allereerst prima antwoord na mail verkeer met daarna ondersteuning via telefoon over maat advies . medewerker nam de tijd en stond mij rustig te woord. duidelijke informatie over retour beleid al... Toon meer
Helemaal blij met de kleren van Her Can Be You! Ik moet steeds nieuwe ruimte vinden in mijn kledingkast… Ben erg tevreden over jullie geweldige kleding en ben dan ook benieuwd naar de volgende collect... Toon meer
Bestelling niet ontvangen, ze geven de bezorgdienst de schuld ipv met een oplossing te komen. Voor alsnog ben ik mijn geld kwijt en heb de kledingstukken niet. De klantenservice reageert zeer onprof... Toon meer
Keurig verpakt
Keurig verpakt. 1 artikel niet op voorraad netjes geld teruggekregen.
Super snelle levering
Super snelle levering! Mooie spullen en hele goede service.
Super leuke kleding
Super leuke kleding. Eindelijk een fijne broek die lang genoeg is voor dames met lange been. Rest van de kleding is ook echt top.
Leuke ķleding voor een betaalbare prijs…
Leuke ķleding voor een betaalbare prijs en snel bezorgd.
Hele lieve meiden die een hart van goud…
Hele lieve meiden die een hart van goud hebben voor de zaak.
Eerst verliep de bestelling niet soepel door toedoen van Post NL, maar ze zoeken het tot de bodem uit en zorgen dat de klant tevreden blijft.
Een zaak die het verdiend om te bestaan. Koop je kleding hier als je net even wat anders zoekt!
Duidelijk, goed en snel
Duidelijke foto’s en direct reactie gekregen toen ik om maatadvies vroeg. Snelle levering, pakketje was net een cadeautje zo mooi ingepakt en erg tevreden over m’n nieuwe kleding. De body is zo fijn dat ik hem ook nog in de andere kleur wil! 🤩
Kan de producten niet retouren, slecht contact
Kreeg geen orderbevestiging, hierover gemaild. Toen gaf de klantenservice aan, in onprofessioneel mailcontact, dat er geen mailadres bekend was. Nou prima, ik kreeg op tijd de bestelling. Ik vond de kwaliteit niet goed, trui was erg dun van stof, blazer was in verhouding raar qua maat en ook over de blouse ben ik niet tevreden. Ik wil het retour sturen, maar je kan niks retouren van de sale met meer dan 50% korting. Nou zijn precies alle sales items meer dan 50% afgeprijsd. Naar mijn idee zijn deze bedragen echt uit proportie. Om het voorbeeld te nemen van de blouse: voor een doorschijnende blouse zou je normaal 99 euro betalen volgens de website en op het kaartje van de blouse staat zelfs 109 euro. Ik heb voor de blouse nu 30 betaald, wat mij eerder de normale prijs lijkt en passend bij het product. Conclusie, ik kan niks retouren, terwijl de kwaliteit verre van goed is. Daarnaast denk ik dat de prijzen ook niet kloppend zijn. Jammer.
Goede service en super leuke kleding!
Goede service en super leuke kleding!! Love it
Bedankt voor jullie service ❤️
Prima in orde, voor herhaling vatbaar!
Ik had een vraag over een broek. Keurig netjes beantwoord en snel verzonden!
Snelle verzending en afhandeling
Snelle verzending. Helaas past de jumpsuit niet waardoor artikel retour is gegaan. Goede communicatie en snelle afhandeling
Snelle levering en goede kwaliteit
Snelle levering. De kleding was zoals aangegeven en de kwaliteit is echt mooi en goed. Ook zaten de items netjes verpakt in het pakket!
Overzichtelijk webshop met erg leuk en…
Overzichtelijk webshop met erg leuk en betaalbaar aanbod, Bestelling ging gemakkelijk de volgende dag al in huis. Erg blij!
Goede service. Helaas was het artikel dat ik heb besteld te groot. Nadat ik het terug had gestuurd stond mijn geld direct weer op mijn rekening!
Super site om kleding te bestellen
Het was super snel geleverd perfect verpakt en het artikel naar wens
Helemaal blij met mijn bestelling!
Helemaal blij met mijn bestelling!
Goede kwaliteit en fijne service
Goede service , snel geleverd en mooi verpakt
Ik had wat vragen over verschillende items, via whatsapp werd ik goed te woord gestaan en kreeg ik goed advies. Eenmaal besteld kreeg ik mijn pakket de volgende dag al binnen. Super snel dus! Het zat mooi verpakt , en het rook ook nog eens super lekker.
Ik ga zeker vaker bestellen.