Gillar deras produkter, har använt många under flera år. Rekommenderar särskilt dream mask, the showroom essence, lite cream, daily shield, eye smoother. Har även nu testat deras badolja och badsalt -... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vände mig till kundtjänsten med en fråga om en produkt som blivit defekt, förväntade mig bara svar på om den var farlig att använda eller ej - förväntade mig inte kompensation. De svarade snabbt, trev... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Beställde produkter nu när det var en kampanj att man fick The Shroom Essence på köpet. När jag fick den var locket trasigt. Skickade då bild och frågade om de kunde skicka ett nytt lock bara. Fick sv... Toon meer
Hade oturen att få hem produkter som troligtvis hade fått en något brutal postupplevelse så båda mina shroom essence hade gått sönder i transporten. Servicen jag fick när jag kontaktade Mantles... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
MANTLE is the Scandinavian skincare sensation transforming skin and the way we see beauty. With clean + clinical formulas and an empowering narrative, MANTLE creates award-winning products that highlight personal expression and honour your right to age.
Contactgegevens
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Toppenbra!
Fick hem ett schampo där flaskan inte var fylld hela vägen upp. Kontaktade kundtjänst som svarade snabbt och gav kompensation i form av en generös rabattkod. Otroligt trevligt och professionellt bemötande från kundtjänst.

Antwoord van MANTLE
Servicen hos Kundtjänst på Mantle
Mailade en fråga till Kundtjänsten på Mantle och fick ett bemötande som långt överträffade mina förväntningar! Såå snabbt och vänligt svar, med en lösning som gör att jag kommer att prata mig varm om detta företag...och inte enbart om deras fantastiska produkter, utan om dess medarbetar och deras kundorienterade inställning. Amazing! <3
Proffsig kundtjänst!
Jag har köpt Mantles produkter en längre tid därför att jag trivs med deras utbud; hittar det min 57-åriga hud behöver.
Det jag också trivs med, som jag vill framhålla i detta inlägg, är deras proffsiga och serviceinriktade kundtjänst. De är lättillgängliga, bara ett mail bort, och har alltid gett mig precis den hjälp jag behöver. Jag känner mig både trygg och sedd som kund utan att sätta foten i en fysisk butik. Proffsigt helt enkelt!
Testat flera produkter av MANTLE och…
Testat flera produkter av MANTLE och tycker inte de lever upp till det de lovar. Det jag beställde sist var "fuktbomben" THE HYDRA SERUM. Den är faktiskt bara trams. Man blir direkt klistrig i huden av den. Även köpt the Dream Mask och the Miracle Mask och tyvärr tycker jag inte heller dessa lever upp till vad de lovar. Förstår faktiskt inte hur dessa produkter får så höga ratings. Tjejerna på Säker Stil rekommenderar också dem flitigt (därför jag köpte) men de kanske äger aktier i bolaget.

Antwoord van MANTLE
I love all the products I‘ve tried so…
I love all the products I‘ve tried so far, my favs are the Shroom Essence and the Magic Milk. But truly outstanding is their customer service. I had a question regarding my order and they were super quick, friendly and helpful.
Snabbt åtgärdad leveransmiss
Jag gjorde en beställning i helgen. Mycket för att om jag beställde över 800 kr en kräm skulle ingå. Men den saknades vid leveransen. Jag kontaktade Mantle som svarade direkt och nu levererar en kräm till mig. Sammanfattningsvis en mycket bra service av god kvalitet och kundorienterad. Love Mantle! 🤍
Dyr returfrakt
Ångrade ett köp och fick då betala returfrakt på 150kr. De har inga returfraktsedlar man kan använda därav den höga kostnaden. Dåligt av ett företag som inte säljer helt billiga produkter.
Super bra service!
Fick en vara som hade fryst i frakten, fick en ny skickad direkt. Så nöjd över snabbt svar och älskar deras produkter. Rekommenderar starkt!
Fantastisk service
Jag fick en fantastisk service när min order inte kom fram pga leveransföretaget. Bra och snabb uppföljning!
Excellent customer service
The customer service at Mantle are very attentive and I feel like they really do care about their customers. When I had a problem I got and answer and the problem resolved very quickly! And oh, I love their products ofcours, great packaging with minimialistic design and a truly luxurious feel.
Så bra produkter och fantastiskt…
Så bra produkter och fantastiskt hjälpsam kundtjänst 🙏🏻
Topp notch kundservice
Först och främst älskar jag Mantles produkter men har även mötts med fantastisk kundservice. Vid mitt senaste köp locket var trasigt vid leverans på en av mina produkter och jag hörde av mig för att se om Mantle kunde skicka ett nytt lock. De var snabba med återkoppling och efter att ha sett bilder på produkten skickade de en helt ny produkt till mig. För mig är det att verkligen gå den där extra lilla milen i kundrelation. Hatten av.
Fantastiska produkter & service
Fantastiska produkter! Snabb, personlig service när man har frågor och väldigt tillmötesgående ang reklamationer när det blivit fel. Mitt favoritval av skönhetsprodukter!
Tack för en fantastisk produkt och en…
Tack för en fantastisk produkt och en toppenservice!
Jag fick hem mitt paket med trasiga artiklar efter postens oaktsamma hantering. Då kontaktade jag kundtjänst som svarade snabbt och ersatte varan + ny produkt utan att blinka.
Fantastisk kundtjänst!
Fantastiska produkter som jag köper återkommande! Har dessutom varit i kontakt med kundtjänst 2 gånger som har varit väldigt vänliga o hjälpt mig på direkten, känns tryggt o seriöst!
Otroliga produkter och bra kundtjänst
Förutom otroliga produkter så har de en väldigt snabb och bra kundtjänst. Fick ett skadat paket med saknad vara och de var, trots att felet inte beror på dem utan hanteringen av posten, snabba på att återkoppla att de skickar en ny vara. Sådant uppskattas verkligen! Rekommenderar ALLA deras produkter.
Produkter och service på högsta nivå!!
All service vid beställning och återkoppling vid frågor är outstanding!
Produkterna är helt fantastiska!
Bra kundbemötande och snabb service
Bra kundbemötande och snabb service när det blivit ett fel på min order. Beställt från Mantle flera gånger och alltid varit nöjd.
Supersnabb hjälp med att ändra min…
Supersnabb hjälp med att ändra min order när jag insåg att jag missat att lägga till en produkt.
Jag är jättenöjd med mitt köp och min…
Jag är jättenöjd med mitt köp och min kontakt med kundtjänst!
Jättefin service, snabb återkoppling och snabb leverans.
Jättebra hudvård.
Dit is Trustpilot