Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har bare prøvet mig frem og ikke rigtigt forventet ret meget, men resulatet af de nye portrætbilleder er faktisk fantastisk. Jeg har sparet al den tid, jeg ville have brugt på en fotograf. 5 ud... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Klockrent resultat till en klart prisvärd kostnad. Leveransen gick snabbt och flertalet bilder kunde direkt läggas in på såväl CV som Linkedin. Några bilder hade blivit ”smittade” av dåligt genomtän... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Valgte inden sommerferien 2024 at få taget helt nye billeder til min virksomhed. Besluttede mig i november for at klippe 25 centimer af mit hår og havde pludselig ikke nogle ordentlige billeder der... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fra sofaen en søndag aften, fik jeg uploaded 14 forskellige selfier af svingende kvalitet - betalte 195,- og mandag morgen stod jeg op til et katalog af spritnye fotos jeg kan bruge professionelt. E... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Softwarebedrijf

Geschreven door het bedrijf

Fra selfies til professionelle headshots på 15 min. Skab realistiske AI-headshots af dig selv til; LinkedIn, CV, ansøgning m.m - eller til din virksomhed.

4,7

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fedt produkt og god service

Jeg startede med at uploade de selfies, jeg nu engang havde liggende på min telefon – hvilket ærligt talt ikke var de bedste billeder. Resultatet blev derefter også lidt skuffende. Billederne var egentlig fine nok, men de lignede bare ikke mig.

Jeg kontaktede deres support og forklarede min skuffelse, og heldigvis fik jeg en ny chance helt uden beregning. Denne gang fik jeg også nogle konkrete tips: Tag nye billeder i dagslys, med forskellige vinkler, baggrunde og tøj.

Og bum – så sad resultatet lige i skabet! De nye billeder blev virkelig gode. Faktisk så gode, at jeg stadig ikke helt kan beslutte mig for, hvilke jeg skal bruge – der er simpelthen for mange gode at vælge imellem.

Kæmpe anbefaling herfra!

8 juni 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg startede med at uploade de selfies

Jeg startede med at uploade de selfies, jeg lige havde på telefonen. Resultatet var ikke super godt. Pæne billeder, men det lignede ikke mig.

Jeg skrev egentlig for at få refunderet, men de foreslog at jeg lige prøvede en gang til - denne gang uden kasket (som jeg havde på de fleste af de første).
Så, jeg tog en flok nye selfies i løbet af dagen, med flere vinkler / baggrunde og lidt forskelligt tøj.

Og bum, så blev resultatet p*sse godt. Jeg har brugt dem på et par af mine SoMe profiler.

Anbefaling herfra. Bare husk at selfies'ne skal have lidt kvalitet / forskellig vinkel osv.

28 mei 2025

Fantastiske billeder og service

Jeg er vanvittig glad for de billeder, som jeg har betalt Headshots for at generere. Og hvilken service man får. Hvis du har spørgsmål, er de hurtige til at svare tilbage på chatten eller per mail.
Jeg er meget begejstret og det er bestemt ikke sidste gang jeg vil benytte mig af deres service! :)

23 mei 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der var helt sikkert mange af…

Der var helt sikkert mange af billederne
Som slet slet ikke ligner mig
Men så er der lige en håndfuld af dem
Som sidder lige i skabet
Har haft flere som har sagt hvem fotografen var …
Så jeg er super tilfreds

29 mei 2025

Excellent product!

Easy to upload. Excellent customer service. And first of all, very good product. Have already started using the images on different platforms. Recommended!

24 april 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alle mine fordomme blev gjort til…

Alle mine fordomme blev gjort til skamme. Der er virkelig nogle gode billeder imellem. Kundeservicen er der heller ikke en finger at sætte på. Mine varmeste anbefalinger.

23 april 2025

Service udover det sædvanlige

Allerede fra starten mærkede jeg, at deres kundeservice er i en helt anden liga – både hurtig, venlig og super professionel. Jeg havde lidt problemer med at få adgang til min konto, men de svarede på få minutter. Det er tydeligt, at de virkelig brænder for deres arbejde og går op i at levere et produkt af høj kvalitet. De gjorde en ekstra indsats for at sikre, at jeg havde en god oplevelse, og jeg følte mig virkelig taget godt hånd om hele vejen igennem. Det er service ud over det sædvanlige, og jeg kan klart anbefale dem til alle, der ønsker professionelle headshots!

20 maart 2025

Genialt koncept

Virkelig god måde at få gode profilbilleder på. Processen er enkel. Upload 10-12 billeder af dig selv. Vælg derefter en god håndfuld forskellige profiltyper. vent ca. 5 minutter, så har du (i dette tilfælde) 80 forskellige profilbilleder som du kan plukke iblandt.

19 maart 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastiske profilbilleder på kun 15 min.

Jeg vil gerne dele min utroligt positive oplevelse med Headshots.dk og deres AI-genererede profilbilleder. Fra start til slut har deres service været en fornøjelse at benytte.

Først og fremmest er billederne simpelthen fantastiske. De er utrolig flotte og tiltalende, og kvaliteten er i top. Jeg har nu profilbilleder til både LinkedIn og alle mine andre sociale platforme, og de passer endda perfekt til min Microsoft 365 firmakonto.

Deres hjemmeside er meget brugervenlig og nem at navigere. Der er udførlig vejledning, som gør hele processen enkel og ligetil. Jeg følte mig godt informeret og guidet gennem hvert trin, hvilket gjorde oplevelsen endnu bedre.

Jeg kan varmt anbefale Headshots.dk til alle, der ønsker professionelle og smukke profilbilleder. Resultaterne er virkelig imponerende, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med min beslutning om at bruge deres service

18 maart 2025

Genialt koncept

Genialt koncept - det tog mig meget kort tid at finde fotos til viderebearbejdning, og på ingen tid fik jeg tæt på 100 forslag til fotos i forskellige settings mv. Mindst 10 af dem blev virkelig gode, og jeg har nu en række fede portrætfotos jeg kan bruge i forskellige sammenhænge - 100 gange hurtigere og billigere end at bruge en professionel fotograf. Det kræver bare at man selv har fotos som udgangspunkt, der kan arbejdes med

18 maart 2025

En super god oplevelse

Jeg var skeptisk inden jeg gik i gang, men var nysgerrig på, hvad det kunne... og jeg er vildt imponeret over resultatet. Jeg fik 80 billeder, og ca. de 60 var super skarpe og vellignende.

En super god oplevelse og meget intuitiv webside, så kæmpe anbefaling fra mig :-)

14 maart 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte headshots mest for sjov og…

Jeg bestilte headshots mest for sjov og for at prøve, hvad det kunne. Resultatet blev rigtig godt og da jeg spurgte, om de kunne lave nogle mindre justeringer, fik jeg hurtigt 10 nye billeder - uden ekstra beregning. Kundeservice helt i top via deres chatfunktion. Kan bestemt anbefales som alternativ til en rigtig fotograf.

13 maart 2025

Brilleaben

Fik rigtig mange billeder lavet hvor mine briller ikke var med. Det var jeg selvfølgelig ærgerlig over, da det jo er en del af mig.
Må så sige de yder god service, og fik på mail sendt mange billeder hvor jeg har briller på :)

6 maart 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.