En drøm gik i opfyldelse- en flyvetur over byen vi bor, hvor vi fik set vores hus fra oven. HeliCompany gjorde oplevelsen mulig, de sørgede for en perfekt tur, hvor Gry var pilot, hun gav os en fanta... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
En stor og positiv oplevelse. Havde fået en tur i fødselsdagsgave af familien d. 4/6. Men kunne forstå at informationen og kommunikationen også med henblik på en mulig aflysning grundet vejret k... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Latterligt firma... Flyver i pendulfart over vores by i timevis, så ingen kan tænke hverken stort eller småt... lidt surt når man netop har taget en hjemmearbejdsdag for at kunne fordybe sig uden fo... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Den perfekte overraskelse til vores brudepar. Alt forløb perfekt, lige fra første kontakt med Gry, fin info hele vejen igennem, og på selve dagen landede helikopteren til aftalt tid på grunden hvor... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi fremviser vores smukke Danmark fra luften. Flyv med fra et af vores 18 flyvesteder
Hangarvej D10, 4000, Roskilde, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Vi var til et arrangement med firmaet med spisning og flyvetur rundt om Roskilde. Super god oplevelse og de er nogle gode værter 🥳👏🏼

Antwoord van HeliCompany
Som altid en fornøjelse at være i selskab med Gry og Sally, og deres helikopter team. Fantastisk følelse, at flyve i helikopter og nyde landskabet fra luften. Kan klart anbefales at give i gave til en du kender eller som event for din virksomhed.

En fantastisk oplevelse!
10/10 at flyve helikopter med HeliCompany!

Antwoord van HeliCompany
Smukt at se solnedgangen over Roskilde. Virkelig sødt personale, der er med til at gøre oplevelsen tryg og god🤩

Antwoord van HeliCompany
Dygtigt og behageligt personale. Alt virkede perfekt. Kan kun anbefale firmaet til en hyggelig tur med kollegaer eller blot en tur med den bedre halvdel.

Antwoord van HeliCompany
Gry og Sallie ER HeliCompany.
Har været til 2 arrangementer med dem, og dem leverer høj kundeservice, dejligt værtsskab og så smitter deres glæde hele selskabet.
Kan varmt anbefales til et firma event.

Antwoord van HeliCompany
Fantastisk fed oplevelse og virkelig god service. De har virkelig styr på tingene og kan finde ud af give en, en fantastisk oplevelse. Kan varmt anbefales.

Antwoord van HeliCompany
Herlig tur ved Vordingborg, bro vandring på den nye Storestrømsbro.

Antwoord van HeliCompany
Jeg fik et gavekort til "helikopterpilot for en dag" af min kone i morgengave. Det var lidt svært at finde en dato, da jeg var sent ude i forhold til gavekortets udløb, men de gjorde sig umage for at jeg kunne nå at indløse mit gavekort og det lykkedes :)
Oplevelsen var fantastisk, og som piloten Gry sagde: "En helikopter er verdens sjoveste legetøj".
Efter teori og pre-flighy check fik Gry os op i godt 1300 fods højde og så fik jeg lov at overtage styringen. Med kyndig vejledning fik jeg lov at styre helikopteren over Roskilde Fjord og der var kun ganske få gange ar Gry greb ind. Der er stor tillid, og man får virkelig lov at flyve helikopteren selv så vidt muligt.
Det kan varmt anbefales til alle som går med tanker om at prøve en tur i helikopter, og Gry er godt selskab, er vidende og har en uformel tone som gør dig tryg bag styretøjet.

Antwoord van HeliCompany
Super fin oplevelse. Havde fået turen i 70 års fødselsdags gave og det levede helt op til forventningerne. Fløj i 20 min. næsten uden hjælp fra instruktøren. Fantastisk behageligt personale.
Da sommeren har været ramt af meget blæst og turbolens var turen blevet aflyst 2 gange, men det er bare helt i orden. Naturen kan vi ikke styrer,

Antwoord van HeliCompany
Kender I det der med at (måske 98% af alle knægte) man går med den der drengedrøm, om at blive pilot. Helikopterpilot var min... Jeg blev kok.
Igår gik en lille drøm i opfyldelse (omend jeg ikke fløj helikopteren) men til et godt arrangement, med super søde værter. Gry og Sally samt deres crew, var outstanding. Det var kombineret med et af de fedeste netværk man kan være med i - Raceclub.
Fede fortællinger, meget nørdet (jeg elsker nørder) og helt nede på jorden værter.
Jeg er klar igen... Anytime

Antwoord van HeliCompany
Vi var til netværksmøde i Raceclub. Hvor Gry & sally gav os en fantastik oplevelse. Udover en spændende fortælling om helikopterflyvning, fik vi den smukkeste tur ind over Randers by i den flotteste sensommer aften.
I er top professionelle og er absolut anbefalingsværdigt.
Tusinde tak🙏

Antwoord van HeliCompany
En fantastisk oplevelse. Vejret var yderst venligt, høj sol og rigtig god sigtbarhed. Pilot Steven gjorde det rigtig godt.

Antwoord van HeliCompany
Var i forbindelse med et netværks arrangement på en kort flyvetur med Helicompany. De er meget professionelle og sørgede for at vi fik en rigtig god oplevelse. Det var i øvrigt en god netværksaktivitet, som gav anledning til snak med nye relationer :) Så vil du prøve en anderledes aktivitet til firmaarrangement, netværksevent eller andet - så er dette en god mulighed!

Antwoord van HeliCompany
Fantastisk arrangement til netværksmøde v/Race Club på Randers Flyveplads.
Venligt og indlevende personale og en skøn tur over Randers By til slut.

Antwoord van HeliCompany
Helikopterflyveturen var en virkelig vild oplevelse, hvor min far og jeg fik en fantastisk udsigt af Randers! Piloten var superdygtig, og hele turen var både spændende og behagelig. Kan klart anbefales til alle, der vil prøve noget anderledes!

Antwoord van HeliCompany
Fantastisk helikoptertur over Randers.
Vi blev mødt af nogle meget smilende, professionelle og kompetente medarbejdere, der virkelig brænder for deres arbejde.
HeliCompany får en kæmpe anbefaling herfra til firmaevents m.m.
5 stjerner herfra

Antwoord van HeliCompany
Super fed oplevelse! Var derude med netværk, og fik set mig en tur over Randers.

Rigtig god arrangement. En livsoplevelse, kan varmt anbefales! 🚁🚁 😄

Antwoord van HeliCompany
Lees meer over geverifieerde reviews.