Homebell Reviews 705

TrustScore 1 uit 5

1,1

Zeer zeer slecht en niet alleen vanwege het afgeleverde resultaat bij mijn ouders door de door hen ingezette zzp-er, maar vooral door het " niet thuis" geven na de klacht. Zelfs de slechtste s... Toon meer

- Voortdurend aangepaste rekeningen sturen. Ik kreeg een rekening waar werkzaamheden op stonden die niet uitgevoerd zouden worden. - Je tekent voor akkoord en vervolgens gaan de schilders nog een be... Toon meer

1. Zakelijke diensten

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

The team at Homebell is motivated and highly experienced. We focus on building your dream and work hard to create your ideal living space. From organizing your plans, to managing the entire planning, we turn your ideas into reality so that you can relax and enjoy the results. Our services ensure reliable quality, process transparency and fair pricing. Get in touch with us and let us make renovation easy for you.

1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Ik wil iets zeggen

Ik wil iets zeggen, ik was paar keer als schilder gewerkt via deze bedrijf. Wat was mijn ervaring, klanten of bedrijven zijn via deze bedrijf opgericht denk ik,voordeel: ik heb een huis geschilderd buiten. Ik krijg info een laag schilderwerk goede conditie 1800e ik kom naar locatie een is totaal anders houd verrot verf bladeren wat best is is inclusief materialen wat ik moet zeggen ik begrijp dat mensen willen goedkoper alles hebben . Maar als schilder ik moet zeggen . Schilderwerk is niet makkelijk, als je denkt zo dan heb jij problemen, ik ben schilder vanaf 30 jaren en wat moet ik zeggen, goede materialen kosten geld. Een vakman met grote ervaring Wie zijn werk professioneel doet, kan niet goedkoop werken. Alleen amateurs en slechte materialen goedkoper zijn is het zelfde met auto’s Suzuki VS Lexus en nog een keer ik wil zeggen goedkoper kost veel geld0618522839

19 februari 2026

Slechter dan één ster kan helaas niet

Slechter dan één ster kan helaas niet! Dit bedrijf bij ons offerte uitgebracht om complete huis na verbouwing te witten. We wilden perse een bedrijf uit de regio en dit werd ons ook verzekerd. Vervolgens komen er een paar gasten uit den Haag opdraven terwijl we in de Achterhoek wonen. Deze gaan vervolgens met een verfspuit te werk met achteraf bleek oude verf met stukjes erin, echt het hele huis verknalt! absoluut geen vakmensen maar stelletje prutsers eersteklas.. 5 jaar later zitten we er nog steeds mee.. verknalde muren en plafonds. De klantenservice gaf mooi niet thuis, ik heb foto's en voldoende bewijs opgestuurd en dat werd allemaal weggewuift, niks mee gedaan.. ik moest gewoon betalen, in onze ogen zijn dit gewoon oplichters en niks meer. We willen andere mensen waarschuwen voor dit bedrijf, ga hier niet mee in zee mensen.

1 november 2023

Wat een waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf, totaal niet aan te raden. Controleert geen enkele aannemer ze zijn alleen maar uit op een maandelijkse premie die bedrijven moeten betalen terwijl ze alleen maar neppe offerte aanvragen opsturen om een maandelijkse premie te ontvangen.

14 januari 2022

zelfs 1 ster is teveel

zelfs 1 ster is teveel, schilderwerk buiten laten doen ,\er zat meer. verf op de. muren/grond en zelfs. binnen dan op de kozijnen.\
schuren? plamuren?gronden? niet gedaan wel voor de spullen betaald. ze waren ineens klaar alle dure verf en m materialen die ik had. betaald waren weg en schilderwerk een nachtmerrie.
de verfbladert binnen een jaar al van de dakgoot!
ze reageren niet op berichten! denk dat ik dit bedrijf maar doorzet naar Kassa!

19 april 2021

Gevel

Richard Kobus Metselwerken zuidlaren
Zou werkzaamheden uitvoeren aan de gevel komt niet opdagen en als je belt neem hij niet op

8 maart 2021

maanden staande afspraak afgezegd: kennelijk ben ik niet het juiste type klant

Afgesproken mijn kozijnen te laten schilderen voor ongeveer 1200 EUR, en op verzoek van Homebell een aanbetaling gedaan. Na 8 maanden wachten zegt Homebell 6 dagen voor de geplande schilderklus de overeenkomst eenzijdig op met de meest idiote reden. Homebell gaat alleen nog maar verder met de zakelijke markt en vind dat reden om bestaande overeenkomsten met particulieren op te zeggen.

Zij hebben de aanbetaling terugbetaald, maar zonder wettelijke rente. Verder heeft Homebell niet gereageerd op mijn eis dat ze zou moeten opdraaien voor eventuele schade door het verlaat schilderen of het hoger uitvallen van een nieuwe offerte.

Als je bedonderd wilt worden en graag ziet dat je klus onnodig vertraagd wordt, dan is Homebell perfect voor jou.

17 december 2020

Trap er niet in! Eerst meedenkend en sociaal, daarna laten ze je zitten!

Trap er niet in!

Allereerst: voorafgaand was het contact formidabel! Klantvriendelijk, meedenkend en snel schakelend. Nu heb ik een klacht en plots is het contact ongelofelijk slecht. Eerst probeerden ze de klacht af te wimpelen en vertelden ze dat het niet hun fout was. Dit is wel het geval en dat heb ik dus ook in een mail duidelijk aangeduid met voorbeelden en foto's. Nu? Geen reactie, ook niet op herinneringsmails. Telefonisch ook geen gehoor.

Samenvatting klacht:
Begin april een stucopdracht uit laten voeren door vakmannen van Homebell. Werd snel uitgevoerd, drogen duurde wel véél langer dan aangegeven. Zag er vrij strak uit. Zowaar nog vele complimenten gegeven aan Zenbouw en Homebell. Nog geen twee maanden later: héél veel scheuren in het stucwerk! Het gaat om een uitbouw, dit was bekend bij zowel vakmannen als Homebell. Hier is niet naar gehandeld! Later ondervonden dat nieuwe muren 'werken' en dat de hoeken ingesneden dienen te worden zodat het niet gaat scheuren. Niet gebeurd. Werkelijk ELKE rand zit vol met grote scheuren. Hoe dit gaat zijn over een langere tijd? Ik wil het niet weten.

@Homebell: Los dit onprofessionele werk op! Garantietermijn is nog lang niet voorbij, dus ik hoor graag wanneer het opgelost wordt. Bij geen reactie (via Trustpilot, mail, telefoon of hoe dan ook) zal ik onderzoeken hoe ik mijn recht op een andere manier kan halen.

5 juli 2019

Belazerd

Eerste instantie prettig contact maar na gedane schilderklus gevel waar we uiteindelijk nog extra moesten bij betalen gezien er een speciale stuccer zou komen ( nooit geweest ) heeft de fi Michon uit Den Haag slecht werk afgeleverd . Ze zouden terug komen om het binnen 1 jaar de afgebladderde gevel te herstellen nooit meer iets vernomen . Homebell heeft afspraak gemaakt dat de schilder 24 juni jl zou komen maar nu blijkt homrbell uit de lucht ?!!!!
Dus veel geld betaald voor heel slecht werk !!! Via zogenaamde betrouwbare intermediair 😡

4 juli 2019

Oplichtersbende. Ga nooit met dit bedrijf in zee, maar zoek gewoon zelf een schilder

- Je tekent voor akkoord en vervolgens gaan de schilders nog een beoordeling geven. In mijn geval moest ik volgens de schilders eerst stucadoorwerk laten uitvoeren om het goed te krijgen. Ik kreeg 2 opties: Als ik dit niet zou doen en het project wilde annuleren, moest ik ruim 800 euro annuleringskosten betalen. Of ik kon het project zonder te stucadoren laten uitvoeren maar dan verviel de garantie. Ik heb maar voor het laatste gekozen.
-Slecht afgewerkt schilderswerk. Op sommige plekken is de originele verflaag zichtbaar.

21 juni 2019

Zeer zeer slecht en niet alleen vanwege…

Zelfs de slechtste schilder zou het nog niet zo afleveren.

Homebell reageert hierbij niet en drijft hierbij mijn ouders, doordat zij met een deadline zitten voor inrichting en verhuizing in hun nieuwbouw appartement, tot het nemen van andere stappen. Stappen waarmee ze hun rechten verspelen, precies wat homebell wil natuurlijk.
Ik hoop dat hun rechtsbijstand voldoende is met name voor de vervolgschade . Maar wens deze situatie niemand toe.

17 mei 2019

Let op wanneer je zaken doet of wilt…

Let op wanneer je zaken doet of wilt gaan doen met Homebell. Dit bedrijf doet er alles aan om solide over te komen maar de feiten zijn anders.
Einddoel is het incasseren van de annuleringskosten ad 30% of het inhouden van het vooruitbetaalde. Klanten afhandeling is ver beneden peil, ze schuwen er niet voor om je als leugenaar te betitelen en kwalificeren een weerwoord of verdediging als onbeschoft gedrag. Ook zijn sterk in het downplayen van uw argumenten door ze te bestempelen als persoonlijke aannames.
Bij ons werd op het allerlaatste moment de opdracht geannuleerd.
We kwamen er achter toen we het uitvoerend schildersbedrijf opbelden over de kleur en de werkzaamheden, ze bleken al geruime tijd Homebell hierover te hebben ingelicht. Het werk zou 13 mei beginnen en op 17 mei beeindigd zijn. Vrijdag 3 mei vernamen we de afzegging c.q. verschuiving naar een andere datum. De voorgestelde vervangers stonden bekend als uitstekende stukadoors, maar over hun schilderwerk was er niets te vinden. Toen we van verdere samenwerking afzagen waren we ook onze aanbetaling van € 600 kwijt.

6 mei 2019

Waardeloos schilderwerk geleverd

Zeer slecht werk geleverd. Compleet werk gedaan in 3 uur waar 3 dagen voor berekend was. Dus schuren, gronden en schilderen. Uh gronden dus niet uitgevoerd. Overal op het houtwerk druipers achtergelaten. Verf op tegels geknoeid etc. Advies dus doe geen zaken met dit bedrijf. Komen afspraken niet na volgens offerte en reageren niet op klachten mail. Ook heel slecht bereikbaar telefonisch.
Zijn niet vatbaar voor klachten. Het enige wat ze zeggen is dat ik de restant factuur moet betalen.

1 mei 2019

Slechte kwaliteit en garantie!

Eind maart 2018 schilderwerk aan de buitenkant (kozijnen) van het huis laten doen. Tijdens de werkzaamheden kwam de schilder te pas en te onpas opdagen wanneer het hem uitkwam. Als hij zijn werk goed had uitgevoerd had ik hier geen enkel problem van gemaakt.

Maar in februari 2019 begon de verf van een aantal kozijnen alweer te 'bladderen' en los te laten. Ik ben niet altijd aanwezig ben geweest tijdens de werkzaamheden waardoor het gissen is naar de oorzaak, maar het viel mij op dat de schilder niet of nauwelijks heeft geschuurd voordat hij begon met verfen.

Begin april melding gemaakt van slechte kwaliteit. Kreeg de medeling vanHomebelldat ze niks voor mij gaan doen gezien de garantie periode van 1 jaar (ik maakte melding na 1 jaar + 1 week na de opleverdatum).

Kwaliteit van het geleverde werk is slecht en de klantenservice laat al helemaal te wensen over. Niet benaderen voor verfklussen is mijn advies

3 april 2019

Drama

Al eerder gezegd: dramatisch.

Ik lees een reactie van 11 maart van homebell dat de feedback uiterst serieus wordt genomen en dat ik terug word gebeld.

Dat is tot op heden nog steeds niet gebeurd..

31 maart 2019

Uitstekende communicatie, prijs aan de hoge kant

Homebell heeft uitgebreid de opdracht doorgenomen van tevoren. Antwoord op al m’n vragen gekregen wat veel vertrouwen wekte. Na de offerte gestuurd te hebben, beiden ze behoorlijk vaak om te vragen of alles duidelijk was. Helaas viel de offerte heel hoog uit waardoor we voor een andere oplossing hebben gekozen.
Jammer, want de communicatie was erg fijn met Homebell.

22 maart 2019