Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har bare prøvet mig frem og ikke rigtigt forventet ret meget, men resulatet af de nye portrætbilleder er faktisk fantastisk. Jeg har sparet al den tid, jeg ville have brugt på en fotograf. 5 ud... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Klockrent resultat till en klart prisvärd kostnad. Leveransen gick snabbt och flertalet bilder kunde direkt läggas in på såväl CV som Linkedin. Några bilder hade blivit ”smittade” av dåligt genomtän... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Valgte inden sommerferien 2024 at få taget helt nye billeder til min virksomhed. Besluttede mig i november for at klippe 25 centimer af mit hår og havde pludselig ikke nogle ordentlige billeder der... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fra sofaen en søndag aften, fik jeg uploaded 14 forskellige selfier af svingende kvalitet - betalte 195,- og mandag morgen stod jeg op til et katalog af spritnye fotos jeg kan bruge professionelt. E... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Softwarebedrijf

Geschreven door het bedrijf

Fra selfies til professionelle headshots på 15 min. Skab realistiske AI-headshots af dig selv til; LinkedIn, CV, ansøgning m.m - eller til din virksomhed.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Virkelig god service

Virkelig god service, havde selv kommet til at uploade nogle knap så gode billeder, så resultatet var derefter, jeg skrev til dem, og de sendte mig hurtigt nogle nye forbedret billeder. Er super tilfreds med resultatet!

28 februari 2025

Super fin oplevelse

Super fin oplevelse - og super fine og vellignende billeder uden at det blev for “glam”.

Verden af AI kan godt være lidt skræmmende, headshots.dk er et godt sted at starte 😊

29 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter 2 fejlede forsøg (nok primært min…

Efter 2 fejlede forsøg (nok primært min egen skyld) fik jeg sublim service af support teamet og så blev jeg tilfreds med resultatet. Jeg er vild med at man stadig "ligner sig selv" og at de har et support team, der virkelig yder service! Tak!

God kundeservice

God kundeservice! Jeg var ikke helt tilfreds med mine første billeder - dette blev dog rettet uden problemer.

Billeder er fine til et CV eller som profilbillede på LinkedIn :-)

18 februari 2025

Rigtig god service hos Headshots

De første billeder jeg modtog var ikke så gode - f.eks. var en stor del af billederne uden briller, selvom jeg havde briller på i alle de uploadede billeder. Headshots sendte mig straks nogle nye billeder i meget bedre kvalitet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt, enkelt og super service!

Super enkel, nem og billig måde at få nye billeder på, som stadig ser ægte ud! Derudover var Ole/kundeservice også enormt hjælpsomme til at besvare spørgsmål og lave nogle ekstra billeder i en ekstra stilart som jeg ikke oprindelig havde klikket af. KÆMPE anbefaling herfra! :)

Headshots in a blink…

Jeg har kastet mig ud i et eksperiment med AI genererede billeder. Jeg må sige ærligt at resultatet er godt - der er nogle billeder som jeg synes ser for kunstige ud, men de fleste er blevet rigtig gode - se nedenfor og døm selv.

Selvom det er sandt, at AI'en har bidraget med en ekstra dimension, der måske kan opfattes som lidt "snyd", så er det jo netop en del af teknologiens fascinerende potentiale.

For mig er det vigtigt, at et profilbillede på LinkedIn og andre professionelle platforme både giver et retvisende billede af, hvem man er, og samtidig fremstår skarpt og professionelt. Jeg synes, at mine AI-genererede headshots rammer en fin balance mellem disse to hensyn.

Et godt headshot er nemlig ikke bare et billede; det er nærmest et visitkort, der signalerer både professionalisme og personlighed. Jeg har valgt de billeder, jeg selv synes bedst om.

Hvis du også overvejer at få opdateret dine headshots, vil jeg varmt anbefale at besøge headshots dk. Det var en utrolig hurtig proces, og resultatet overgik mine forventninger.

3 februari 2025

Super Hurtig og nemt

Det var utroligt nemt og hurtigt at uploade de 10-12 billeder, og vælge de stile man ønsker. Efter kun 22 minutter havde jeg et væld af professionelle portrætter at vælge imellem.

Billederne er skarpe og naturtro. Der var portrætter med forskellige baggrunde, lyssætninger, hvilket giver flere variationer og muligheder for brug

8 februari 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God service hos Headshots

God service hos Headshots
Jeg var ikke tilfreds med de første billeder og fik nogle ekstra retur - uden beregning, da de har tilfredshedsgarant. Jeg kan sagtens genkende mig selv - men det er i billederne, hvor ansigtet er i fokus - ikke i billederne, hvor ansigtet er sat på anden krop og man kan se mere.

9 februari 2025

Kæmpe fan

Kun gode ting at sige om dette tool. Super realistiske headshots og lavet på under 20min.
Kæmpe fan

28 januari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Wow de værste billeder jeg nogensinde…

Wow de værste billeder jeg nogensinde har set.. De siger de kan lave professionelle billeder, men billederne var dårlige end dem jeg havde sendt ind. For det første lignede det billeder der var taget med et meget dårligt kamera jeg fik tilbage , hvilket de billede jeg sende ind ikke var. Baggrunden var slet ikke ændret, hvilket de viser på deres hjemmeside de kan gøre. Intet ved mig var ændrede hverken tøj eller bedre hud, hår ansigts stillingen, intet var ændrede, billedede var bare ringere end mine egne selfies. Var så shocked over hvor ringe de billedet var, virkelig at de billede jeg fik var dårlige end dem jeg sende.. Vi kan se a AI virkelig kan lave fantastiske, men dette var ikke fantastiske eller bare godt. For mig lignede det mest, at det var en person der aldrig har edit før, om det er kan jeg naturligvis ikke sige- værste oplevelse! Deres hjemmeside viser en masse gode billeder men det er på INGEN MÅDE det jeg har får.. Alle de gode anmeldelser forstår jeg ikke, og det er det værste AI arbejde jeg nogensinde har set…!!! Og ja jeg har skrevet og bedt om mine penge tilbage!!! Vender på dem.!!
Update: har aldrig oplevet noget lignende.!! Selvom de valgte at give mig mine penge tilbage, kom det med utallige mails, om jeg kunne slette min anmeldelse- det har virkelig været sådan at jeg har måtte blokere deres mail, for ikke at få mails der hele tiden ville have jeg slettede min anmeldelse, det har virkelig været til det punkt hvor jeg finder det utrolig ubehageligt.. aldrig oplevet noget lignende. Hvis jeg ikke allerede var ekstremt utilfreds med deres produkt,- så har deres håndtering bestemt vist mig at det ikke er en virksomhed jeg skal bruge igen.

8 februari 2025
Logo Headshots.dk/se/no/so

Antwoord van Headshots.dk/se/no/so

Hej Julie,

Jeg har sendt dig en mail og forklaret hvorfor:-)

VI kan IKKE lave gode billeder når du helt har glemt at læse retningslinjerne desværre!

Følger du retningslinjerne og uploader varierede billeder af dig selv med lidt forskellige baggrunde / tøj - vil du få skarpe resultater ligesom alle andre!

Jeg er dog glad for vi fandt ud af det på mail og vi fik refunderet dig.

/Headshots.dk

Fascinerende AI-portrætter!

Min oplevelse var fantastisk!

Super nemt: Det var utroligt nemt at uploade et par selfies og vælge en stil. Efter kun 15 minutter havde jeg et væld af professionelle portrætter at vælge imellem.
Professionel kvalitet: Billederne er utroligt skarpe og naturtro. Jeg var virkelig imponeret over, hvor ægte de ser ud.
Stor variation: Headshots.dk genererede portrætter med forskellige baggrunde, lyssætninger og endda tøjvalg, hvilket gav mig et hav af muligheder.

Nu har jeg et opdateret og professionelt profilbillede til LinkedIn, der viser mig fra min bedste side. Jeg kan varmt anbefale Headshots.dk til alle, der ønsker et nemt, hurtigt og imponerende resultat. Det er perfekt til LinkedIn og andre platforme.

22 januari 2025

Value for money

Easy to use by uploading pictures.
Great service and good quality.
I got a lot to chose between.
I recommend and will surely use again.

1 februari 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.