Niettegenstaande dat wij onze tickets voor de St Pietersbasiliek online hebben geboekt en betaald moesten we nog 3uur ! in de zon in de rij wachten! Wij wisten niet dat er een lift was om halverwege n... Toon meer
Schitterende en respectvolle begroeting aan Gate 17 met een goed ter tale en welbespraakte, jonge gidse ! Tof dat het huisdier, ook plaatselijke mascotte, werd opgenomen in de rondleiding, maar het... Toon meer
Dit Moorse kasteel met zijn rijke historie ligt op de heilige berg van Sintra temidden van adembenemende natuur en prachtige uitzichten. Zeer de moeite waard
het verzamelen en het lopen naar de Eiffeltoren ging heel soepel (is dicht bij de Eiffeltoren). Bruno, onze gids, is een heel enthousiaste gids die veel kon vertellen. Omdat je van te voren ticket... Toon meer
Headout is home to the world’s best real-life experiences - from expert-led tours to incredible landmarks, activities, events, and everything in between. Its mission is to inspire people to get up and close with the world we live in by building the most seamless and affordable booking platform. So far, Headout has served more than 30 million guests from 196 countries across 81 destinations and is available in 9 languages. It has raised $60M+ from top-tier investors and is headquartered in New York with 9 global offices.
Headout Inc., 82 Nassau St #60351, 10038, New York, Verenigde Staten
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ticket ophalen was snel en eenvoudig. Pompeii was groter dan verwacht. Op zaterdag erg druk. Ik zou graag een route gebruiken om rond te gaan.
Het was goed bereikbaar en prima georganiseerd.
Je boekt met een tijdslot dat prima werkt en lange wachtrijen voorkomt.
Mooie natuur en wij hadden een goede gids
Ik had twee combi tickets geboekt voor het Akropolis museum en het Pantheon.
Alles netjes en wel verlopen totdat ik zag bij het ontvangen van de e-mail dat ik voor een bepaalde tijd had gekozen die wij helemaal niet gingen redden. (Niet zo slim in mijn enthousiasme verkeerd geklik) Eerst een chatbot gesproken en daarna een medewerker maar ze konden niks doen, zelfs de tickets geen uurtje later verzetten. Ook konden we niet cancelen. Dus helaas 140,- weg. Erg slechte service van dit bedrijf! Dit zou vast wel eens vaker gebeuren, maar daar verdienen ze dan denk ik ook op.

Antwoord van Headout
tickets geboekt, blijken er ineens 3.96€ extra bij te komen. Via chat geen deftige uitleg. Gewoon de mensen aan het lijntje houden. Chat van klantendienst is robot, dus zeker geen antwoord. Heb ondertussen een uur verloren hieraan. Uiteindelijk de tickets geannuleerd.
Erg!

Antwoord van Headout
Met de tickets op zak konden we zo doorlopen en op eigen gelegenheid de kastelen bekijken
Super om via headout de tickets te kopen. Heel erg gemakkelijk 👍 En the Eye, ja dat moet je toch zeker ervaren wanneer je Londen bezoekt. Echt een aanrader.
Wij hebben tickets gekocht voor Auschwitz/Birkenau. Telefonisch gevraagd om te verplaatsen naar 1 dag later. Dit werd toegezegd door de locale partij waarmee wordt samengewerkt. Heel jammer: De tickets nog steeds niet binnen voor morgenvroeg. Veel gebeld en gemaild. HeadoutSupport zegt toe dat men het regelt. We worden al 24 uur aan het lijntje gehouden. Nu gevraagd om binnen een uur te komen tot een oplossing, tickets of geld terug. Wat een gedoe! Hele slechte communicatie.

Antwoord van Headout
Christina was excellent and know so much and told it verry nicely
Kasteel en tuinen zijn prachtig. Ondanks tijdslot heel erg druk en lange rij om naar binnen te gaan.
Jammer dat de fonteinen het niet doen.
Ticket bestelling en online opsturen was goed geregeld.
Was allemaal snel en eenvoudig geregeld. Konden gelijk de tickets bij de boot showen en het was klaar. Erg makkelijk
We kochten 9 kaarten voor Alegria via HaedOut, ik kocht dezelfde dag nog 1 kaart (volgend op de 9 plaatsen) rechtsreeks bij Cirque du Soleil... die kaart was daar € 16,20 goedkoper dan bij HaedOut. Op 9 kaarten is dat € 145,80 dat ik meer betaalde bij HeadOut dan bij Cirque du Soleil. Op de kaarten die HeadOut aanleverde staat de prijs van Cirque du Soleil en niet dewelke ik betaalde. Bij de vraag wat ik meer kreeg voor die € 145,80 kreeg ik geen antwoord. Lijkt mij een zeer grote marge. Neen, nooit meer bij HeadOut.
Beste, heel mooi dat jullie dat bedrag terug gestort hebben (stond vandaag op mijn rekening). Wel jammer dat het via die weg moest gebeuren. Misschien toch even jullie prijsstelling even opnieuw bekijken. Maar verder, commercieel gezien top!
Paste beoordeling aan naar twee sterren.

Antwoord van Headout
Het was allemaal super goed geregeld, wel vroeg, maar het zeker waard.
Onze gids wist super veel te vertellen tijdens de busreis over Kroatië, dit was zeer interessant. Daarnaast vonden wij het fijn dat we in het park "vrij" konden rondlopen maar wel met een gids waren die we af en toe ergens weer tegenkwamen en we vragen konden stellen of even een praatje konden maken. Al met al een super leuke dag gehad!
Leuke en aardige mensen. Vertellen je waar je de mooiste plekken kan vinden. Moet heel eerlijk zijn, Pompeii was een tegen vallen. Veel was dicht dat was erg jammer. Wij zijn ook naar Ercolano geweest en dat vinden wij een echte aanrader.
Wij hebben tickets gekocht voor ushuaia ibiza, deze waren nep!! Niet doen :)

Antwoord van Headout
Het is handig om vooraf tickets te boeken. Wel is een aandachtspunt dat erbij staat dat je bedekte kleding dient te dragen met jurken/rokken tot over de knie. 75% van de bezoekers houdt zich daar niet aan en er wordt ook niet opgewezen. Je kunt gewoon de kathedraal in. Dan kun je dit beter weghalen.
Het was snel duidelijk waar we moesten zijn en hoe we de audioguide moesten downloaden
Was erg indrukwekkend om over de geschiedenis van Krakau te leren en om te zien hoe het in de 2 wereldoorlog eraan toe ging met de joden haat van de duisternis en de Gids gaf goed uitleg dat was fijn groetjes Julian