Hockeystore Reviews

1.099
TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Åter igen har hockestore inte koll på sin hemsida. Beställde skridskor som skulle finnas i lagret. Fick mail om att skridskorna inte fanns och att det blivit fel. Hockeystore tar inget ansvar för de f... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag fick ett trevligt men seriöst bemötande kring min reklamation. Efter att jag sänt in alla efterfrågade underlag så fick jag ett snabbt beslut från dem med två olika val på hur jag ville gå vidare... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

När min sons nya ishockeyklubba gick sönder första gången han skulle prova den.Jag reklamerade den direkt och fick svar nästan omgående. Efter att jag skickat in lite bilder,så fick jag en ny klubb... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi köpte ett presentkort hos Hockeystore i Kungens Kurva till sonens kompis som fyllde år. Det blev tyvärr stulet under kalaset och Hockeystore visade stort hjärta och förståelse och fixade ett nyt... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. IJshockeywinkel

Geschreven door het bedrijf

Hockeystore grundades 2015 i Jönköping, målet var att skapa en specialistbutik där hockeyspelaren kunde hitta allt från udda tillbehör till de senaste hockeyklubborna och skridskorna. Konceptet blev en succé och blev snabbt en av landets största hockeybutiker. I början av 2018 lämnade Hockeystore Team Sportia-organisationen och är nu en del av Spobik AB. Hos Hockeystore hittar du alltid det senaste och bästa produkterna från de ledande leverantörerna. I sortimentet finner du allt för dig som spelar på elitnivå till den som precis ska börja hockeyskolan. Vi testar många av produkterna på is för att säkerställa den bästa prestandan i sortimentet vi erbjuder. Vi vet att alla städer i vårt avlånga land inte har lyxen med en riktig hockeybutik. Vi vet också bekvämligheten med att sitta hemma och klicka hem sina inköp, därför vill vi erbjuda en snabb och smidig e-handel som är enkel att handla på. Hela vägen från ditt första besök på hockeystore.se tills dess att du har packat upp ditt paket där hemma ska vara en så skön upplevelse som möjligt.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 58% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(1.099)

64 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Grymt service

Grymt service, alltid snabbt och förstående. Ingenting är svårt för hockeystore när man behöver hjälp.
6/5

12 september 2025

Goodwill

Köpte en produkt som blev solblekt
Skickade in bilder etc.
Fick snabb återkoppling från kundsuporten där jag skulle bli ersatt för produkten - då en ny sannolikt skulle bli solblekt gen.
La en weborder igår och idag får jag besked om att jag erhåller rabatt motsvarande summan för den solblekta produkten.
Grymt bra tycker jag

29 augustus 2025

Jönköping

Var i Jönköpingsbutiken och köpte två uppsättningar hockeyutrustning. Fick fantastisk hjälp och viktigast av allt, säljaren sålde inte på "onödigt dyra" produkter.

20 juli 2025

Service!!!!

Fick otroligt hjälp där det i själva verket var jag som gjorde fel. Lade till helt fel butik i helt fel stad men killen på kundservice löste rabatten jag fick på första utan tvekan! Retur var inte heller några konstigheter att lösa! Och med express leverans kom födelsedagspresenten på 1 dag så min fadäs löste sig ändå!

6 augustus 2025

Dit is Trustpilot