Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gillar deras produkter, har använt många under flera år. Rekommenderar särskilt dream mask, the showroom essence, lite cream, daily shield, eye smoother. Har även nu testat deras badolja och badsalt -... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vände mig till kundtjänsten med en fråga om en produkt som blivit defekt, förväntade mig bara svar på om den var farlig att använda eller ej - förväntade mig inte kompensation. De svarade snabbt, trev... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beställde produkter nu när det var en kampanj att man fick The Shroom Essence på köpet. När jag fick den var locket trasigt. Skickade då bild och frågade om de kunde skicka ett nytt lock bara. Fick sv... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hade oturen att få hem produkter som troligtvis hade fått en något brutal postupplevelse så båda mina shroom essence hade gått sönder i transporten. Servicen jag fick när jag kontaktade Mantles... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel

Geschreven door het bedrijf

MANTLE is the Scandinavian skincare sensation transforming skin and the way we see beauty. With clean + clinical formulas and an empowering narrative, MANTLE creates award-winning products that highlight personal expression and honour your right to age.

4,7

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,7

Alle reviews

21 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kundtjänsten är 100poäng

Hej Siri,
Det gör oss så glada att höra! Tveka inte att höra av dig till oss igen om du behöver hjälp med något annat.

Otroligt service

Otroligt service! Jag köpte 4 produkter under deras kampanj 2 för 1, 4 för 2 etc varav en produkt verkade ha försvunnit från min varukorg när jag fick orderbekräftelsen. Jag skickade ett mail där jag fick svar direkt och MANTLE la till den missade produkten i min beställning utan problem. Rekommenderar produkterna och servicen!

Hej Alice,
Tack för din review!
Vi är så glada att höra att du är nöjd med både produkterna och servicen.
Tack för att du rekommenderar oss - det betyder massor!

Kanonservice

Grym service med snabb, trevlig och lösningsorienterad återkoppling. Ljuvliga produkter!

Hej Li,
Tack för din review.
Vi är så glada att vi kunde hjälpa till. Tveka inte att höra av dig igen om du behöver hjälp med något annat!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Superb Mantle products and customer service on point

I have been loving the Mantle products already for a long time and just had a really great customer service experience! They reacted quickly & kindly without making a fuss. Superb experience!

Hi Susanne,
Thank you so much for your kind words! We're thrilled to hear you've been loving MANTLE for a long time and that you had a great experience with our customer service. Your support truly means the world to us!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans och bra service!

Supersnabb leverans! Fick varorna dagen efter, missade beställa en sak i kampanjen som löstes direkt, så tacksamt!

24 mei 2025

Hej Ella,
Tack snälla för din recension! Så härligt att höra att leveransen gick snabbt och att vi kunde hjälpa dig med kampanjen - det betyder mycket för oss att du är nöjd.

Amazing customer support

It's the first time I ordered some products, and haven't received them yet but their customer support is amazing! One of the products had been sold out, they reached out right away and found a great solution. Can't recommend enough, very thankful for a great team!

20 mei 2025

Hi Marie,
Thank you so much for your kind words!
We're so happy to hear that your first experience with us has been a positive one. Our team always strives to find quick and helpful solutions, so it truly means a lot to hear that you felt well taken care of. We can't wait for you to try the products, and we're here if you need anything along the way!

Superbra kundservice!

Superbra kundservice!

21 mei 2025

Hej Lisa,
Tack för din review. Det glädjer oss att höra!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Otroliga produkter och fantastisk…

Otroliga produkter och fantastisk service, finns ingenting att inte tycka om!

20 mei 2025

Hej Rebecka,
Tack snälla för din review - vi är så glada att höra att du är nöjd. Det betyder mycket för oss!

Mycket vänligt bemötande

Snabb och väl mött service samt uppföljning vid strul med leverans ( Postnord)Kan rekommendera Mantle!

13 mei 2025

Hej Agneta,
Tack för din review.
Vi är så glada att vi kunde hjälpa till. Det betyder mycket att du vill rekommendera oss!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

great customer service experience!

I haven’t get the first order yet but already a big fan of the customer service! Fast response! Great help! Really looking forward getting the order to test the products!

28 april 2025

Hi Hanna,
Thank you so much for your kind words!
We're so happy to hear that you've had a great experience with our customer service. We hope you’ll love the products just as much, and we’re excited for you to try them soon.
MANTLE team

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Härliga produkter och mycket bra kundservice!

Underbara produkter och mycket bra hjälp när jag kontaktade kundservice.
Rekommenderas varmt!

25 april 2025

Hej Helena,
Tack snälla för din review! Det gör oss så glada att höra att du är nöjd med både produkterna och vår kundservice. Din rekommendation betyder mycket för oss.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min helhetsupplevelse är inte bara en…

Min helhetsupplevelse om Mantle handlar inte bara om deras kvalitet på produkterna utan också en väl fungerande kundservice med underbara personal som hjälper fram kunderna på ett positivt, hjälpsamt och gott bemötande sätt . Jag är så himla glad att vara kund hos Mantle ,nöjd över både företaget och kvalitet på produkterna ,jag älskar mest the richkräm, the retinol serum, the glow serum, the wow serum , the barriär kräm , the green mask och nästan alla deras hud och hår produkter vilket jag har använt allihopa. Jag kan inte sluta att handla hos Mantle tack vare äkthet hos deras härliga produkter💕

11 maart 2025

Hej Kattis,
Tack för din review.
Vi är så glada att höra att du är nöjd med våra produkter och vår kundservice. Kundnöjdhet är det viktigaste för oss!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Otroligt trevlig och tillmötesgående…

Otroligt trevlig och tillmötesgående kundservice!
Någon på postnord hade stulit innehållet i min order men Mantle löste ärendet snabbt och smidigt. Stort tack!

10 maart 2025

Hej Kajsa,
Vi är så glada över att du är nöjd. Tveka inte att höra av dig till oss på info@mantleskin.com om du har några frågor eller funderingar, så hjälper vi dig så fort vi kan!

Otroligt bra upplevelse

Otroligt bra upplevelse, så hjälpsamma när jag klantade mig med beställningen. Älskar även deras produkter så mycket🥰

7 maart 2025

Hej Maria,
Tack för din fina recension! Vi är glada att vi kunde hjälpa till och att du är nöjd med produkterna.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk och riktigt bra service

Fantastisk och riktigt bra service. Älskar även Mantles produkter som jag varmt rekommenderar till ALLA.

6 maart 2025

Hej Ida,
Tack för de fina orden - så kul att höra att du är nöjd med både produkterna och servicen!
xx