HeliCompany Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En drøm gik i opfyldelse- en flyvetur over byen vi bor, hvor vi fik set vores hus fra oven. HeliCompany gjorde oplevelsen mulig, de sørgede for en perfekt tur, hvor Gry var pilot, hun gav os en fanta... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En stor og positiv oplevelse. Havde fået en tur i fødselsdagsgave af familien d. 4/6. Men kunne forstå at informationen og kommunikationen også med henblik på en mulig aflysning grundet vejret k... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Latterligt firma... Flyver i pendulfart over vores by i timevis, så ingen kan tænke hverken stort eller småt... lidt surt når man netop har taget en hjemmearbejdsdag for at kunne fordybe sig uden fo... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den perfekte overraskelse til vores brudepar. Alt forløb perfekt, lige fra første kontakt med Gry, fin info hele vejen igennem, og på selve dagen landede helikopteren til aftalt tid på grunden hvor... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verzendservice
  2. Amusementscentrum

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vi fremviser vores smukke Danmark fra luften. Flyv med fra et af vores 18 flyvesteder

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

10 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Behageligt og søde mennesker

Behageligt og søde mennesker! Kan klart anbefales

Hej Tobias

Vi er glade for at du havde en god oplevelse med os.

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse

Sødt team der tog sig tid til alle, og en blødere landing en jeg nogensinde har oplevet før.

Hej Daniel

Vi er glade for at du havde en god oplevelse med os. Vi ansætter kun personale der er dygtige piloter, så det med landingen er vi meget glade for at du deler.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trygheden - dejlig rolig tur.

Super hyggelig tur, kan kun anbefales. 🤩🤘🏻

Hej Henrik

Dejligt at du kunne lide oplevelsen.

Super aften

Var til netværk, igår en super oplevelse, og Gry og Sally er super værte, Tak for en god aften

3 september 2024

Tusind tak Hans Henrik
Altid en fornøjelse at lave netværk for RaceClub
Tak for din, og ikke mindst Fruens store hjælp!
Vi ses
Gry & Sally

Super oplevelse

Super oplevelse

Hej Helle
Tusinde tak for din tilbagemelding på din flyvetur.
Tak fordi du fløj med.

Super fed tur

Super fed tur. God pilot og dejligt vejr

Antwoord van HeliCompany

Tak for din dejlige anmeldelse.
Det er nemlig super fedt at flyve helikopter ;)

Vi håber at se dig igen.

Mega fed oplevelse

Mega fed oplevelse. Første gang i helikopter, men med god og tryg instruktion - en smuk tur over Randers. Vil anbefale dem til alle omkring mig!
Book jeres næste arrangement/ firmaevent her!

Jeg skal helt sikkert afsted igen ;-)

Hej Anita

Tusinde tak for din anmeldelse. Det er super smukt at flyve over Randers og omegn.

Det er fedt at du synes vores arrangement var fedt! Vi håber at mange andre firmaer og netværksgrupper vil gøre brug af vores events.

Magisk oplevelse ✨

Super god oplevelse, hvor jeg følte mig tryg og godt informeret inden flyveturen.
Folk som virkelig brænder for det de laver og deres begejstring smitter virkelig af og gør oplevelsen endnu større ✨

Magisk dag!
Vi takker for de søde ord - vi elsker ALT ved helikopterflyvning, fedt at det kan mærkes :)
Vi ses igen!
VH Gry & Sally

Sikke en fed oplevelse

Sikke en fed oplevelse.
Der var bare styr på alt, sikkerhed og personlighed.
Tak for oplevelsen.

Tak, Frank :)
Sikke en hyggelig eftermiddag
Tak fordi du fløj med

Super cool tur med Helicompany

Jeg/vi havde en fantastisk oplevelse med Helicompany, da vi tog en helikoptertur over Randers. Vi startede vores rejse fra Randers Lufthavn, og det var en uforglemmelig tur fra start til slut.

Piloten var både professionel og venlig. Han sørgede for, at vi følte os trygge og komfortable hele vejen. Udsigten over Randers var betagende, og vi fik en unik perspektiv på byen og dens omgivelser.

Jeg kan varmt anbefale Helicompany til alle, der ønsker en spændende og mindeværdig oplevelse. Det var virkelig en super oplevelse, som jeg aldrig vil glemme.

Tak Michael
Vi er stor fan af at afvikle Netværksmøder - der inkluderer flyvning:)
Tusind tak fordi du var en del af det!

Skøn gruppe-event!

Tydeligt at medarbejderne brænder for det, de laver.

En rigtig god oplevelse for vores ellers lidt store gruppe, hvor både de "lidt forskrækkede" og de flyvante følte at turen var en fin tur.. Den fine intro, den rolige pilot, der besvarede alle spørgsmål og tiden, var alt sammen med til at gøre det til en rigtig fin oplevelse.

Tak, Maria
Jeg har nu fløjet i +20år og oplever at alle, selv de mindre modige, kommer retur med et smil på læben:)

Tak fordi du fløj med!

Det skal du bare prøve!

Havde fornøjelsen af at prøve en tur med Helicompany i forbindelse med et netværksarrangement.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg har prøvet det! Oplagt til et firmaarrangement!

De to ejere Gry og Sally er simpelthen bare verdensklasse, serviceminded, karismatiske og de bedste værter.

Tak for er fremragende event!

Hej Nikolaj
Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det var en KÆMPE fornøjelse at møde jer i går. Det var et fedt arrangement.

Vi håber at se dig igen næste år.

Bryllupsflyvning. 💕💕

Den perfekte overraskelse til vores brudepar.
Alt forløb perfekt, lige fra første kontakt med Gry, fin info hele vejen igennem, og på selve dagen landede helikopteren til aftalt tid på grunden hvor brylluppet blev holdt.
Både brudepar og 120 gæster var vilde med overraskelsen. Tusind tak til Gry og Sally. 🌸🌸

24 augustus 2024

Tak Susanne!
Nogle af de bedste flyvninger vi har, er bryllupsflyvninger.
Sikke smukke rammer jeres dag foregik i
Tak fordi vi måtte være del af det:)
VH Gry og Sally

Fantastisk oplevelse!

Det var en fantastisk oplevelse at flyve med HeliCompany. Turen var en gave til min far (75 år), som selv bestemte ruten over hans hjemstavn på Djursland. Piloten Joachim var super dygtig og meget informativ. Vi fik en kæmpe oplevelse fra start til slut. Tak!

17 augustus 2024

Tak Nadina
Det var en fornøjelse at flyve med jer!
Tillykke med din far :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid en fornøjelse at flyve med Gry

Altid en fornøjelse at flyve med Gry.
Det er ikke første gang vi har fløjet helikopter og det bliver helt sikkert heller ikke sidste gang med jer. tak for at gøre det til en fantastisk oplevelse med Vores børn.

3 augustus 2024

Super fed oplevelse

Super fed oplevelse som jeg kan anbefale til alle.
Kunne man tænke sig at prøve at flyve i helikopter? Skal man have en oplevelse til firma arrangement?

Besøg Helicompany! Gry og Sally har styr på det og gør oplevelsen endnu federe.

15 mei 2024

Tak Dennis.
Tak for den søde anmeldelse - vi ELSKER alt ved helikoptere, og byder gerne ind i denne verden.
Jeg håber vi ses igen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

KÆMPE OPLEVELSE! VIL HAVE EN TUR MERE!

En flyvetur med det bedste team!
Tusind tak til Helicompany for god service. Det bliver bestemt ikke sidste gang vi besøger jer!

9 augustus 2024

Tak D.
Vi glæder os til at flyve med jer igen!
VH HeliCompany

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fedeste oplevelse ☀️Skal helt sikkert…

Fedeste oplevelse ☀️Skal helt sikkert gentage succesen en anden god gang 🎈

11 augustus 2024

Tak Betina.
Det var en fornøjelse at flyve med jer - vi ses igen :)
VH Gry - HeliCompany

Lees meer over geverifieerde reviews.