Headout Reviews 57.063

4,4

Niettegenstaande dat wij onze tickets voor de St Pietersbasiliek online hebben geboekt en betaald moesten we nog 3uur ! in de zon in de rij wachten! Wij wisten niet dat er een lift was om halverwege n... Toon meer

Schitterende en respectvolle begroeting aan Gate 17 met een goed ter tale en welbespraakte, jonge gidse ! Tof dat het huisdier, ook plaatselijke mascotte, werd opgenomen in de rondleiding, maar het... Toon meer

Dit Moorse kasteel met zijn rijke historie ligt op de heilige berg van Sintra temidden van adembenemende natuur en prachtige uitzichten. Zeer de moeite waard

het verzamelen en het lopen naar de Eiffeltoren ging heel soepel (is dicht bij de Eiffeltoren). Bruno, onze gids, is een heel enthousiaste gids die veel kon vertellen. Omdat je van te voren ticket... Toon meer

1. Reisbureau

Info over Headout

Headout

Headout is home to the world’s best real-life experiences - from expert-led tours to incredible landmarks, activities, events, and everything in between. Its mission is to inspire people to get up and close with the world we live in by building the most seamless and affordable booking platform. So far, Headout has served more than 30 million guests from 196 countries across 81 destinations and is available in 9 languages. It has raised $60M+ from top-tier investors and is headquartered in New York with 9 global offices.

4,4

Uitstekend

57K reviews

Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord

Toegang Eiffeltoren

Omdat je van te voren tickets hebt, kun je overal makkelijker doorlopen en sta je niet in lange rijen.

4 april 2026

Ticket GEM (Grand Egyptian Museum) expired

Wij bestelden 2 tickets voor het Grand Egyptian Museum in Cairo voor maandag 30 maart. Op zondag 29 maart hebben wij de tickets gedownload, geldig tot 1 april. Toen we maandagmorgen aan de ingang stonden bleken onze tickets verlopen te zijn. Wij hadden geen tijd om uit te vissen hoe dit kwam en hebben ter plekke ticketten moeten kopen. Bij terugkomst heb ik een mail gestuurd naar de Headout support voor terugbetaling, echter zonder antwoord. Zeer slechte ervaring met Headout, nooit meer !

30 maart 2026

Hey Jan,

I'm very sorry for the experience you've had with us. 😞

While I do have your booking ID, I’d love to know more about the issue to help you as quickly as possible.

I have also sent you an email with this request. I look forward to hearing back and helping you solve this!

That said, we are also working with the respective team to ensure a fair resolution is provided. Please rest assured that I’m personally following up with the team, and will update you within the next 48-72 hours. Thank you for your patience.

- Aarshita | Team Headout

Hele goede service

Hele goede service. Chauffeur was zeer vriendelijk en behulpzaam. De auto (busje) was netjes en verzorgd. Chauffeur reed zeer correct.

4 april 2026

Goede manier om stad te verkennen…

Goed om de stad te verkennen zonder grote inspanningen.
Frequent aanbod om terug in te stappen
Wel jammer dat er geen audio is in het Nederlands. Met AI is dat toch geen grote opgave

29 maart 2026

Hoi Johan,

Bedankt dat je me hierop hebt gewezen. Het spijt me te horen dat je ervaring niet zo was als je had gehoopt. Dit is niet het serviceniveau dat we nastreven. Je feedback is voor ons van grote waarde en ik wil je verzekeren dat we deze serieus nemen. We doen er alles aan om verbeteringen door te voeren, zodat toekomstige ervaringen je verwachtingen zullen overtreffen.

Om de teleurstellende ervaring enigszins te compenseren, heb ik je een kortingscode gemaild waarmee je 10% korting krijgt op je volgende ervaring bij ons. Ik hoop dat dit je dag een beetje opfleurt!

Bedankt voor je geduld. Als je dat wilt, kun je je TP-beoordeling hier bijwerken: https://bit.ly/3O5cvwc

Als je vragen of opmerkingen hebt, beantwoord dan gewoon onze e-mail, dan zorg ik ervoor dat het wordt opgelost. Ik kijk ernaar uit om je weer op weg te helpen! 💜

Avi | Team Headout

Tickets zeer moeilijk te verkrijgen op locatie!!!

Tickets Museum Vaticaan en Sixtijnse Kapel Rome waren erg slecht te bemachtigen. Online besteld, QR code bleek niet voldoende. Meetingpoint waar tickets fysiek opgehaald moesten worden was niet gedeeld. Ook niet gecommuniceerd dat dit nog moest op locatie. Telefonisch erg slecht bereikbaar!! 2 uur bezig geweest om de tickets te bemachtigen terwijl we dachten dit thuis allemaal online te hebben geregeld. Erg slechte service!!!!

28 maart 2026

Hoi Els,

Het spijt me dat het niet is gegaan zoals gepland, en ik wil dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen.

Geef je boekingsnummer (als je dat hebt) of het e-mailadres dat je voor je boeking hebt gebruikt door via https://bit.ly/hedout.

Zodra we je gegevens hebben, gaat ons team er meteen mee aan de slag om het zo snel mogelijk op te lossen.

Heel erg bedankt voor je begrip en geduld. Ik zorg ervoor dat we dit voor je oplossen!

Kaarten voor het Louvre besteld

Kaarten voor het Louvre besteld. Je krijgt een qr-code en denkt dat je da kaarten hebt dus naar de kassa. Nee, je hebt een voucher ontvangen en die moet je egens omwisselen voor de echte kaarten. Waar? Daar kom je te laat achter. Een adres in de rue de rivoli. Dus geen kaarten. Geen refund. Gewoon een heel slecht bedrijf. En contact gat via een chatbot. Je lult tegen een computer die niets voor je kan doen. Bestel hier geen kaarten. Bestel de echte via een officiële website van het Louvre.

21 maart 2026

Hallo Paul,

Het spijt me heel erg voor de ervaring die je bij ons hebt gehad 😞. Ik begrijp heel goed hoe frustrerend het moet zijn geweest dat je de ontmoetingsplaats niet kon vinden en opnieuw tickets moest kopen.

Even ter verduidelijking: bij deze ervaring moet je op een afgesproken plek afspreken met een gastheer om je voucher in te wisselen voor toegangskaarten, en deze details staan vermeld in de boekingsbevestiging. We hebben ook navraag gedaan bij onze lokale partner, die bevestigde dat het ontmoetingspunt en de relevante instructies waren gedeeld en op basis hiervan konden zij geen terugbetaling goedkeuren.

Dat gezegd hebbende, hechten we veel waarde aan je ervaring, en hoewel terugbetaling strikt tegen ons beleid ingaat, heb ik voor jou een uitzondering gemaakt en een gedeeltelijke terugbetaling naar je kaart in gang gezet, zoals je had gevraagd. Deze terugbetaling zal binnen 2–3 werkdagen op je rekening verschijnen, afhankelijk van je bank.

Mocht u nog vragen hebben, beantwoord dan gewoon onze e-mail en wij lossen het op. 💜 Als u daar zin in heeft, kunt u hier gerust uw TP-beoordeling bijwerken: https://www.trustpilot.com/reviews/69cb935b1815a78cec6b24ef

-Samson,
Headout.

We hadden op 25 maart een boeking voor…

We hadden op 25 maart een boeking voor gereserveerde toegang en bezoek van de koepel voor 70 euro voor 2 personen. En tenslotte moesten wij ook 2 uur aanschuiven zoals iedereen.
Je kunt beter zonder agency werken dan is het gratis en de koepel is 10 euro per persoon.
Wat is het nut van agency als je toch moet aanschuiven zoals iedereen?

25 maart 2026

Hoi Monique,

Het spijt me heel erg voor de ervaring die je bij ons hebt gehad 😞. Tijdens het hoogseizoen laat de locatie doorgaans een groter aantal bezoekers toe, wat kan leiden tot langere wachttijden.

Ik begrijp dat dit een negatieve invloed kan hebben op je ervaring, en we zullen ons best doen om samen met de locatie het beheer van de bezoekersstromen in de toekomst te verbeteren.

Ter verduidelijking: de ervaring omvat alleen gereserveerde toegang tot de Sint-Pietersbasiliek, niet tot de koepel. Op de pagina van de ervaring staat ook vermeld dat alle gasten door een veiligheidscontrole moeten die vergelijkbaar is met die op een luchthaven, en dat de wachttijden tijdens het hoogseizoen, afhankelijk van de drukte, kunnen oplopen tot 30 minuten tot een uur of meer. Je kunt deze informatie hier bekijken: https://bit.ly/4bxkATw

Dat gezegd hebbende, heb ik ter compensatie voor het veroorzaakte ongemak een gedeeltelijke terugbetaling van 50% van uw boekingsbedrag in de vorm van Headout-tegoed geïnitieerd. U heeft hierover een bevestiging per e-mail ontvangen.

Als je wilt, kun je je Trustpilot-beoordeling hier bijwerken: https://bit.ly/4bE6PRy

Als je vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, beantwoord dan gewoon onze e-mail en we helpen je graag verder.

Team Headout

Nice alternative to tickets via Cathedral…

Tickets voor de kathedraal waren uitverkocht, maar nog wel beschikbaar via headout. De organisatie was prima. Audiogids goed te volgen.

Misschien een tip: de audiotour en de guided tour startten op dezelfde tijd. Voor ons was dat geen probleem, maar er waren meerdere mensen die het verschil daartussen blijkbaar lastig vonden. Het zou handiger zijn om hiervoor verschillende tijden af te spreken ( 13 uur en 13.10 bijv.). Of aan te geven dat mensen met kastje en oortje bij de guided tour horen en die zonder kastje bij de audiotour. Nu moesten de mensen de naam van de gids onthouden en in de drukte was het verschil tussen audiotour en guided tour voor sommige mensen wellicht slecht hoorbaar?

19 maart 2026

Deze kaart is echt top

Deze kaart is echt top! Wij waren van donderdagavond tot maandagochtend in Barcelona en konden de kaart direct ophalen bij de VVV op het vliegveld. Vanaf dat moment konden we meteen gebruikmaken van de metro richting het centrum, wat ideaal was.
Met deze kaart kun je onbeperkt reizen met bus, metro en trein gedurende het aantal uren dat je aanschaft. Dat maakt het super flexibel en zorgeloos tijdens je verblijf.
Voor 5 dagen vind ik het echt zijn geld meer dan waard. Absoluut een aanrader voor iedereen die Barcelona bezoekt!

15 maart 2026

We hadden kaarten gekocht en betaald…

We hadden kaarten gekocht en betaald voor de hangbrug op Langkawi maar wegens de harde wind was het dicht .
Medewerkers vertelde dat we het geld terug kregen helaas maar 2,52 per persoon terug gekregen dus geen betrouwbaar bedrijf .

6 januari 2026

Hoi Henk,

Het spijt me heel erg voor het ongemak.

Je boeking omvatte zowel de kabelbaan met glazen bodem als de Sky Bridge. Aangezien op de dag van je bezoek alleen de Sky Bridge gesloten was, is de terugbetaling strikt beperkt tot het deel van de boeking dat betrekking had op de Sky Bridge, in overeenstemming met de prijs daarvan, voor beide gasten. De kabelbaan met glazen bodem bleef in bedrijf en komt daarom niet in aanmerking voor terugbetaling.

Dat gezegd hebbende, heb ik ook 50% van het boekingsbedrag als Headout-tegoed aan je Headout-portemonnee toegevoegd, dat je kunt gebruiken voor toekomstige boekingen op Headout.

Als je wilt, kun je je Trustpilot-beoordeling hier bijwerken: https://bit.ly/4bZb2jh

Als je vragen hebt, reageer dan gewoon op onze e-mail en wij lossen het op 💜

Team Headout

Monica onze gids was geweldig

Monica onze gids was geweldig! Een super enthousiaste en lieve meid. Wij zijn weer allerlei nieuwe dingen te weten gekomen over de Eiffeltoren. Ze was duidelijk te verstaan en had alle aandacht voor iedereen. Een topper en aanrader

7 maart 2026

Vandag was ik van Plan,tickets voor een…

Vandag was ik van Plan,tickets voor een Show in Paris te kopen. Er stond bij de booking, "Koop nu, betaal later"....Maar aan het eind moet je toch een credietcard aangeven of via Paypal of Ideal betalen. Niets met betaal later.

De contact met de support had deze antwoord gebracht: Helaas zijn er op onze pagina niet alle Tickets met de optie later betalen. U heeft de keuze, mischien etwas anderes te kopen omdat deze Tickets deze optie niet hebben.

Ik stuurte nog een mail met een printscreen van de webpagina. Er staat duidelijk boven aan: BETAAL LATER

Een antwoord heb ik niet meer ontvangen....

Edit:
Ik heb het nu nog een keer probeerd. Maar helaas, de bedrag word direct van de creditcard afgeschreven.

Ik vraag mij af, hoezo de medewerker dit niet controleren op de webpagina.

Er staat duidelijk geschreven: Book nu, pay later....en dat is een leuge.

Idereen kan het controleren. Ga na Moulin Rouge Paris en probeer de tickets met de optie Koop nu, betal later te kopen!! Het werkt niet!!!!
En mijn Review blijft bestaan.

14 maart 2026

Hallo Andy,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te delen.

De optie ‘Nu boeken, later betalen’ verwijst naar onze ‘Book Now, Pay Later’ (BNPL)-functie. Wanneer deze optie beschikbaar is, kun je je reservering vastleggen zonder direct te betalen. Tijdens het afrekenen wordt je nog steeds gevraagd om geldige kaartgegevens in te voeren om de reservering te garanderen, maar het bedrag wordt op dat moment niet in rekening gebracht. In plaats daarvan wordt de betaling automatisch in rekening gebracht op de datum die tijdens het afrekenen wordt weergegeven, meestal voordat de annuleringsperiode afloopt.

Als je de reservering annuleert vóór die geplande afschrijving, wordt er geen betaling in rekening gebracht.

Ik begrijp dat dit verwarrend kan lijken wanneer je wordt gevraagd om betalingsgegevens in te voeren, en we stellen het op prijs dat je ons hierop wijst. Uw feedback helpt ons om te verbeteren, zodat toekomstige ervaringen uw verwachtingen overtreffen. Als u vragen of opmerkingen heeft, beantwoord dan gewoon de e-mail, dan zorg ik ervoor! 💜

Als u daar zin in heeft, kunt u hier uw TP-beoordeling bijwerken: https://www.trustpilot.com/reviews/69b574bb6dfc116d

Devshree,