We zijn super blij met onze nieuwe schoonmaakhulp via Helpling. We konden verschillende hulpen laten proefdraaien zodat we uiteindelijk de beste match voor ons konden vinden. Boekingen zijn makkelijk... Toon meer
Mijn eerste ervaring met Helpling was erg goed. Mijn schoonmaakster deed haar werk erg goed, was punctueel en betrouwbaar. Nadat zij stopte heb ik meerdere minder prettige ervaringen gehad met scho... Toon meer
Het concept is geweldig en makkelijk. Natuurlijk is het werken met mensen en kunnen er soms misscommunicaties zijn of kunnen situaties anders lopen dan verwacht, dit is niet altijd te voorkomen. Wat H... Toon meer
Wat een slechte zaak vd FNV om net zolang tegen dit platform te procederen tot het failliet is! Ik ben zelf 9 jaar geleden begonnen als een van de eerste Helplingers in het zuiden vh land! Voor... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Schoonmaakster was aardig en heeft goed…
Schoonmaakster was aardig en heeft goed werk afgeleverd, helaas niet te precies, vandaar 4 sterren.
Prima platform
Prima platform! Het vinden van een schoonmaak hulp ging erg gemakkelijk en we konden duidelijke afspraken maken. Ik zal zeker vaker gebruik maken van Helpling.
Fijne service en perfect schoongemaakt
Fijne hulp via Helpling
Via Helpling hebben we op een makkelijke manier een fijne hulp gevonden, alleen jammer met de app dat je een afspraak/verzoek niet makkelijk kunt terug roepen. Hier is nog ruimte voor verbetering. Wel snel daarmee geholpen door de klantenservice, dus al met al prima service en goede schoonmaakhulp gevonden.
Hebben hun zaakjes niet op orde
Het idee van Helpling is leuk, maar de uitvoering is waardeloos. We hebben al drie keer geprobeerd om een afspraak te maken met een schoonmaker, terwijl die steeds niet komen opdagen. Het geld voor de afspraak wordt wel gewoon afgeschreven. Dit is vervolgens netjes afgehandeld - maar nadat we hebben aangegeven geen gebruik meer van Helpling te willen maken wordt er ineens nog een bedrag afgeschreven en krijgen we een lager bedrag teruggestort. Ze hebben heel duidelijk hun zaakjes niet op orde daar. We hebben dus nodeloos veel administratieve rompslomp, terwijl er nog geen schoonmaker is langs geweest.

Antwoord van Helpling
Erg tevreden
We zijn erg tevreden over onze huishoudelijke hulp via helpling. Ook het automatisch betalen is erg prettig.
Helpling heeft mij goed geholpen
Helpling heeft mij goed geholpen met het vinden van een huishoudelijke hulp. Mijn 1e keus reageerde niet waarna ik snel een andere keus kreeg toegestuurd.
Het email contact was snel en erg vriendelijk.
Binnen 3 dagen na aanmelding was mijn huis weer lekker schoon.
goede ervaring Helpling
goede ervaring met Helpling gehad. Schoonmaakster was op tijd en keurig werk afgeleverd. ik ben dik tevreden en kan iedereen Helpling aanbevelen.
5 sterren!
De huishoudelijke hulp was echt heel goed; ze heeft hard gewerkt en mijn ruiten zijn prachtig schoon. Dus 5 sterren!
Uitstekende app
Uitstekende app. Goede schoonmaak. Erg tevreden!
Is prima verlopen.
heel blij mee
Ik ben heel blij dat ik helpling heb gebruikt. Alles was naar wens, zeker een aanrader
Makkelijk in gebruik
Helpling is makkelijk in gebruik en zorgde ervoor dat we binnen 2 dagen een afspraak met een nieuwe schoonmaker hadden. Wel is de communicatie met de schoonmakers niet altijd even makkelijk, ze cancellen last minute of komen helemaal niet opdagen.
De eerste ervaring met Helping
Via de schoonmaker zelf kwam ik in aanraking met Helping, de site was duidelijk en ik kon het zo invullen.
Wel veel mailtjes binnen gekregen, dit had wel in één mail kunnen staan. De schoonmaker heeft hier met plezier en vriendelijkheid gewerkt.
Uitstekend werk
De app is makkelijk en een goeie…
De app is makkelijk en een goeie schoonmaakster gevonden
Top schoonmaak!
Service
De afgelopen vakantieperiode bleek weer eens hoe gemakkelijk Helpling het de klant maakt om een afspraak te verplaatsen of af te zeggen als de schoonmaak even niet goed uitkomt. Ook is het eenvoudig om een invalkracht te regelen als de vaste kracht even niet beschikbaar is. Prettig dat deze flexibiliteit in ingebouwd.
eenmalig vs vast
Wat ik fijn vind aan Helpling is dat je ook eenmalige schoonmaken kunt boeken, en kunt selecteren uit veel hulpen, met veel wisselende prijzen en ervaring. Komt er iemand die je bevalt, dan kan je die vast laten komen. En Helpling is zo goed bereikbaar, heel fijn. Ze geven altijd goed advies.