Top geholpen door deze mannen
Top geholpen door deze mannen. Monteurs hebben top werk verricht! De laadpaal en panelen liggen er mooi bij. Alles binnen ook goed en strak weggewerkt. Zeker een aanrader.
Het Verduurzaam Loket helpt woningeigenaren met het energiezuiniger maken van hun woning. Wij adviseren en begeleiden bij verduurzamingsmaatregelen zoals isolatie, warmtepompen, thuisbatterijen, zonnepanelen en laadpalen. Met passend advies kijken we naar de beste oplossingen voor uw woning, zodat u kunt besparen op energie, comfortabeler woont en klaar bent voor de toekomst.
Heel tevreden over de service van Het Verduurzaam Loket. Kars heeft ons uitstekend geholpen en nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen. We hebben zonnepanelen en een thuisbatterij laten installeren en deze werken perfect samen. Bovendien hebben we nu goed inzicht in hoeveel energie we opwekken en hoeveel we besparen. Zeker een aanrader!
Goeie ervaring met Kars gehad. Goed advies gegeven.
Kars heeft ons passend advies gegeven, wij zullen hem aan iedereen aanraden die zijn woning wilt gaan verduurzamen!
Sven heeft mij uitstekend geholpen bij het verduurzamen van mijn woning. Hij nam de tijd voor een open en eerlijk gesprek, luisterde goed naar mijn wensen en gaf duidelijk en eerlijk advies. Hij was vriendelijk, deskundig en behulpzaam. Dankzij zijn begeleiding heb ik met vertrouwen de juiste keuzes kunnen maken. Ik ben erg tevreden over de samenwerking en zou Sven zeker aanbevelen.
Recent isolatie laten plaatsen, adviseur Sven kwam op gesprek en heeft geholpen met de subsidies aan te vragen.
Top geregeld!
Goed geholpen door Kars met het advies op maat. Reageert snel, komt altijd op tijd en heeft mij zelfs geholpen met de subsidie!
Super geholpen door adviseur Kars, uiteindelijk hebben wij thuis bodemisolatie laten plaatsen. Communicatie en uitvoering verliepen beide vlekkeloos!
Top service! Kars hielp me met geduld bij elke stap in het proces, alles is geregeld. Erg sociale gasten!!
Ontzettend tevreden met de uitleg en hulp van adviseur Kars. Ik zal deze verduurzamingspartij aan iedereen aanraden!