaker
  2. Wedkantoor
  3. Bookmaker
  4. Casino
  5. Online sportwedkantoor

Welkom bij Hard Rock Casino, waar spanning, plezier en verantwoordelijkheid samenkomen. Sinds 2024 bieden we een veilige, eerlijke en vermakelijke speelervaring, dag en nacht. Met topgames, humor en een recht-door-zee aanpak maken we online spelen écht leuk. Hulp nodig? Contacteer ons via hardrockcasino.nl.

Houd rekening met het volgende

Slecht

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

176 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

geen gratis 50 spins bij registratie en zeer onbeschofd

ik zou 50 gratis spins krijgen bij inschrijving dit heb ik niet gekregen en heb contact opgenomen met de chat om dit aan te geven toen hebben ze me geblokkeerd en gelijk uit de chat gegooid en toen ik opnieuw verhaal haalde hebben ze gezegd dat ik het probleem was erg onbeschofd oplichters zijn het zonder normen en waarden en respect voor hun klanten heb gezegd dat ze dood konden vallen en niet meer op hun site zou komen

27 september 2025

Goedemiddag,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat je dit als vervelend hebt ervaren. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn en willen dit graag verder toelichten.

Wat betreft de promotie met de 50 gratis spins: we raden altijd aan om de voorwaarden goed door te lezen, aangezien hierin staat dat er minimaal 1 euro gestort moet worden om de spins te ontvangen. Mogelijk is hier iets misgegaan bij het volgen van deze stappen.

Daarnaast doen we er alles aan om onze spelers goed te ondersteunen en veilig te laten spelen. Soms kan de chatverbinding abrupt verbreken, bijvoorbeeld door slecht internet aan de kant van de speler, waardoor het kan lijken alsof wij het gesprek beëindigen. Dit zullen we echter nooit uit onszelf doen.

Amateurs

Welkomstbonus niet ontvangen door een technische storing en een andere bonus werkt ook niet en ik krijg er geen compensatie voor.
Let ook op: als je een storting doet en het betalingsproces afbreekt wordt het bedrag alsnog opgeteld bij je maandelijkse stortingslimiet. Duidelijk dat ze hun IT niet op orde hebben, ver weg blijven van deze amateurs.

17 september 2025

Hi,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Onze excuses dat we niet eerder hebben gereageerd. Destijds waren we tijdelijk niet actief op Trustpilot, waardoor je review helaas niet direct is opgepakt.

Normaal gesproken bieden we bij storingen meestal een compensatie, dus het kan zijn dat er in dit geval iets anders aan de hand was. Als je nog problemen ervaart of wilt dat we dit nakijken, mail ons dan op support@hardrockcasino.nl of neem contact op via de live chat. We helpen je graag verder en zorgen dat alles goed wordt opgevolgd.

OPLICHTING / SCAM ALERT

Hard Rock Casino is pure oplichting. Uit verveling heb ik 50 euro gestort om deze casino te proberen. 100 spins van €0,50 op Big Bass Bonanza en geen cent winst, geen enkele bonus, geen 3 scatters. Dit kan geen toeval zijn. Hun systeem lijkt bewust zo ingesteld dat je gewoon niks wint. Ik heb bij meerdere casino’s gespeeld, maar dit slaat alles. Trap er niet in!

8 september 2025

Hi,

Vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. We begrijpen dat het frustrerend kan voelen als het even tegenzit, maar onze spellen werken volledig op basis van een Random Number Generator (RNG). Dat betekent dat elke spin volledig willekeurig is en er geen invloed is op de uitkomst.

Zoals je ook kunt zien in andere reviews, zijn er zeker spelers die winnende ervaringen hebben gehad. Uiteindelijk draait het bij elk kansspel om geluk, en het resultaat kan van moment tot moment verschillen.

Als je wilt dat we iets voor je nakijken of toelichten, mail ons dan op support@hardrockcasino.nl of neem contact op via de live chat. We helpen je graag verder en beantwoorden al je vragen.

KANSLOOS!

Zowel het account van mijn man als van mij niks op te winnen. Kansloos casino. Ja, je kan verliezen maar deze liep rechtstreeks naar 0 noppes nada! MENSEN BLIJF HIER WEG!

4 september 2025

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Ze stelen geld kunnen niets controleren…

Ze stelen geld kunnen niets controleren dan wat externe provider hun rondes laten zien ze wissen spelgeachiedenis ook nog zijn dieven en die ga ik graag langs om me geld optehalen

4 augustus 2025

Hi Tister,

Vervelend om te lezen dat je denkt dat er iets niet klopt. Dat begrijpen we en nemen we serieus. We werken met gerenommeerde spelproviders en betaalpartners en al onze systemen worden regelmatig getest en gekeurd door onafhankelijke instanties. Daarnaast houden we gedetailleerde logs bij van stortingen, uitbetalingen en spelrondes zodat we transacties en eventuele issues kunnen onderzoeken.

Als je wilt dat we dit voor je nakijken, stuur ons dan een mail met je accountgegevens en zoveel mogelijk details naar support@hardrockcasino.nl of neem contact op via de live chat. We pakken het meteen op en houden je op de hoogte van de uitkomst.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Misleidende en zeer onduidelijke welkomstbonus

Bij registratie word je via Instagram en de homepage groots verleid tot een “tot 400 free spins registratiebonus”. Klinkt aantrekkelijk, maar de praktijk blijkt totaal anders.

Zodra je je registreert, moet je eerst een verplichte storting doen voor IBAN-verificatie. Op dat moment krijg je alleen de keuze uit twee totaal andere bonussen, en de 400 spins-bonus is nergens zichtbaar of selecteerbaar. Daarna kun je er blijkbaar ook geen aanspraak meer op maken.

Support vertelde me dat ik, in de zoektocht naar de bonus, door geld op te nemen de welkomstbonus automatisch had geannuleerd, wellicht was dat mijn fout. Echter: op de bonuspagina van de zogenaamd prominente 400 spins-actie staat helemaal niets over het feit dat je blijkbaar (zo vertelde de supportmedewerker) géén bonus mag selecteren bij je eerste (en verplichte) verificatiestorting, anders vervalt schijnbaar de 400 spins bonus? 🧐

Bij geen enkel ander legaal Nederlands online casino is de registratiebonus zo onduidelijk, verwarrend en slecht gecommuniceerd. Alles voelt als een opgezette “val” om de bonus te laten mislopen.

Tip: transparantie en duidelijke communicatie is de sleutel als je nieuwe spelers wilt behouden. Dit is eerder frustrerend dan uitnodigend. Account gelijk laten verwijderen, nooit meer. Wees gewaarschuwd.

17 juli 2025

Hi Camiel,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring zo uitgebreid met ons te delen. Onze excuses dat we niet eerder hebben gereageerd. Destijds waren we tijdelijk niet actief op Trustpilot, waardoor je review helaas niet direct is opgepakt.

Het spijt ons te horen dat je de welkomstbonus als onduidelijk hebt ervaren. We begrijpen dat dit verwarrend kan overkomen, maar in de voorwaarden van de actie staat duidelijk vermeld dat je geen andere actieve bonus mag hebben om aanspraak te kunnen maken op de 400 free spins. Wanneer er tijdens de eerste storting een andere bonus wordt geselecteerd of geactiveerd, vervalt de mogelijkheid om deze specifieke bonus te ontvangen.

We nemen je feedback over de communicatie hierover serieus en zullen dit intern bespreken om te kijken hoe we dit in de toekomst nog duidelijker kunnen maken.

Als je wilt dat we dit nog even specifiek voor je nakijken of toelichten, kun je ons altijd mailen op support@hardrockcasino.nl of via de live chat contact opnemen. We helpen je graag verder.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Balans van 75 euro en gates 1000…

Balans van 75 euro en gates 1000 gespeeld op 0.25 cent met extra net voor de scatter…….

Resultaat 0 bonus games en 4x drie scatters gezien tease……

Dit was gewoon een test ronde om te kijken als iets is veranderd hier….

Ik zweer deze casino is de meest vretende casino van allemaal en dat komt simpelweg omdat ze op alle spelen het laagste RTP aanbieden…

Andere casino’s als je met minimum inzet plaatst krijg je wel bonus rondes ookal betalen die weinig uit maar deze spant echt de kroon….

Meerdere keren gehad dat ik zelfs met 200 euro opwaarderen geen bonus rondes kan hitten op 0.25/0.75 inzet ?!?

Dit heeft niks met RNG of RTP te maken maar puur met wij benadelen onze klanten en kleden ze volledig uit omdat wij 37% kansbelasting moeten betalen !!!!!!

Gatverdamme wat een slechte casino je moet hier niet op spelen of alleen live games beste !!!

Lees alle negatieve reviews en dit zijn geen slechte verliezers die meteen klagen nee wij spelers hebben het allemaal door…meer als 150 spins maken om een bonus game te krijgen op relatief makkelijke slots die bonus geven maar niet altijd grote winst geven valt ons allemaal op !!!!

Reactie op hieronder 🆘🆘🆘

Dat ze nog durven te zeggen casino met de hoogst mogelijke RTP terwijl als je naar pragmatic play slots gaat dat ze allemaal staan op 94% dat is het laagst mogelijke RTP HAHAH !!! Casinos zoals Starcasino,711 en zelfs Bingoal bieden deze spellen aan op het hoogst 96,7 % dus waar jullie het vandaan halen met hoogste rtp binnen Nederland is puur dwaling voor klanten

17 juli 2025

Hi,

We begrijpen je frustratie en waarderen dat je de moeite hebt genomen om dit zo uitgebreid toe te lichten. Spellen als Gates of Olympus 1000 werken volledig op basis van een Random Number Generator (RNG), wat betekent dat elke spin volledig willekeurig is en niemand, ook wij niet, invloed heeft op de uitkomst. Dat kan soms betekenen dat een bonus even op zich laat wachten en op andere momenten juist sneller valt. Het blijft altijd een kansspel.

Wat betreft de kansspelbelasting klopt het dat legale aanbieders in Nederland deze belasting moeten afdragen, maar dit heeft geen invloed op jouw winkansen of het uitbetalingspercentage van de spellen.

Sterker nog, uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat Hard Rock Casino NL tot de online casino’s behoort met de hoogste gemiddelde RTP in Nederland. Je kunt dat hier nalezen: Casinonieuws.nl – Best uitbetalende online casino’s. https://www.casinonieuws.nl/best-uitbetalende-online-casino/

We begrijpen dat het vervelend kan zijn als het even tegenzit, maar we hopen dat deze uitleg wat duidelijkheid geeft. Als je wilt dat we iets voor je nakijken of toelichten, stuur ons gerust een mail via support@hardrockcasino.nl of neem contact op via de live chat. We helpen je graag verder.

EDIT:

Hi,

Bedankt voor je reactie en dat je de tijd hebt genomen om hier nog verder op in te gaan. We begrijpen dat dit onderwerp veel vragen oproept en waarderen het dat je dit zo duidelijk benoemt.

De informatie waar we naar verwijzen komt uit onafhankelijke onderzoeken van gespecialiseerde Nederlandse casino-websites, waaronder:

Casinonieuws.nl – Best uitbetalende online casino’s: https://www.casinonieuws.nl/best-uitbetalende-online-casino/

Intikkertje.nl – RTP en uitbetalingspercentage: https://intikkertje.nl/rtp-uitbetalingspercentage/

In deze onderzoeken worden legale Nederlandse online casino’s met elkaar vergeleken op basis van hun gemiddelde RTP en transparantie richting spelers.

Wij baseren onze communicatie op deze onafhankelijke bevindingen en zorgen ervoor dat alle spellen die wij aanbieden voldoen aan de Nederlandse regelgeving en goedgekeurd zijn voor de markt.

We hopen dat dit wat meer duidelijkheid geeft over waar onze informatie vandaan komt en hoe deze onafhankelijk wordt gecontroleerd. Mocht je nog vragen hebben of iets willen laten nakijken, neem gerust contact met ons op via support@hardrockcasino.nl of via de live chat. We helpen je graag verder.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Lage rtp op slots en dat blijkt ook…

Lage rtp op slots en dat blijkt ook want een bonus pakken lukt amper.. en als je em dan heb betaalt die bonus 50x je inzet ..nee dit is geen aanrader.Vandaag 5 stortingen gedaan van 50eu per stuk..(allemaal lage inzetten)

25 juni 2025

Hi,

We begrijpen dat het frustrerend kan zijn als het even tegenzit tijdens het spelen. Al onze spellen werken volledig op basis van een Random Number Generator (RNG), wat betekent dat elke spin willekeurig is en niemand invloed heeft op de uitkomst. Soms kan het daardoor lijken alsof het tegenvalt, maar dat hoort helaas bij de willekeur van kansspelen.

Wat betreft de RTP’s (Return to Player): uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat Hard Rock Casino NL tot de best uitbetalende online casino’s in Nederland behoort. Je kunt dat hier nalezen: Casinonieuws.nl – Best uitbetalende online casino’s.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Verlagen RTP en verhogen van minimale inzetten bij promoties

Wat een stront casino gaan ze RTP op alles verlagen hun promo verlagen, mensen verbannen van promos die 30 freespins op kunnen leveren.
Ze laten je alleen quests spelen op slots met lage RTP van 93% die compleet nutteloos zijn daarbij moet je het bonusgeld nog 10 of meer rondspelen.
De minimale inzetten op toernooien flink verhogen zodat ze meer winst maken en tussendoor de RTP ook nog verlagen hier snijdt het mes van 2 kanten geen beginnen aan hier.
Ik zou simpelweg hier niks meer spelen laat ze maar lekker failliet gaan door de verhoogde kansspelbelasting. Ik ga die verhoging in elk geval niet betalen.

25 juni 2025

Hi,

Wat betreft het uitsluiten van promoties, dat doen we nooit zomaar. Soms gebeurt dit op basis van verantwoord spelen maatregelen die we verplicht moeten volgen, of om interne redenen die we niet altijd in detail kunnen toelichten.

Voor onderzoeken naar RTP kun je verwijzen naar de volgende onafhankelijke bronnen. Die geven een goed beeld van hoe wij het doen ten opzichte van andere casino’s, en dat is eigenlijk best aardig:

beste mensen ga hier aub nooit spelen

beste mensen ga hier aub nooit spelen
er klopt niks van bij deze aanbieder .
1 fouten worden niet erkent
2 spellen kloppen niet
3 kans berekening klopt niet
4 klanten service bizar slecht
wil je van je geld af zou ik hier wel gaan spelen

23 juni 2025

Hi Dennis,

We hebben je inmiddels een e-mail gestuurd met een informatieverzoek, zodat we dit verder kunnen oppakken en precies kunnen nagaan wat er is gebeurd. Zodra we je reactie ontvangen, zorgen we dat dit netjes wordt uitgezocht en opgevolgd.

Niet spelen!

Niet spelen!

Al die slots zijn geloopt je zal nooit winnen!! Alles in Nederland is zwaar gemanipuleerd maakt niks uit wat je wilt spelen. Worden vieze spelletjes gespeeld bij die online casino's.
Hun kunnen de slots wel manipuleren tuurlijk gaan ze dat nooit toegeven.

- RTP waar niks van klopt.
- 100-en dode spins onmogelijk.
- De ante inzet (bijv. bij Gates of Olympus) voor dubbele kans op bonus is gewoon oplichting (je krijgt bijna nooit een bonus).
- Als je wat gewonnen hebt stop maar met spelen want je gaat als een baksteen naar 0.

Doe je zelf een plezier en houd je geld in je zak om andere leuke dingen te doen en laat je niet bestelen.

21 juni 2025

Hi,

We begrijpen dat het frustrerend kan zijn als het gevoel ontstaat dat er iets niet klopt tijdens het spelen. Juist daarom is het belangrijk om alleen te spelen bij legale casino’s zoals Hard Rock Casino NL. Wij staan onder toezicht van de Kansspelautoriteit (KSA) en worden continu gecontroleerd, zodat alles eerlijk en veilig verloopt.

Bij aanbieders zonder Nederlandse licentie ontbreken die controles volledig, waardoor spelers daar onbeschermd zijn en de betrouwbaarheid niet kan worden gegarandeerd.

Slechtste gokspel ooit

Slechtste gokspel ooit.
Loopt alleen maar vast.
Geen enkele bonus of iets gehad .
En dat voor al meer als €60 euro .

5 juni 2025

Hi Manuela,

Jammer om te horen dat het spel bij jou niet goed liep en dat je geen bonusronde hebt gehad. Soms kan het even tegenzitten bij kansspelen, maar het hoort natuurlijk niet dat een spel vastloopt. We hebben je daarom een e-mail gestuurd met een informatieverzoek, zodat we dit verder kunnen oppakken en nagaan wat er precies is gebeurd.

hard rock casino…

Heb me aangemeld bij hard rock casino en heb er 100 euro op gedaan kreeg dan een bonus van 100 samen 200 heb uiteindeijk 720 euro,heb perongeluk op annuleren gedrukt en ineens had ik geen saldo meer op me account!gechat met een beau maar die kan niks voor me betekenen!kan toch niet waar zijn dat ze je geld afpakken zonder je eigen inleg terug te geven!!!! Dus mijn saldo op 0. Beau zegt ook nog als je die geld hebt moet je de bonus nog uitspelen red je toch niet. Waardeloos de medewerkers daar!!!! Oplichters dat legale bedrijven dit legaal mensen aan kunnen doen!

5 juni 2025

Hi Lee,

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Ik vind deze casino eerlijk en ze zijn…

Ik vind deze casino eerlijk en ze zijn snel met uit betalen
Ik heb er al veel casino's uit geprobeerd.vind deze Top
Echt een aanrader

Coby De Waard,

Wat fijn dat je zo'n goede ervaring hebt! We zijn blij te horen dat je onze snelle uitbetalingen en eerlijkheid waardeert. Bedankt voor de aanbeveling!

Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, mail ons via support@hardrockcasino.nl of neem contact op via de live chat. We helpen je graag verder.

Beste mensen

Beste mensen

Dit zijn de meeste smerige oplichters die er maar zijn ze hebben me leven zuur gemaakt 2400 euro weg minder dan een uur dit zijn zieke mensen ik hoop dat ze allemaal kapot gaan

Hi Mo,

We begrijpen dat het enorm frustrerend kan zijn als het zo tegenzit. Soms win je en soms verlies je, en zeker het verliezen is nooit leuk. Als het even te veel wordt of je het gevoel hebt dat je afstand wilt nemen, kun je altijd een pauze nemen of je tijdelijk laten uitsluiten. We helpen je daar graag bij via support@hardrockcasino.nl
of via de live chat.

Waardeloos casino

Waardeloos casino. Ik heb bij meerdere casino’s een account, maar Hard Rock Casino spant wel echt de kroon. Visueel is het slecht, website is traag en klantenservice is onvriendelijk (met de nadruk op ene Beau). Ik had een bonus geaccepteerd die ik later wilde annuleren. Toen ik hem annuleerde hebben ze alles (mijn eigen gestorte bedrag + bonus bedrag) afgepakt. Nooit maar dan ook nooit meer Hard Rock Casino

Hi,

Jammer om te horen dat je dit zo hebt ervaren. We waarderen je feedback over de website en onze service en nemen dit mee om te blijven verbeteren.

Account aanmaken bijna onmogelijk

Wat een drama met het aanmaken van een account.
2 keer geprobeerd. Contact met klantenservice gehad maar blijkbaar willen ze geen klanten hebben.

Ik speel bij verschillende online casino’s maar dit is de slechtste ervaring ooit .

13 mei 2025

Hi,

Wat jammer om te horen dat het registreren niet soepel is verlopen. We hebben je inmiddels een e-mail gestuurd met een informatieverzoek, zodat we kunnen nagaan wat er precies is misgegaan en dit samen kunnen oplossen.

Hard Rock Casino Support

Oplichters. Ze beloven van alles maar houden zich niet aan afspraken

Ik chat met sam en hij zegt dat ik nog een stortingsbonus tegoed heb voor 150 free spins... dus ik kijk of dit klopt.. vervolgens open ik de chat weer omdat ik alleen kan storten maar de bonus niet kan claimen en dan krijg ik te maken met Robin.. deze zegt dat ik geen bonus meer kan claimen omdat ik deze al gebruikt heb. Ik ben netjes gebleven maar Robin zegt wat dingen en vervolgens is deze chat verdwenen.. gelukkig heb ik screenshots gemaakt van het gesprek dat niet meer bestaat.. dit is een grote oplichtingcasino.. ze geven ook heel veel gratis freespins volgens de site.. dan moet je wel ingeschreven staan voor de nieuwsbrief.. heb nog nooit een freespin gehad zolang de site al bestaat. Trap er niet in... de andere Nederlandse casinos heb ik betere ervaringen en nog nooit een slechte review hoeven schrijven

En nu kan ik in 1 keer niet meer chatten met hun omdat ik gezegt heb dat ik een slechte review achter laat op trustpilot

13 mei 2025

Hi,

Jammer om te horen dat je dit zo hebt ervaren. Iedereen mag altijd met ons chatten, ongeacht of er een review wordt geplaatst. We hebben je inmiddels een e-mail gestuurd met een informatieverzoek, zodat we dit verder kunnen onderzoeken en samen kunnen oplossen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Veel verschillende slots voor een leuke…

Veel verschillende slots voor een leuke spel ervaring. Paar keer wat gewonnen. Natuurlijk ook wel eens wat verloren maar je kan niet altijd geluk hebben. Leuke quests en bonussen. Meegedaan aan paaseieren zoeken en daarmee ook gratis spins gewonnen. Dus mijn ervaring met dit kansino is gewoon goed!

25 april 2025

Bren,

Fijn om te horen dat onze spellen en bonussen je bevallen! We zijn blij dat je een leuke spelervaring hebt en de paaseierenactie waardeerde. Bedankt voor je positieve feedback!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Een leuk casino duidelijk en…

Een leuk casino duidelijk en overzichtelijk..
Vandaag via insta free spins gewonnen dat hadden ze heel leuk gedaan!!
Goede klantenservice..
Leuke bonussen!

25 april 2025

Hi SB,

Wat leuk om te horen dat je via Instagram free spins hebt gewonnen en dat je dit leuk vond opgezet. Fijn ook dat je tevreden bent over onze klantenservice en de bonussen. We waarderen het enorm dat je deze positieve ervaring deelt.