We waren een beetje bezorgd geworden na het lezen van voorgaande reviews (dat we pas hadden gedaan nádat onze bestelling al was geplaatst), maar eigenlijk is onze bestelling en levering zeer vlot en... Toon meer
Bestelling ging gemakkelijk Greep moest vervangen. Slang is identiek. Aansluitsstuk op stofzuiger paste niet: Heb het oude aansluitstuk gebruikt. Er was geen instructie voor: beide haakjes van de ri... Toon meer
- Huishoudapparatuur winkel
- Koffie-apparaat leverancier
- Elektronicabedrijf
- Elektronica fabrikant
- Elektronicawinkel
Over Philips Home Appliances
Do you need support with your product or our website? Please do not hesitate to contact us:
Contact support
Nederland
- home-appliances.philips
Vraagt klanten om een review
Overzichtelijke site, makkelijk bestellen
Ik kon makkelijk het onderdeel vinden dat ik moest hebben en het bestel-proces verliep soepel.
Goede informatie gekregen
Goede informatie gekregen.
En het nieuwe apparaat is snel geleverd.
Ik had een zware kost aan mijn…
Ik had een zware kost aan mijn stoomgenerator die ik Bij VDBorre had gekocht, Philips heeft toen zowel telefonisch als mail, contact met me opgenomen na het plaatsen van een beoordeling en heeft dus voor een mooie oplossing en tegemoetkoming gezorgd.Het telefoongesprek met Jan liep vlot, vriendelijk met humor en een lach .Wat wil een klant nog meer.Ik wil MrJan en de verantwoordelijke personen van Philips daarvoor ook van harte bedanken voor die inspanning.Ik heb dezelfde stoomgenerator opnieuw gekocht omdat ik deze toch de beste vind.Dit is een echte aanrader en mijn volgende aankoop zal ook rechtstreeks via de webshop gaan.
Klantendienst is top .
Dikke merci allemaal.
Nancy DC
Snel en duidelijk
Post.nl had het pakket pas op…
Post.nl had het pakket pas op donderdagavond en op vrijdagmorgen pas gesorteerd terwijl ik het pakket conform uw info al op dinsdag of woensdag zou ontvangen. Ik heb de week daarop al op dinsdag met u gebeld maar dan moet ik nog ruim een week wachten totdat er iets gebeurt. Dat moet m.i klantvriendelijker kunnen. De uiteindelijke afwikkeling en terugbetaling is absoluut een prima “goedmaker”. De houding van Post.nl is te schandalig voor woorden!!
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer

Antwoord van Philips Home Appliances
Product is snel geleverd en werkt naar…
Product is snel geleverd en werkt naar behoren. Al mag de windkracht wel wat beter. Wat wel jammer is dat na enkele weken al één van de knoopjes helemaal vervaagd is dus je ziet de power logo er niet meer opstaan.
origineel artikel tegen de laagste prijs
origineel artikel tegen de laagste prijs aangeboden. dezelfde stofzuiger buis was bij andere bedrijven bijna 2x zo duur. Bij Philips HA snel te bestellen en ook nog gratis verzending. Via de mail goed op de hoogte gehouden van de bestel status.
Bakblik besteld maar was verkeerde…
Bakblik besteld maar was verkeerde afmeting. Wil het nu retourneren maar dat lukt niet; onduidelijk op de website en geen antwoord op mijn vragen. Foei!

Antwoord van Philips Home Appliances
vlotte vlugge service
Ons oude Philips koffiezetapparaat was…
Ons oude Philips koffiezetapparaat was defect en reparatie was waarschijnlijk erg prijzig wij kregen een goed productadvies en er werdt alle tijd voor ons genomen.
Ook kregen we een aantrekkelijke korting op ons nieuwe apparaat
Snel geleverd en mooi toestel
Snel geleverd en mooi toestel, helaas staat er dat het weinig lawaai maakt maar dit maakt toch veel geluid hoor. Maar lekkere en veel keuze.
De app HomeID is een meerwaarde
Gemakkelijk te bestellen via de site.
Goeie opvolging en levering.
De app voor een Airfryer inspireert en is een meerwaarde! Zeker als je het toestel niet kent!
ik ben tevreden met Philips producten…
ik ben tevreden met Philips producten ook heb ik er jaren gewerkt het voelt goed ook de uitleg en de informatie top