We zijn super blij met onze nieuwe schoonmaakhulp via Helpling. We konden verschillende hulpen laten proefdraaien zodat we uiteindelijk de beste match voor ons konden vinden. Boekingen zijn makkelijk... Toon meer

Mijn eerste ervaring met Helpling was erg goed. Mijn schoonmaakster deed haar werk erg goed, was punctueel en betrouwbaar. Nadat zij stopte heb ik meerdere minder prettige ervaringen gehad met scho... Toon meer

Het concept is geweldig en makkelijk. Natuurlijk is het werken met mensen en kunnen er soms misscommunicaties zijn of kunnen situaties anders lopen dan verwacht, dit is niet altijd te voorkomen. Wat H... Toon meer

Wat een slechte zaak vd FNV om net zolang tegen dit platform te procederen tot het failliet is! Ik ben zelf 9 jaar geleden begonnen als een van de eerste Helplingers in het zuiden vh land! Voor... Toon meer

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

1K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Goed systeem, afspraak maken kan makkelijker

Het systeem werkt goed maar het zou makkelijker zijn als je wat meer tijden/opties zou kunnen toevoegen bij het zoeken naar een hulp. Je kunt maar drie tijdstippen opgeven en in eerste instantie kon ik geen enkele hulp vinden voor die tijdstippen. Het maakt mij voor de rest alleen niet zoveel uit wannéér er iemand langs komt, dus het zou handig zijn als je simpelweg kunt opgeven "Eenmaal per week, 's ochtends, dag en exact tijdstip maakt niet uit" of zoiets.

31 juli 2021

Fijne schoonmakers

Fijne schoonmakers, goede service van Helpling. Ook als een schoonmaakhulp onverhoopt niet bevalt. Maar de meesten zijn prima en een schoon huis is altijd weer zo fijn.

31 juli 2021

Slechte service

Slechte service! Schoonmaak echt niet goed. Er leek wel niets te zijn gedaan. Dit vervolgens gemeld bij de schoonmaakhulp. Die vond uiteraard van niet. Hierna contact opgenomen met Helpling. Zij hebben dit nagevraagd bij de hulp en trekken vervolgens hun handen er vanaf. Een welles nietes discussie. Kortom gewoon betalen, voor een niet schoon huis. Dit voelt als diefstal. Helpling geeft aan alleen de tussenpersoon te zijn en niets te kunnen betekenen voor jou als klant. Als je niet tevreden bent, heb je gewoon pech. Als compensatie krijg je dan korting op de volgende schoonmaak. Alsof ik daar nog geïnteresseerd in ben. De incasso wordt gewoon doorgezet en je staat als klant met je rug tegen de muur. Ze hechten dus niet veel waarde aan jou als klant.

30 juli 2021

Antwoord van Helpling

Beste Miriam, bedankt voor je feedback en jammer om te lezen dat je niet tevreden bent met de afhandeling van ons. Als we nog iets voor je kunnen betekenen dan hoor ik dat graag. Wil je wellicht dat we nog eens contact opnemen met jouw hulp? Groet, Helpling.

Goed, met een paar irritaties

Via Helpling heb ik nu een goede, hardwerkende hulp. Het was snel en makkelijk geregeld. Dat ik toch geen 5 sterren geef, is om twee redenen:
1: Ik vind de bemiddeleingskosten behoorljk hoog. Na het in contact brengen met elkaar is de inbreng van Helpling volgens mij nog maar erg klein.
2: Ik word er een beetje iebel van dat me om de haverklap gevraagd wordt een beoordeling te schrijven.

29 juli 2021

Fijne service

Fijne service
Snel een schoonmaker gevonden voor een realistische prijs. Alles is gegaan volgens afspraak en het bleek verassend eenvoudig iemand te boeken.

28 juli 2021

Snel geregeld!

Snel geregeld, echt top! Wel geeft de app af en toe een melding dat er geen cleaners meer zijn, maar deze zijn er dan nog wel.

24 juli 2021

Niet gebruiken!! Deze tussenpartij is belachelijk duur en zet haar hulpen af!

Deze tussenpartij vraagt naar mijn mening veel teveel geld en daarom zouden we hen niet meer moeten gebruiken. Hieronder mijn transactie ter voorbeeld, waarin ik 35% korting kreeg op het totaal bedrag (van 47,20 voor 2,5 schoonmaak), wat volledig verrekend is op het bedrag van de schoonmaakster en niet de factuur van Helpling (ze versturen er 2 per keer, 1 voor de hulp en 1 voor Helpling zelf). Alleen de korting al zou mijns inziens volledig of deels voor Helpling moeten zijn.
Factuur 1 (veronderstelling Helpling dat ik terugkerend gebruik zal maken van de diensten): 14,07 *2,5 uur = 35,18 - 16,52 (korting 35% op beide rekeningen) = 18,66 voor de hulp. Helpling vraagt zelf 1,5 servicekosten en 10,52 voor het gebruik van het platform met als totaalbedrag 12,02. Hier wordt dus geen korting verrekent. Vervolgens heb ik nieuwe facturen ontvangen omdat ik eenmalig gebruik heb gemaakt. Nu is de factuur van de hulp 13,69 x 2,5 uur = 34,23 - 16,52 = 17,71, waar Helpling nu vraagt 1,5 servicekosten + 16,12 voor het gebruik van het platform = 17,62 veel hoger dan in eerste instantie en in het nadeel van de hulp. Ik heb alles betaald en dat is niet het probleem, maar voor mijn gevoel heeft Helpling de hulp op meerdere manieren afgezet en neemt het een veel te groot deel van de taart voor wat ze doen. Doe hiermee uw, en dat van uw potentiele nieuwe hulp, voordeel :(

23 juli 2021

Antwoord van Helpling

Beste Steven, bedankt voor je feedback. Wij zullen nooit geld van hulpen inhouden door kortingen die door Helpling worden gegeven. Dit kan inderdaad op de factuur staan van jouw hulp maar Helpling zal hier voor opdraaien. Dit zijn marketingkosten en alle hulpen die via ons platform werken zullen daar nooit geld voor hoeven in te leveren. Wij zetten de hulpen die via ons platform werken niet af en houden geen geld in voor welke reden dan ook. Als je hier nog vragen over hebt neem dan gerust even contact op met ons. Gr. Helpling

Top app

Fijne app, goede en betrouwbare schoonmaakster. Veel flexibiliteit

17 juli 2021

Prima hulp gevonden

Prima hulp gevonden, enige minpuntje is dat wijzigingen in het weekend niet doorkomen via de site en ook geen klantenservice open is, hierdoor afspraak misgelopen

6 juli 2021

Slechte schoonmaak

De tafels waren niet afgedaan, de bank niet eens gezogen en niet alle planken waren afgestoft, zelfs de muur in de douche was niet gedaan. Had de hulp gevraagd omdat ik zelf ziek ben. Helaas voor mij kon ik daarna alsnog zelf gaan schoonmaken. Niks mee opgeschoten dus.

6 juli 2021

Antwoord van Helpling

Hi, jammer om te horen dat je niet tevreden bent met de kwaliteit van jouw hulp. Neem anders even contact op met ons dan kunnen we het hier over hebben. Gr. Helpling.

rots in de branding

Via Helpling een fantastische hulp die me helpt in huis nu ik agv restschade en chronische pijn door chemo dat zelf niet kan

5 juli 2021