Ik heb door het cak nu achterstanden opgebouwd, omdat hun et niet van mijn rekening halen, of maar een klein gedeelte. Nu moet ik 3200 terug betalen over 3maanden tijd. Het enige wat ik krijg is dat z... Toon meer

dieven ik ben er achter gekomen dat cak 190 euro van me steelt want moet officieel maar 30 euro per maand te betaald ik boek alles terug dat ik gelijk krijg want moet veel veranderen aan CAK vuile d... Toon meer

Wat gaat er goed bij deze ongeorganiseerde bende, Als iemand mij hierover kan voorlichten hoor ik het graag is dit de organisatie waar de volgende lijken uit de kast gaan komen rollen. Is er iemand d... Toon meer

Totaal incompetente organisatie. Foutieve veel te hoge beschikkingen die uitgaan van verkeerde getallen. Als je de juiste getallen aanlevert krijg je weer een brief met vragen ( = standaard) welke gee... Toon meer

1,3

Zeer slecht

Ooit met deze ballentent te maken…

Ooit met deze ballentent te maken gehad.
ik moest mijn "huur"aan deze organisatie betalen.
maar een opgave of wat het uberhaupt gaat kosten kreeg ik maar niet.
Computer was kapot kon tussen de 12 en 24 maanden duren...moest ik het geld maar apart zetten.
ik zeg hoeveel ja tussen de 20 en 2000 euro...
ook niet zo klein verschil....

een Officier van Justitie hoogst persoonlijk naar ze heeft moeten bellen....en nog een grote bek tegen een OVJ geven ook.

De OVJ zei toen je krijgt toezicht via Justitie
via VGZ binnen 20 min had ik een opgave met de berekening en alles chapeau.
en 2 vaste contact personen.
(echt TOP)

En wat gebeurt er VGZ schrijft af en 2 uur later het CAK waar ze 10 maanden de tijd voor hadden gehad.

Toen moest ik dus me geld terug krijgen
Heb ik off the record toestemming gehad van de OVJ tot stalken.

Ik heb letterlijk met 10 mensen heel de dag het CAK zitten bellen ze werden helemaal gek.
En toen kreeg ik me geld terug want als het aaan hun lag had ik daar ook maanden op moeten wachten.

2 september 2024

Het CAK werkt benedenmaats.

Het CAK werkt benedenmaats.
Wij hebben een fors tegoed dat ondanks afgesproken nog steeds niet is uitgekeerd. Om de begunstigde om de tuin te leiden worden zijn de documenten geantiantidateerd.
Dr.Carool Beks ( Bedrijfspsycholoog )

28 februari 2025

Koude kikkers die niet bereikbaar zijn

Afdeling die ik nodig had was niet bereikbaar, geen telefoonnummer en een andere afdeling kon me ook niet doorverbinden.
Mijn vriend moet nu een boete betalen, we hadden bezwaar aangetekend omdat de 1e brief (de waarschuwingsbrief waar nog geen boete in stond) NOOIT IS AANGEKOMEN! Maar het CAK kijkt alleen maar of ze deze brief verstuurd hebben, en volgens hun register is de brief verstuurd dus gaan ze ervan uit dat de brief ook is aangekomen....
Weten ze daar wel hoe vaak de post niet bezorgd wordt? Of verkeerd bezorgd? Of verdwijnt?
Een brief versturen en ervan uitgaan dat deze dan dus ook aankomt, of daadwerkelijk de brief ontvangen zijn 2 heel verschillende dingen. Wat het postbedrijf of de bezorger er verder mee doet interesseert ze kennelijk niet. Dus betalen maar....
Logisch nadenken is schijnbaar erg moeilijk, maar geld van hardwerkende mensen afpakken kunnen ze veel te makkelijk.
Koude kikkers in een vissenkom zijn het, overduidelijk hebben ze geen enkel idee hoe het er in de echte wereld aan toe gaat.

21 februari 2025

Cak zorverzekering om niks.

Cak kunnen jullie mij iets uitleggen.
Mijn ouders zijn verhuisd naar het buitenland.
Hebben een pensioen en zijn in de 70.
Wonen nu in een europees land waar ze geen zorgverzekering hoeven te betalen. Alleen eigen bijdrage indien nodig.
Nu houden jullie per maand in totaal €400,- in op hun pensioen (en ja netto).
Waar is dit voor? Terwijl ze altijd elke maand in Nederland hun zorgkosten hebben betaald.
De €400,- die mijn ouders betalen, hoeven jullie niet te gebruiken of te betalen aan Zweden.
Lijkt mij dat hier wel een oplossing voor te vinden is TOCH??

7 februari 2025

Legale boevenorganisatie

Legale boevenbedrijf, wordt genaaid waar je bij staat. Heb scootmobiel stopgezet in oktober bij de gemeente. Moet opgehaald worden door CAK. Die hebben er meer dan 6 weken overgedaan om de scootmobiel op te halen. Waardoor ik nog 2 maanden premie moest betalen nov/dec. De regel is zolang de scootmobiel in jouw bezit is betaal je ervoor. Laten we er 6 weken over doen om de scootmobiel op te halen. Heb ze wekenlang gebeld om dat ding op te halen maar ze hebben rustig hun tijd genomen en 2 maanden extra premie. Dit bedrijf werkt voor de gemeente en doen er niks aan gatverdamme misselijkmakend.

28 januari 2025

Altijd werkt de website niet

Vaak zijn er storingen bij CAK waardoor je online je facturen niet kan zien, en met vaak bedoel ik eigenlijk bijna iedere dag. Het is super onhandig en ik kan niet snappen waarom ze zo vaak storingen hebben.

25 januari 2025

Eindelijk wel serieus genomen door het CAK.

Het CAK beweert dat ik nog steeds gebruik maak van de WMO, terwijl de gemeente mij op 31 december 2024 al uitgeschreven heeft en dit ook heeft doorgegeven aan het CAK. Het CAK heeft deze melding niet verwerkt, met als gevolg dat ik nog steeds een eigen bijdrage voor de WMO moet betalen terwijl ik daarvan geen gebruik meer maak. Ik werd niet serieus genomen, toen ik contact met het CAK opnam hierover. Dus heb ik noodgedwongen een klacht ingediend hierover.

Eindelijk ben ik serieus genomen door het CAK. Pas nadat ik de gemeente en een medewerker van het ministerie van VWS (afdeling zorgvragen) had ingeschakeld. Opzeggen van mijn WMO abonnement heeft in zijn totaliteit twee maanden geduurd en een hoop stress opgeleverd. Dus bezint eer gij aan een WMO abonnement begint. In de praktijk ontbreekt het aan een duidelijke procedure en ook aan kennis bij ambtenaren.

9 januari 2025

CAK is stokdoof en blijft verkeerd factureren

IK, JP Blankert, oudste zoon, doe de administratie van mijn moeder RL Panthofer, geboren 10 april 1934, BSN 167 008 274

U probeert telkens een hoge bijdrage te vragen voor mijn moeder - waarom probeert u ons elke maand met opzet te BESTELEN?

Ik had u al lang geinformeerd dat moeder RL Panthofer met ingang van 6 november 2024 is verhuisd van Quarijn te Doorn, en van haar huisadres Dokter Rupertlaan 15 te Soest, naar

Nieuw Boschzicht Rijksstraatweg 65 te LEERSUM.

Er geldt dus vanaf 6 november 2024 een VPT, Volledig Pakket Thuis, met de LAGE eigen bijdrage.

Waarom probeert u dan toch stiekem altijd teveel te factureren? Zie ook uw factuur 20032114622

ik begin nu te begrijpen waarom mensen zo afgeven op het GAK, ik ga u nu ook een zeer slechte beoordeling geven, en de foutieve factuur niet betaling.

Want bovenstaande heb ik u nu al diverse keren gemaild.

Uw fouten beginnen irritant te worden.

JP Blankert, zoon RL Panthofer, 25 dec 2024

24 december 2024

Ontzettend onvriendelijk!!

Ontzettend onvriendelijk aan de telefoon, gaan er vanuit dat alles maar snel begrepen word en helpen niet als je vraagt om meer (of duidelijkere uitleg) 'ik kan u niet meer helpen' of 'u snapt het niet' 'u moet niet onderbreken' zijn enkele onvriendelijke woorden die worden gebruikt. Inmiddels durf ik het CAK al amper meer te bellen, wat mijn ziekteherstel niet ten goede komt. Daarnaast is het te achterlijk voor woorden dat er zoveel betaald moet worden voor zorg die niet meer in NL word gebruikt. Los van het systeem wat niet klopt, zijn de mensen die bij de klantenservice werken nog verschrikkelijker. In een al stressvolle situatie, is begrip en klantvriendelijkheid ontzettend belangrijk. Deze ervaring heb ik niet 1x, maar meerdere keren gehad, met verschillende personen.

12 november 2024

Een vreselijke puinhoop er klopt niets…

Een vreselijke puinhoop er klopt niets van de eigen bijdrage van de WLZ die ik moet betalen voor mijn man uiteindelijk WORDT DIT NU AFGETROKKEN van zijn AOW via de SVB. Ik snap niet dat er niets aan wordt gedaan door degenen die ons land besturen!!!

23 juli 2024

Wanneer grijpt de overheid eens in…

Wanneer grijpt de overheid eens in over de fouten bij de CAK . Die fouten brengen mensen in grote problemen. Ze sturen totaal geen reactie op je brieven. Wil je per mail hebben ze eeuwig storing. Zelf als je hoger op een brief stuurd krijg je geen antwoord over je klacht. Ze zijn zeer zeer slecht en totaal niet menselijk.

20 oktober 2024

Wat ging er mis???????

Wat ging er mis???????? 1 ster niet waard. Ongeluk gehad, afgekeurd, woon in België. WIA uitkering gekregen waar inhoudingen van het CAK op worden gedaan. €200 pm aan zorgkosten die ik in Nederland moet betalen, terwijl ik in België €45 pm betaal. Dus totaal €250 aan zorgkosten pm. En waarom houden ze dat in!!!!!! Asjeblieft zeg, ze kunnen het niet eens zelf verklaren, mooie praatjes en telkens verschillende antwoorden. Ik l*l ze gewoon helemaal klem omdat het gewoon geldklopperij is..... "Ja mevrouw ik snap u helemaal", zeggen ze dan. "U moet "blij" zijn dat u een uitkering krijgt" !!!!!! WTF Nou krijg ik weer een brief dat ik €1300 moet betalen omdat ze te weinig hebben ingehouden!!! Het UWV heeft te laat doorgegeven dat het CAK zorgkosten moeten inhouden. TE LAAT...... ff serieus. Ik kan nog wel ff doorgaan over het CAK maar het is alsof je tegen een muur praat. BUREAUCRATIE TEN TOP. En Brussel de schuld geven. Zullen ze deze reviews lezen? nouuuuu ik denk het niet. Zullen ze zich er wat van aantrekken? nouuuuu ik denk het niet. Kunnen we hier iets tegen doen, wie tikt hun op de vingers? Kots ervan

7 oktober 2024

Onmenselijk organisatie

We hebben vier bezwaarschriften ingediend, waarvan geen enkele is behandeld. Zelfs op onze e-mails is niet gereageerd. Noemen jullie dat dienstverlening? Het is beschamend. Ik heb hier geen woorden voor. De volgende stap is juridische stappen nemen.

3 oktober 2024

Het CAK moet stoppen het is duidelijk…

Het CAK moet stoppen het is duidelijk ze helpen mensen niet pure bureaucratische sukkels. Hier moet een onhafhankelijk onderzoek naar gedaan worden. Ze maken misbruik van geld van ouderen. De schoonmaak organisatie die ze aansturen zijn alleen mensen uit Den Haag die totaal niet willen schoonmaken. Walgelijk hoe dit te werk gaat. Vast links georiënteerd zoals zoveel ambtenaren. Ze geven geen bal om de oudere Nederlandse mensen. Vooral ouderen mensen worden niet serieus genomen. Zo gaan ze nu met hulpbehoevende ouderen om.....triest.

26 september 2024

Bijcak eigenbijdrage terug van zorgverzekeraar. deze volle sterren balk voor…

Bij deze volle sterren balk voor mijzelf. Ik wil de mensen die het cak een eigenbijdrage betalen laten weten dat je dit kan declareren bij je zorg verzekeraar. Ik weet alleen niet zeker of iedereen dit kan. Ik kwam daar pas achter en toen begon dus de ellende om al die factuur copies te krijgen. Mensen ga checken of jij dit geld ook terug kan krijgen want tegenwoordig helpt elke euro.

9 september 2024

Is dit jouw bedrijf?