allereerst prima antwoord na mail verkeer met daarna ondersteuning via telefoon over maat advies . medewerker nam de tijd en stond mij rustig te woord. duidelijke informatie over retour beleid al... Toon meer
Duidelijke foto’s en direct reactie gekregen toen ik om maatadvies vroeg. Snelle levering, pakketje was net een cadeautje zo mooi ingepakt en erg tevreden over m’n nieuwe kleding. De body is zo fijn d... Toon meer
Helemaal blij met de kleren van Her Can Be You! Ik moet steeds nieuwe ruimte vinden in mijn kledingkast… Ben erg tevreden over jullie geweldige kleding en ben dan ook benieuwd naar de volgende collect... Toon meer
Bestelling niet ontvangen, ze geven de bezorgdienst de schuld ipv met een oplossing te komen. Voor alsnog ben ik mijn geld kwijt en heb de kledingstukken niet. De klantenservice reageert zeer onprof... Toon meer
Vals beschuldigd worden.
Vals beschuldigd worden.
Op 11-01-2024 heb ik voor de eerste keer een bestelling geplaatst bij deze webshop (bestelwaarde €112,45) snel de track en trace ontvangen en hier stond op dat ik mijn pakket de volgende dag al zou ontvangen. Super fijn! Echter bij thuiskomst lag er een briefje in de bus van PostNL dat mijn pakket onder het balkon lag, helaas lag deze hier niet. De volgende dag had ik nog afgewacht of het pakket zich nog zou aandienen en navraag gedaan bij de buren of ze hier iets van af wisten maar tervergeefs. In de avond heb ik de webshop netjes een e-mail gestuurd met wat er aan de hand was. Hierop kreeg ik reactie dat ik zelf even contact op moest nemen met PostNL want dit lag buiten hun macht ( nogal kort door de bocht want ik als klant zijnde mag verwachten dat ze er zelf ook wat aan gingen doen). Contact opgenomen met PostNL en gaven mij aan dat de webshop een onderzoek in kan dienen omdat ze voor het label betaald hebben. Ik heb dit vervolgens weer teruggekoppeld naar de webshop waarop ze een onderzoek gingen starten. Even later ontving ik dus een e-mail met dat ze het jammer vinden dat ik hun negatief heb beoordeeld. Ik las dit met mijn bek vol tanden, waarom zou ik een slechte review geven als mijn case nog in behandeling is. Maar goed dit echter ook aangegeven in mijn e-mail dat ik mij niet negatief heb geuit of heb beoordeeld over deze webshop. Vandaag de dag 16-01-2024 kreeg ik dus een telefoontje van de webshop en heb ik gesproken met Amber. De nogal snuggere dame gaf aan dat ze bezig zijn met een onderzoek. Helemaal prima! Echter gaf ze ook gelijk aan JIJ heb ons slecht beoordeeld en een slechte review gegeven. Ook hier weer stond ik met mijn bek vol tanden en van geen kwaad bewust. Ze bleef er maar over doorgaan en werd hier ontzettend kwaad om. Toen ik vroeg waar ik dat op gedaan zou moeten hebben was dat TrustPilot. Ik vroeg aan haar met welke naam dat dan gebeurd is en met wat voor soort account of e-mail, dit vertelde ze niet. Ik werd van iets beschuldigd wat ik niet heb gedaan, en vond dit erg onprettig en onprofessioneel. Uiteraard ben ik de review zelf ook even gaan opzoeken en blijkt het om onderstaande review van Erika te gaan die op 18-12-2023 een bestelling had gedaan ( in feite kan ik deze review dus nooit geschreven daar waar dit mijn eerste bestelling was bij deze webshop). De desbetreffende dame ook aan de telefoon aangegeven dat als wanneer ik een review zou schrijven ( wat ik al nooit doe ) mans genoeg ben op mijn eigen naam erbij zitten. Dus hier heb je hem!
Inmiddels hebben ze wel mijn bestelling gecrediteerd.
Jullie moeten echt beter je research doen, voordat jullie mensen vals gaan beschuldigen.
Na dit schandaal schrijf ik wel een review, want die hebben jullie echt verdiend!
Super tevreden! Al meerdere malen kleding besteld
Al meerdere malen kleding besteld, snelle levering en fijn dat je het ook kan ophalen. Top kwaliteit!
Bestelling niet ontvangen
Voor alsnog ben ik mijn geld kwijt en heb de kledingstukken niet.
De klantenservice reageert zeer onprofessioneel. Aanhef en of afsluiter missen bijvoorbeeld, je ontvangt als reactie alleen korte zinnen.

Antwoord van Herandshe
Helemaal top! En de top ook🤗
Wat een superleuk merk is het ook! Zowel Her als She! M’n dochter blij met haar items en ik met de mijne. Service is super én snel en op een leuke manier verpakt ontvangen! Op naar de volgende bestelling!

Antwoord van Herandshe
Het is okay
Het is okay. Hun eigen kledinglijn is middelmatig. Best duur voor wat je krijgt, vergelijkbaar met andere boetiekjes…
Snel verzonden en netjes verpakt
Snel verzonden en netjes verpakt. Erg tevreden over mooie jurkje.
Goede en snelle service
TOP!
Super snelle levering en netjes verpakt met zelfs een extra item als cadeau.. top! :)
Snelle levering en attentie erbij
Snelle levering, snelle administratieve afhandeling, fijne site om te shoppen.
Top service
Online een bestelling geplaatst en ivm een fout in een jurkje kon ik het kosteloos retour sturen! Fijne en snelle service
Toen ik het paket ontvangen heb was ik…
Toen ik het paket ontvangen heb was ik verast dat het kleding echt van goed kwaliteit was. Nog ook mooi verpakt echt een klasse. Maten zijn kloppend en het kleding staat mooi.
Super blij❤️
Super
Super. Snel kunnen ruilen tegen maat die wel paste. Tevreden met de broek, een pareltje! Enige waarom ik geen 5 maar 4 sterren geef vanwege verzendkosten, ook met ruilen voor eigen rekening. Verder perfect! 💫
Mooie kwaliteit!
Mooie kwaliteit!
Snel antwoord op retourproduct/ mail.
Ruiling snel ontvangen!
allereerst prima antwoord na mail…
allereerst prima antwoord na mail verkeer
met daarna ondersteuning via telefoon over maat advies .
medewerker nam de tijd en stond mij rustig te woord.
duidelijke informatie over retour beleid alleen jammer dat retour zending ook bij grote bedragen eigen kosten zijn.
verder prima hoor
Snelle levering en duidelijk met liefde…
Snelle levering en duidelijk met liefde ingepakt. De kleding matcht met wat je op de site ziet. Blij mee!