Jeg har bare prøvet mig frem og ikke rigtigt forventet ret meget, men resulatet af de nye portrætbilleder er faktisk fantastisk. Jeg har sparet al den tid, jeg ville have brugt på en fotograf. 5 ud... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Klockrent resultat till en klart prisvärd kostnad. Leveransen gick snabbt och flertalet bilder kunde direkt läggas in på såväl CV som Linkedin. Några bilder hade blivit ”smittade” av dåligt genomtän... Toon meer
Valgte inden sommerferien 2024 at få taget helt nye billeder til min virksomhed. Besluttede mig i november for at klippe 25 centimer af mit hår og havde pludselig ikke nogle ordentlige billeder der... Toon meer
Fra sofaen en søndag aften, fik jeg uploaded 14 forskellige selfier af svingende kvalitet - betalte 195,- og mandag morgen stod jeg op til et katalog af spritnye fotos jeg kan bruge professionelt. E... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Fra selfies til professionelle headshots på 15 min. Skab realistiske AI-headshots af dig selv til; LinkedIn, CV, ansøgning m.m - eller til din virksomhed.
Contactgegevens
Suomisvej 4, 1927, Frederiksberg C, Denemarken
- hey@headshots.dk
- headshots.dk
Snygga bilder snabbt och enkelt
Snygga bilder snabbt och enkelt. Minst lika snygga bilder som hos fotografen, om inte bättre, och betydligt billigare 😀
Total speedy og ekstrem god oplevelse!
Jeg har bare prøvet mig frem og ikke rigtigt forventet ret meget, men resulatet af de nye portrætbilleder er faktisk fantastisk. Jeg har sparet al den tid, jeg ville have brugt på en fotograf. 5 ud af 5!
God service - virkelig god. Virkelighedsnære portrætfotos, der kan bruges både privat og professionelt . Anbefales:-)
Jeg synes der er en god service
Jeg synes der er en god service, også fordi jeg glemte at uploade et med et smil, så hjalp Christian mig i mål med dette. Mange brugbare billeder, selvom der også er nogle der ikke skal bruges, men sådan er det vel også hvis man er til fotograf..
Jeg er blown away
Virkeligt mange gode headshots - lavet udfra mine egne selfies. Og de har den fede energi og er ret naturtro. Man kan godt ane, at de er AI genererede, hvis man véd det. Men på FB, LinkedIn og SoMe fungerer de perfekt. Og så er jeg blæst bagover af den kreativitet, der ligger i tøj, baggrund, kropsholdning, mm. Det er VIRKELIG godt! Det ar præcis dét, jeg havde brug for. Og folkene bag Headshots er ekstremt hjælpsomme, så jeg har fået en ret god service!
En flot billede til min LinkedIn
En flot billede til min LinkedIn - hurtigt og billigt! :-) Og super god kundeservice også
Fine billeder
Fine billeder, hvor hovedparten afspejlede hvordan jeg reelt ser ud. Rigtig god service generelt. Chat funktion virker godt
Let at gå til og fantastiske resultater
Let, hurtigt at komme i gang med kun med brug af billeder taget med min egen telefon og resulterede i nogle rigtige stramme profilbilleder.
#KUDOS
Quick and easy
Quick and easy. The headshots are fantastic, can recognize myself, no weird distortions or overdone “beautifying”. What a great experience! I warmly recommend them.
Headshots - valuta for pengene
Headshots har fundet en forretning som virkelig giver værdi, hvis du står og mangler nogle gode portrætbilleder.
Det sker via AI, men trænet på egne selfies, og det gør det rigtig godt.
Hvis du mangler gode billeder til sociale medier osv. så tøv ikke med at besøge headshots.dk
Fantastisk oplevelse og super professionelle AI-headshots!
Jeg er enormt tilfreds med min oplevelse med Headshots.dk! Det var super nemt, jeg uploadede nogle selfies hjemmefra, og på under 15 minutter havde jeg professionelle, fotorealistiske headshots klar. Resultaterne var meget bedre, end jeg havde turdet håbe på: billederne fangede mine karaktertræk troværdigt, havde flot lys, naturlige farver og forskellige baggrunde/stilarter at vælge imellem. Jeg har allerede brugt dem til mit CV, LinkedIn-profil og firmawebside, og de giver et virkelig stærkt, professionelt indtryk. Kundeservicen var i top: hurtig respons og fleksibilitet da jeg havde et par ønsker til små rettelser. Kan varmt anbefales.
5 stjerner uden tvivl!
Naturlige og interessante portrætfotos gjort enkelt!
Jeg er meget positivt overrasket og dybt imponeret over de portrætfotos, jeg har fået hos Headshots.
Baseret på erfaring er jeg ellers super skeptisk over for AI-billeder og synes generelt, det er pinligt at lancere sig selv via forskønnede fotoshop-billeder!
Men her har jeg faktisk fået noget, jeg med stolthed kan bruge. Billederne er troværdige, og lyset og farvenuancerne er flotte og interessante.
Dog vil jeg sige, at jeg købte pakken med 54 fotos – og mange af billederne er simpelthen for flotte ;-) Dvs. jeg er gjort alt for slank og lækker – haha.
Sjovt at se, men dem undlader jeg altså at bruge offentligt...
Men kort sagt: Jeg har i hvert fald fået 10 billeder, som er gode, naturlige og lige til at bruge. Så, stor anbefaling herfra!
Great photos and super service!!
God kundeservice og hjælp til…
God kundeservice og hjælp til forbedring af resultat.
Det krævede 3 forsøg før billederne blev gode nok til brug, men de var søde og hurtige til at hjælpe. Jeg savner flere muligheder for tilvalg (tøjstil, hårstil, smykker, position osv), men generelt rigtig fine billeder.
Naturtro kvalitetsportætter
Gode og naturtro kvalitetsportætter, som ikke ‘over-redigerer’ dine billeder som man ellers oplever andre steder.
5 stjerner for suveræn brugervenlighed, hastighed og ikke mindst realistiske resultater 👍
Tak til Headshots og en klar anbefaling herfra 🙌
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse! Det er super nemt at uploade egne billeder - i mit tilfælde bare selfies. Og wupti har man 80 nye profilbilleder. Der er overraskende mange gode at vælge imellem og det er fedt at jeg nu har billeder med forskellige baggrunde og tøj (og endda frisure), så det giver god afveksling.
Rigtigt fede resultater
Rigtigt fede resultater, jeg overvejede om det var en fotograf eller jeg kunne prøve med online service. Det blev online og det må jeg sige spiller, fine billeder, god service og billigt, godt produkt.
Virkelig flotte og virkelighedstro billeder – uden kameraangst
⸻
Headshots.dk er en genial løsning for dem, der ikke trives foran et kamera, men stadig gerne vil fremstå professionelle og autentiske. Jeg uploadede nogle helt almindelige selfies og modtog kort efter en række AI-genererede portrætter, som virkelig ligner mig – bare på en god dag. Det er nemt, trygt og resultatet er imponerende. Kan varmt anbefales!
Meget fin oplevelse hele vejen igennem.
Meget fin oplevelse hele vejen igennem.
Super god service
Super god service - der var lidt udfordringer med mine tattoveringer. Og gutterne var der med det samme til at hjælpe og lave nogle nye billeder
Lees meer over geverifieerde reviews.