Ik heb door het cak nu achterstanden opgebouwd, omdat hun et niet van mijn rekening halen, of maar een klein gedeelte. Nu moet ik 3200 terug betalen over 3maanden tijd. Het enige wat ik krijg is dat z... Toon meer

dieven ik ben er achter gekomen dat cak 190 euro van me steelt want moet officieel maar 30 euro per maand te betaald ik boek alles terug dat ik gelijk krijg want moet veel veranderen aan CAK vuile d... Toon meer

Wat gaat er goed bij deze ongeorganiseerde bende, Als iemand mij hierover kan voorlichten hoor ik het graag is dit de organisatie waar de volgende lijken uit de kast gaan komen rollen. Is er iemand d... Toon meer

Totaal incompetente organisatie. Foutieve veel te hoge beschikkingen die uitgaan van verkeerde getallen. Als je de juiste getallen aanlevert krijg je weer een brief met vragen ( = standaard) welke gee... Toon meer

1,3

Zeer slecht

Plakband in actie

Deze website heeft vaker last van storingen en onderhoud dan dat functionaliteiten werken zoals ze bedoeld zijn. Sommige functies kampen al maanden met problemen en worden nooit opgelost. Kennelijk valt plakband toch erg in de smaak. Waarom innoveren als plakband ook prima werkt?

Het gebrek aan structurele oplossingen suggereert dat er binnen de organisatie te weinig wordt gestuurd op kwaliteit en resultaat.

20 december 2025

Ondeskundige telefoonpersoneel

Telefonisch gebeld omdat ik opeens een creditnota krijg en te veel betaald zou hebben en dat niet waar is. Telefonisch gebeld om te vragen waarom ik te veel betaald heb en ik krijg geen antwoord op mijn vraag. Ze geven 5x hetzelfde antwoord dat ik geld terug krijg, maar kunnen niet toelichten waarom. Terwijl ik zeker weet dat ik geen geld terug krijg en alle facturen netjes kloppen. Komt heel onprofessioneel over en heb niet het idee dat de telefoniste zelf begrijpt waar ze moet zoeken of wat de brief inhoud, ze leest letterlijk de brief voor maar kan het niet verder toelichten.

15 december 2025

Slechter dan slecht!!!!!!

Slechter dan slecht. De facturen kloppen niet. Bij een herinnering wordt het betalingskenmerk veranderd waardoor ze zeggen dat het niet betaald is terwijl het wel betaald is. Dan sturen ze een incasso bureau op. Nadat ze zeggen dat het klopt moet ik alsnog de kosten van het incasso bureau betalen omdat die kosten gemaakt zijn. Echt 1 ster verdienen ze al niet!

14 december 2025

Overload aan papieren post CAK. Kan niet verstuurd worden naar e-mail.

Ik krijg elke maand een papieren factuur toegestuurd gekregen van het CAK, terwijl mijn eigen bijdrage automatisch per maand wordt afgeschreven van mijn rekening. Ik vind dat persoonlijk erg jammer van al het papier dat hierdoor verspild wordt. Ik heb contact opgenomen met het CAK met de vraag of ik de brieven gewoon via email kan ontvangen, zodat niet al het papier verspild wordt.

Onderstaande reactie krijg ik:
- Wij kunnen onze facturen voor hulp of ondersteuning vanuit de Wmo in 2025 nog niet digitaal of per e-mail naar u sturen.
- Het is niet mogelijk om het versturen van facturen te stoppen. Uw eigen bijdrage mag alleen worden afgeschreven als we hier een factuur voor hebben verstuurd.

In welke tijd leven wij? Ik krijg vrijwel alle facturen van instanties gewoon via e-mail toegestuurd. En het CAK is ook nog eens een overheidsinstelling in Den Haag, waar ze tegenwoordig 'zoveel bezig' zijn met verbetering van het klimaat.

8 december 2025

De bezem door deze overheidsinstantie met het imago van amper 1 ster!

Om een euro en vier cent lopen ze bij het CAK te zeuren omdat ze vinden dat ze daar (onterecht!) recht op hebben! Aanmatigende dreigbrieven krijg je op je deurmat met de mededeling dat er nog een euro en vier cent betaald moet worden. Net of dat stelletje losers niets anders te doen hebben! De superslechte beoordeling van het CAK op internet spreekt boekdelen. Maar ook bij de Ombudsman stromen de klachten al jaren binnen. Dit is namelijk niet iets van de laatste tijd, dit is al jaren zo! Waarom wordt er dan geen actie ondernomen? Het wordt hoognodig tijd dat de bezem door deze overheidsinstantie wordt gehaald. Doe iets aan het ongelofelijk slechte imago van deze chaotische tent! Tot slot: Nederlanders in het buitenland hebben (meestal) geen recht heeft op Wlz-zorg uit Nederland terwijl ze daar, minimaal elke maand, wel dik voor moeten betalen. De Wet langdurige zorg (Wlz) is, in haar specifieke vorm en omvang, een unieke Nederlandse regeling die niet direct een equivalent heeft in de sociale zekerheidsstelsels van de meeste andere EU-lidstaten. Het is een onrechtvaardige heffing! De Nederlander in het buitenland wordt verdorie slechter behandeld dan de Nederlander in het thuisland (zij betalen, maar krijgen er geen Wlz-recht voor terug in het buitenland), terwijl ze beiden een Nederlandse inkomensbron hebben. Dit is absoluut een zaak die op Europees niveau (oa Hof van Justitie van de EU) besproken moet worden. Het klopt gewoon niet!

8 december 2025

Website vaak offline

Met name de website is vaker offline dan dat deze werkt. Facturen opvragen vanuit de site is echt 50/50. Aantal malen gevraagd of ze het digitaal kunnen opsturen, maar helaas alleen maar per post, maar we zitten in het buitenland en helpen mijn moeder. Je zou beter verwachten in 2025 maar gaat nog echt terug in de tijd.

4 november 2025

Onduidelijk geen empathie

Wat een onaardige klantenservice, empathie nooit van gehoord. Er klopt niks van, klakkeloos info overnemen van thuiszorg instanties die nooit geweest zijn. Maar wel rekeningen blijven sturen ook na bezwaar.

1 september 2025

Het zijn de grootste dieven!!

Het zijn de grootste dieven!!! Terwijl je al moeite hebt met je zorgverzekering betalen, pakken ze jou nog meer dan €30 bij van je rekening af!! Deze bedrijf verdient -0 sterren!!

7 oktober 2025

Onvriendelijk klanten contact ! Hoop dat de supervisor het gesprek herbeluisterd.

Enkele minuten geleden contact gehad met het cak. Maar wat een onvriendelijke dame aan de telefoon. Kleinerend ! Laat een mens niet uitpraten terwijl je heel beleefd bent. Je bent aan het praten en ze zet je gewoon in de wacht.
Ik moest mijn bankrekening doorgeven voor een teruggave maar omdat ik vanuit Belgie kom en over geen Digid beschik, had ik alles doorgegeven via een contact formulier. Meer info had ik niet gekregen. En wilde enkel weten of die ok was ? En of het aangekomen was ? En wat ik nog moest doen. Nou kreeg bijna van allerlei verwijten dat het niet zo en zo moest. En dat en dat was absurd dat ik het formulier had meegestuurd. En dan zei ze van : ja snap niet dat je dit formulier mee hebt gestuurd want we beschikken hier al over. En ja maar hier en daar. Wat een verschrikkelijk naar mens was me dit !! En dan heb ik zelf jaren als klantendienst medewerkster gewerkt. En begrijp ik heel goed hoe druk het kan zijn op een callcenter. Nog nooit tegen gekomen. Vrij beleefd gebleven. Familie was op bezoek en ze stond op luidspreker. Zelfs mijn familie was geschrokken. Wat een onprofessionele houding ! Hoop dat de supervisor mee leest en het gesprek herbeluisterd. Dit kan echt niet.

6 oktober 2025

Geen contact

Ik probeer al ruim 5 dagen contact te krijgen maar je komt er niet tussen!!
Ik bel vanuit Spanje dus dat kost ook wat!!
Ik vind het schandalig dat de telefoon niet opgenomen word!

3 oktober 2025

Vaag gedoe van CAK

Even zonder gekheid als ik hun moet betalen krijg je max 2 weken de tijd... Maar wanneer ze jou moeten betalen mag je dikke 2 maand gaan wachten... Oplichters!

9 september 2025

Een zeer vreemde instelling

Een zeer vreemde instelling, ruim 30 jaar weg uit Nederland, en sinds 2023 een ( mini ) aanvullend pensioentje van een 80 euro, heb nog geen Aow want dat komt pas in 2026.
Omdat ik dus een S1 nodig had voor de Spaanse seguridad social kom je dus bij het cak uit.
Heb altijd een private verzekering gehad, (tot heden) en nooit iets geclaimd bij een Nederlandse instantie.
Echter op het formulier in moeten vullen vanaf wanneer je een Nederlandse uitkering / pensioen ontvangt.
Er staat op het formulier geen enkele mogelijkheid om een ingangsdatum op te geven.. hierin zit de valkuil, je wordt aangeslagen vanaf de datum dat je het pensioen ontvangt..
Dus je hebt je nog niet kunnen aanmelden / of een een kaart ontvangen / dus geen enkele mogelijkheid om in je woonland gebruik te maken van de verzekering / voorzieningen, Maar je moet dus wel in Nederland betalen voor iets waar je op dat moment absoluut geen gebruik van kon maken.
Met diverse keren bellen met deze "dienst" kom je er niet aan uit, bezwaar aangetekend, en uiteraard afgewezen.
Vaak krijg je lieden aan de telefoon, die je nauwelijks kan verstaan, vanwege hun buitenlands accent, maar die moeten wel jouw zaak behandelen.
Nogmaals bezwaar aangetekend, en voor de rechtbank ermee..
Gaat niet om een groot bedrag, maar het gaat mij over de handelswijze, en van het maandelijkse zakcentje blijft nog 4 euro over, de rest voor de zak van het cak.. wat uiteindelijk zogenaamd naar de Spaanse seguridad social overgemaakt gaat worden.
Als je de medewerkers aan de telefoon met argumenten, en feiten confronteert, dan is het al snel: Meneer, ik ga dit gesprek nu beëindigen, ja dat begrijp ik, als het allemaal een beetje te moeilijk voor je gaat worden.. Geen vragen meer edelachtbare.

2 juni 2025

Een -10 is nog een goed cijfer dit is…

Een -10 is nog een goed cijfer dit is z'n verschrikkelijk bedrijf wat alleen maar kan liegen en smoesjes kan verzinnen ze houden te veel premie in 13 termijnen ipv 12 per jaar.ik woon in het buitenland en dankzij deze criminele oplichters bende.die mij dus niet wil voorzien van de benodigde papieren en de EHIC kaart van het land waar ik woon daarom ben ik momenteel dus niet in staat om te bewijzen dat ik verzekerd ben in het land waar ik woon als ik wel verzekerd bent waar ik grote twijfels bij heb

6 mei 2025

Heel goed geholpen

Heel goed geholpen
Het CAK was een soort openbaring voor mij.
Ik heb nog -geen enkele- overheidsinstelling gesproken die zoveel tijd nam om alles uit te leggen en toe te lichten.
Een dikke pluim!

23 april 2025

Mijn zorgovereenkomst is per februari…

Mijn zorgovereenkomst is per februari stopgezet. Je zou dus denken dat ik geen facturen meer ontvang. Niets is minder waar. De factuur voor april staat alweer klaar. En antwoord geven op bezwaar en klachten ho maar. Duidelijk dat dit bedrijf haar zaken absoluut niet op orde heeft!

1 februari 2025

Ik dacht dat schiphol een asociaal…

Ik dacht dat schiphol een asociaal bedrijf was. Maar cak spand de kroon. Ze denken daar dat ze boven iedereen staan. Zonder te vragen willen ze je geld afhouden van je aowtje. Als je ze beld krijg je iemand aan de tel die denkt dat ze god is. Vragen aan een mannetje van 94 met een klein pensioentje of hij even 2 x1100 euro wil betalen. Stelletje uitvreters en nog vol trots zeggen ja wij werken voor de staat . Ach ja dat zijn ook een Stelletje moordenaars Jullie moeten jullie ogen uit jullie kop schamen. Hoe kunnen jullie slapen. Walgelijk

6 maart 2025

Is dit jouw bedrijf?