Hørby Færgekro Reviews 107

TrustScore 4 uit 5

4,2

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er just kommet hjem fra at have afholdt konfirmation på Hørby Færgekro. ALT var som planlagt og aftalt og vi har ingenting at sætte fingre på. Hvis man kunne give 6 stjerner havde vi gjort det.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt fantastisk kro med overnatning. Service, mad, restaurant, hygge, opholdet, værelse, beliggenhed og personalet.. Alt var en skøn oplevelse, maden på restauranten var lækker og smagfuldt. Helt... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hej havde hele familien til Påske frokost lørdag den 4. april. Frokost buffeen var ikke penge vær - kom kl 12:00 og køkkenet var slet ikke færdige. Bordet var ikke færdig dækket, det manglede servie... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Dejligt påskeophold med god mad og virkelig god betjening. Dejligt sted vi godt kunne komme tilbage til, dog når vejret er varmere. Der var koldt i restauranten og endnu mere koldt på vores værelse... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Hotel
  2. Verhuur van conferentie- en vergaderzalen
  3. Multifunctionele ruimte
  4. Herberg
  5. Restaurant
  6. Panoramisch uitzicht

Geschreven door het bedrijf

HOTEL OG RESTAURANT - lige ved vandet. Lige ud til Holbæk Fjord ligger den lille atmosfæriske færgekro, hvis historie rækker mere end 800 år tilbage i tiden. I midten af 2021 blev kroen overtaget af nye ejere. Herefter har kroen gennemgået en stor renovering, så restaurant og alle hotelværelserne har fået et lyst, klassisk badehoteludseende med moderne komfort. I restauranten serverer vi nordisk mad, hvilket betyder lækker velsmagende mad og drikke af sæsonens friske råvarer. Alle hotelværelser er udstyret med dobbeltseng, TV og eget bad. Vores juniorsuiter, komfortværelse og komfort deluxe værelse har alle egen terrasse og fantastisk udsigt over vandet. Hop i morgenkåben, gå ned til badebroen ved Hørby Havn og få et frisk dyb i bølgerne. Du kan også tage Hørby Båden over fjorden på Holbæk by eller låne gratis cykler og tag på sightseeing på naturskønne Tuse Næs - dog kun i sommerhalvåret. Handicapvenlig indgang til restaurant, samt handicapvenligt toilet. Skal vi holde din fest? Kom forbi til en snak og se de smukke selskabslokaler, hvor du kan holde din runde fødselsdag, konfimation, dåb, eller bryllup. Gæsterne ha mulighed for overnatning. Vi sørger for det hele, så I kan nyde jeres særlige dag og skabe minder for livet. Vi har også møde- og konferencelokaler til dit firmaarrangement.

Contactgegevens

1 ster

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

INGEN / ELENDIG SERVICE

(Besøg d. 23/3-23 (4 pers.)) ... Vi kom til tiden til bestilte bord kl. 17.30. Bestillingen af vores mad gik fint og let - og så gik det kun ned ad bakke. Først fik vi lov til at vente 40 min. på vores forret, som var en let gedeostesalat. Efter en nogenlunde tid efter, kom de med hovedretten og sagde vi endelig skulle sige til hvis vi ville have mere sovs. Derefter forsvandt tjenerne og de henvendte sig på INTET tidspunkt - og de var umulige at få fat i. Vi manglede vand, sodavand og sovs under hovedretten. Tjenerne stod bare oppe i baren og snakkede og grinte - den ene med sin private telefon. Til sidst måtte vi rejse os og henvende os i baren og først der fik vi vand og sodavand - efter tjeneren dog lige havde afleveret vores sodavand på det forkerte bord. Derefter spiste vi hovedretten videre og stadig efter 25 minutter vi var færdige, havde vi ikke set en tjener endnu. Vores tomme tallerkner stod der stadig og vi ønskede mere at drikke. Vi havde midt i maden givet op på mere sovs, da tjenerne havde mere travlt med alt mulig andet. Til sidst fik vi nok og gik i baren IGEN og spurgte de 2 snakkende tjenere om de havde tid til at betjene os ved bordet. De havde stadig ikke fjernet de tomme vinglas fra forretten, ej heller vinflasken. En ung mandlig tjener kom endelig ned og i stedet for en undskyldning, blev vi mødt med flabethed samt dårlig attitude og han fortalte, at bordet bag os med 12 personer var vigtigere end os (indirekte), fordi de skulle være der hele weekenden. Så ja, der er åbentbart forskel på kunderne, selvom vi lagde 2.355 kr.. Vi fornemmede at de andre borde også havde samme frustration og vi var altså kun det store bord med 12 personer og 4 andre borde. På ingen måde fuldt hus! Det var åbenbart for mange gæster for 2 tjenere - held og lykke med fuld hus. Selv på vores kvittering stod der et forkert navn og oplysninger?

Maden var rigtig god, derfor 1 stjerne. Der er smukt, men I lever simpelthen ikke op til den standard I forsøger at sætte - både med omgivelserne og jeres priser.

23 maart 2023

Hej Celina
Vi beklager meget, at vores tjernere ikke leveret en ordentlig service. Det, du beskriver, er ikke det niveau, som vi forventer af vores personale. Vi har taget din feedback og vendt med restaurantchefen og vores tjenere - dette skete tilbage i marts måned.
Vi håber, at du kunne have mod på at komme forbi en anden gang, hvor vi kan give dig og dit selskab en bedre oplevelse.
Du ønskes en god sommer.

Et flot come back 👍👏

Hej Jesper & Co.
Så blev det dagen og tid til “revanche”. Vi nød den lækre og velanrettede frokostplatte akkompagneret af den smukke udsigt og veloplagte betjening. En stor fornøjelse.
På godt gensyn Pernille og Steen.

19 maart 2023

Hej Steen og Pernille
Vi jubler over, at vi fik vendt 1 stjerne til 5. Tak fordi du gav os til chance til og en flot anbefaling. Kom endelig tilbage.
Rigtig god sommer.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kanon service og lækker mad

Kanon service og lækker mad. Den bedste stegt flæsk, vi har smagt. Derudover var tjeneren en rigtig flot fyr - næsten lige så flot som den gode udsigt, der er fra restauranten :-)

19 maart 2023

Hej Mie
Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at både maden, udsigten og tjernerne kan begjestre. Kom gerne og besøg os igen.
Rigtig god sommer.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg holdt min 70 års fødselsdagsfesten …

Jeg holdt min 70 års fødselsdagsfesten med 66 gæster. Alt ja alt var perfekt. Jeg og vores gæster havde kun rosende ord, både til udsigt, fantastisk mad og meget smilende personale.

4 maart 2023

Kære Marianne
Tusinde tak for dine pæne ord. Det glæder os meget, at I har haft en god fest hos os. Tak fordi I valgte Hørby Færgekro til jeres arrangement.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Meget trist udsigt for pengene

Fantastisk beliggende. Betalte kr. 1345,- for værelse med udsigt til byggeplads, rod og ventilationsanlæg. Værelset ok, men selv om restauranten så indbydende ud var der koldt og der blev spillet for højt og dunkende musik. Indbød bestemt ikke til before dinner drink. Valgte at køre til Holbæk for at spise.

2 maart 2023

Hej Anette
Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Desværre er vi stadig gang i en ombygning, hvor vi istandsætter tre nye hotelværelser. I den forbindelse vil der i en periode være lidt byggerod.
Med hensyn til kulde og musik, så værdsætter vi din feedback. Dette vil blive taget op med teamet i restauranten og rettet op på.
Jane - Hørby Færgekro

Mangel på kundeservice!

Så elendig kundeservice skal man lede længe efter. Min familie og jeg har besøgt Hørby Færgekro én gang og betjeningen var elendig. Nu ville vi prøve igen... Vi reserverer bord online og får at vide det ikke er muligt kl. 18. På mail foreslår Hørby Færgekro selv, at vi reserverer bord 18.30 istedet. Vi prøver dette, og får aldrig nogen bekræftelse. Dagen før arrangementet ringer vi og spørger, og der får vi at vide, at det ikke kan lade sig gøre. Jeg studerer og arbejder selv med service, så det her er under al kritik. Vi kommer ikke tilbage til Hørby Færgekro!

17 februari 2023

Sødt personale

Sødt personale. Fin mad. Jeg brød mig personligt ikke om flæsken. Men det er jo en smagssag! Den eneste finger der var at sætte på, var persillesovsen. Den smagte ikk af noget.
Dog et dejligt sted

26 oktober 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En fantastisk dejlig onsdag aften

En fantastisk dejlig onsdag aften. Perfekt stegt flæsk med lækkert tilbehør og masser af det. Lækre desserter serveret med et smil.
Smuk udsigt, skøn restaurant og fantastisk betjening.
Vi kommer helt sikkert igen

19 oktober 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Get-away for en enkelt overnatning på…

Get-away for en enkelt overnatning på den super skønne nyrenoverede Færgekro, indrettet i hyggelig badehotelstil. Ombygningen er udført i smukke materialer og der er ikke gået på kompromis med noget. Dejlig udsigt fra værelset. Smuk møbleret balkon og der er endda tænkt på fine hynder med håndtag, lige til at tage med ud.
Fine detaljer på værelset med f.eks flotte badekåber og sjove doortags.
Nød dejlig middag i restauranten - traditionel dansk mad, bl.a stegt flæsk, den bedste vi har smagt. Meget højt serviveniveau!
Morgenmaden var også virkelig god. Der manglede ikke noget.
Kan klart anbefale stedet - det skal opleves. Kommer helt sikkert gerne igen.

16 oktober 2022

En rigtig god oplevelse.

En fredag aften bestilt bord til 4 personer. En rigtig god oplevelse, med rigtig lækker mad og venligt personale. Og en fantastisk udsigt over fjorden. Vi kommer helt sikkert igen.

30 september 2022

Besøg d. 18/9

Jeg havde booket til 3 personer, men da vi kommer mener de at der kun er booket til 2, jeg finder min booking bekræftelse frem og der har de også godtkendt til 3 personer. Det virker næsten som et problem fordi hvor skal de så sætte os, de siger alt er optaget.. de finder så på en lidt fesen løsning ved at sætte os ved et 2 mands bord og sætter så et lille side bord ved siden af, som ikke engang har samme højde, det kan man bare ikke!
Det skal siges at restauranten er ikke fyldt. Lidt efter os kommer der 2 personer og de bliver sat ved et 4 mands bord, aldrig har jeg oplevet så dårlig service. Det var første gang vi var der, men det bliver hvertfald også sidste gang vi kommer der. Når personalet laver fejl må de erkende det og finde en anden løsning og det her blev ikke løst særlig godt.

18 september 2022

Kære Emma

Vi er kede af at høre om din oplevelse i restauranten. Det er selvfølgelig ikke den standard som vi ønsker at opretholde. Det var åbenlyst en fejl fra vores side at der var booket til et forkert antal gæster, og det skulle have været håndteret anderledes. Vi har talt med personalet omkring håndteringen af situationen, for at sikre at vores serviceniveau bliver opretholdt fremadrettet.
Vi håber at kunne byde jer velkommen en anden gang, og give jer en positiv oplevelse.

Hørby Færgekro

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lørdag aften sammen med 2 gode venner…

Lørdag aften sammen med 2 gode venner besøgte vi den nyrenoverede færgekro, som er lækker indrettet i badehotel stil.
Havde en fantastisk dejlig oplevelse med veltilberedt mad som blev nydt på den overdækkede terrasse med smukt udsyn til Holbæk og fjorden.
Tjenerne var alle super opmærksomme, smilende og informative.
Så det blev en dejlig aften i en skøn atmosfære, som vi gerne gentager en anden gang.
Venlig hilsen Lena

14 augustus 2022

Fremragende fest, meeen...

Fremragende fest, god mad og dejligt værelse.
Fem stjerner ville jeg gerne have givet, men magen til sur mokke af en servitrice (ældste med hestehale) skal jeg dog lede længe efter.
Hun bør nok slet ikke være i servicebranchen...
Restaurantchefen var helt forrygende, sød og meget behagelig, tak for ham.
Vh Annemette

31 juli 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg troede ikke mine ejne øjne

Jeg troede ikke mine ejne øjne! Totalt ringe service! Jeg ville invitere min familie på frokost og vi ville side ude i det gode vejr, men det var ikke en mulighed fordi vi var 5 personer og ikke 4 og vi skulle forstå at det var BESVÆRLIGT for personalet, på en ellers halvtom terasse med massere plads på en kedelig hverdag. Vi bliver budt at sidde inde i 30 graders varme og kigge over ledige pladser udenfor. Aldrig har jeg set eller oplevet lignede i de 20 år jeg har været i restaurations branchen. Jeg kommer ikke igen, totalt uprofessionelt at byde sine gæster dette fordi det er besværligt for personalet, det er ellers et fint sted, men dette service gør at jeg IKKE anbefaler hørbyfærgekro, man vil blive mødt af skuffelse

20 juli 2022

Super fin betjening

Super fin betjening. Smukke nyrenoverede lokaler med ægte strandhotel stemning og kæmpe stor flot terrasse helt ud til vandet Bedste rødspætte jeg længe har fået.

15 juli 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

For dyr og jævn alm. mad.

Syv til frokost i hele restauranten. Frokosttallerken bestilles, 1 kedelige oplevelse: tarteletterne kan ikke laves. Pariserbøf tør med peberrodsdrys, IKKE revet peberrod, rødbede fra glas, gennemstegt, en æggekage til 168kr!!!, dyrere end selv på dyreste restaurant i Holbæk, billige ingdrienser…kedelig mad og jargonpræget betjening. Måtte bede om regningen 3 gange. For dyr i forh. til madoplevelsen.
Smukt lokale og udsigt.

15 juli 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

4 personer til middag 9.7.22 - elendig oplevelse.

4 personer til middag 9.7.22 - der er sat een stjerne, da jeg ikke kan vælge nul stjerner.

Elendig og sur betjening. Godt klaret i et servicefag !
Stegt flæsk skåret fra den forkerte del af grisen, centimetertyk, kold og sej.
Rødspætte - dyreste menu på kortet - smagte af tran.
Kartofler usaltede, kolde og nogle endda helt rå.
Persillesovs stuetemperatur, uden smag og nærmest ingen persille.
Gør dig selv en stor tjeneste: Tag aldrig derhen !!

11 juli 2022

1000 Tak for en dejlig fest

Vi holdt en 200 års fest d. 26. juni i år, 2 x 75 års fødselsdag + 50 års guldbryllup = 200 år med 47 mennesker.

Vi blev venligt modtaget af personalet og vi fik anvist et dejligt nyrenoveret værelse til overnatning.Vi har tidligere holdt store fester på kroen, hvor vi har været tilfredse, men der er sket store forandringer, til det bedre, alt er lyst og lækkert.

Festen blev holdt i den nyrenoverede festsal med skøn udsigt over Holbæk fjord. Bordet var dækket som vi havde ønsket, og den buffet vi fik, var helt i top, frisk og nylavet i rigelige mængder, der var nok til alle.Vi og alle gæster var godt tilfredse med maden.

Dejligt personale, søde og opmærksomme og en kok som laver skøn mad. Vi glæder os til at komme igen.

Anne Grethe og Jørgen Willendrup

30 juni 2022
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.