Åter igen har hockestore inte koll på sin hemsida. Beställde skridskor som skulle finnas i lagret. Fick mail om att skridskorna inte fanns och att det blivit fel. Hockeystore tar inget ansvar för de f... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jag fick ett trevligt men seriöst bemötande kring min reklamation. Efter att jag sänt in alla efterfrågade underlag så fick jag ett snabbt beslut från dem med två olika val på hur jag ville gå vidare... Toon meer
När min sons nya ishockeyklubba gick sönder första gången han skulle prova den.Jag reklamerade den direkt och fick svar nästan omgående. Efter att jag skickat in lite bilder,så fick jag en ny klubb... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi köpte ett presentkort hos Hockeystore i Kungens Kurva till sonens kompis som fyllde år. Det blev tyvärr stulet under kalaset och Hockeystore visade stort hjärta och förståelse och fixade ett nyt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hockeystore grundades 2015 i Jönköping, målet var att skapa en specialistbutik där hockeyspelaren kunde hitta allt från udda tillbehör till de senaste hockeyklubborna och skridskorna. Konceptet blev en succé och blev snabbt en av landets största hockeybutiker. I början av 2018 lämnade Hockeystore Team Sportia-organisationen och är nu en del av Spobik AB. Hos Hockeystore hittar du alltid det senaste och bästa produkterna från de ledande leverantörerna. I sortimentet finner du allt för dig som spelar på elitnivå till den som precis ska börja hockeyskolan. Vi testar många av produkterna på is för att säkerställa den bästa prestandan i sortimentet vi erbjuder. Vi vet att alla städer i vårt avlånga land inte har lyxen med en riktig hockeybutik. Vi vet också bekvämligheten med att sitta hemma och klicka hem sina inköp, därför vill vi erbjuda en snabb och smidig e-handel som är enkel att handla på. Hela vägen från ditt första besök på hockeystore.se tills dess att du har packat upp ditt paket där hemma ska vara en så skön upplevelse som möjligt.
Contactgegevens
Huskvarnavägen 40, 554 54, Jönköping, Zweden
- 036 - 290 88 70
- kundservice@hockeystore.se
- hockeystore.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 58% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Bra service
Bra service! Har aldrig varit besviken.
Trevlig och kunnig personal speciellt i butiker f2f. Alla rimliga reklamationer hanteras utan problem.
Köpt många klubbor genom åren och…
Köpt många klubbor genom åren och alltid fått kunniga råd, snabb service och mycket trevligt bemötande.
Bra service
Bra service, bra sortiment, bra hantering av rimliga reklamationer //
Extremt dålig kundservice.
Extremt dålig kundservice.
Köpte en klubba för 2899kr som gick sönder efter dryga 20 dagar och 8 ispass.
Inga tydliga skär eller slag i närheten av brottet (knappt något slitage på hela klubban).
Får autosvar vid inskickad med förfrågan om fler bilder. Skickar in detta och får då samma autosvar. Får dock inget svar trots att jag skickat in efterfrågade bilderna och väljer då att ringa in till kundtjänsten. Blir då ombedd att skicka mailet på nytt. Får då samma autosvar en tredje gång men inget beslut ang reklamationen.
Väntar 30! Dagar men får inget svar. Så ringer jag in igen och får samma svar, att maila in igen. Får då för fjärde gången detta autosvar med förfrågan på fler bilder!
Denna gång får jag svar och blir nekad reklamation. Trots uppenbart fel på klubban.
Kommer aldrig mer köpa från denna oseriösa butik som inte har tid att ens svara manuellt på sina kunders mail.
Riktigt bra kundservice
Riktigt bra kundservice. Råkade bli fel angående frakten men proffsen på kundservice löste allt inom någon minut. Väldigt imponerande.
Väldigt bra bemötande och fick den…
Väldigt bra bemötande och fick den hjälp jag behövde..💪⭐️

Fantastisk kundtjänst
Fantastisk kundtjänst! Jag råkade kryssa fel och beställa leverans till butik istället för hem. När jag mejlade fick jag svar inom några minuter, de fixade hemleverans och bjöd dessutom på frakten fastän det var jag som gjort fel. Imponerande!

Antwoord van Hockeystore
Fantastisk god service🤩 kjapp levering…
Fantastisk god service🤩 kjapp levering og god dialog ved reklamasjon, hatt to stk på kort tid som har blitt løst på en supergod måte.Kan sterkt anbefales videre!

Antwoord van Hockeystore
Snabb leverans och support vid problem…
Snabb leverans och support vid problem med beställningen.

Antwoord van Hockeystore
Hade beställt med upphämtning på butik…
Hade beställt med upphämtning på butik istället för leverans hem, hörde av mig och dom fixade det snabbt och smidigt.
Tack.

Antwoord van Hockeystore
Snabb och proffsig återkoppling på…
Snabb och proffsig återkoppling på kundservicen

Snabb och trevlig support
Snabb och trevlig support. Även när prylar ibland behöver reklameras så är det sunda och snabba dialoger och vi hittar en lösning.

Antwoord van Hockeystore
Snabba leveranser & en FANTASTISK…
Snabba leveranser & en FANTASTISK kundservice (Melissa hette tjejen som hjälpte mig) som hanterade ett reklamationsärende otroligt snabbt & proffesionellt! Imponerad!

Bra service
Bra service. Snabbt svar från kundtjänst. Köpt flera klubbor från dem!

Toppenservice
Handlar ofta via Hockestore och behövde nu för första gången göra en reklamation. Fick ett mycket bra bemötande och ärendet löstes oerhört smidigt. Grym kundservice.

Väldigt bra support
Väldigt bra support, återkommer och hjälper till (i den mån det går).
Snabb leverans av produkter.

Hade beställt lite produkter
Hade beställt lite produkter. Påsen kom öppnad och saknade en produkt. och var på fel adress. Skrev till supporten fick hjälp direkt och dom skickade ut de som saknades. Tack vore Hugo E på supporten så kommer jag få min vara :)

Antwoord van Hockeystore
Alltid snabba leveranser och väldigt…
Alltid snabba leveranser och väldigt bra bemötande. Reklamationer av klubbor har behandlas väldigt snabbt och alltid med en pragmatisk approach med bra bemötande.

Dit is Trustpilot