Eerste instantie prettig contact maar na gedane schilderklus gevel waar we uiteindelijk nog extra moesten bij betalen gezien er een speciale stuccer zou komen ( nooit geweest ) heeft de fi Michon uit... Toon meer
Zeer zeer slecht en niet alleen vanwege het afgeleverde resultaat bij mijn ouders door de door hen ingezette zzp-er, maar vooral door het " niet thuis" geven na de klacht. Zelfs de slechtste s... Toon meer
- Voortdurend aangepaste rekeningen sturen. Ik kreeg een rekening waar werkzaamheden op stonden die niet uitgevoerd zouden worden. - Je tekent voor akkoord en vervolgens gaan de schilders nog een be... Toon meer
Slechter dan één ster kan helaas niet! Dit bedrijf bij ons offerte uitgebracht om complete huis na verbouwing te witten. We wilden perse een bedrijf uit de regio en dit werd ons ook verzekerd. Vervolg... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
The team at Homebell is motivated and highly experienced. We focus on building your dream and work hard to create your ideal living space. From organizing your plans, to managing the entire planning, we turn your ideas into reality so that you can relax and enjoy the results. Our services ensure reliable quality, process transparency and fair pricing. Get in touch with us and let us make renovation easy for you.
Mariendorfer Damm 1, Haus 3, Etage 5, 12099, Berlin, Duitsland
- 0800 100 2346
- kundenservice@homebell.com
- homebell.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Telefonische benadering vriendelijk
Prima inzet van de medewerker leverde…
Prima inzet van de medewerker leverde een uitstekende aanbieding op.
Betrouwbaar bedrijf
Betrouwbaar bedrijf, goed in communicatie en goed in zijn werk.
Ik zou hem zeker aanbevelen!

een paas deuren
Het handelde over binnenschilderwerk gedurende een aantal dagen. Het is dan lastig om te kiezen wie / welke personen je die dagen binnen krijgt.
Ik heb een plaatselijke schilder gekozen omdat die communicatielijnen korter zijn.

offerte aanvraag
Netjes te woord gestaan duidelijke offerte en binnen een 48 uur. Ik vroeg om advies wat het beste was voor mij en daar kaatste men de bal terug met de opmerking wat u wilt. Ik wil graag een advies van de "experts". Dit vond ik jammer
Snel en zorgvuldig
Snel en makkelijk mbv fotoos en streetview

Antwoord van Homebell
Keurige service om een offerte te…
Keurige service om een offerte te leveren.

Antwoord van Homebell
correcte communicatie en service.
correcte communicatie en service.
Mooie offerte.
Ideaal als je een betrouwbare vakman zoekt
Ideaal als je een betrouwbare vakman wilt, maar niet de lasten van regelen.
Homebell is betrouwbaar en goed. Tevreden met de schilderklus van ons huid.
Ik heb een offerte laten maken bij…homebell
Ik heb een offerte laten maken bij homebell. Daarbij had ik een heel prettig gesprek met Eline. Ze legde alles heel duidelijk uit en kwam heel betrouwbaar over.
Uiteindelijk ben ik met een ander bedrijf in zee gegaan, omdat dat dichterbij was.
Volgende keer zou ik homebell zeker weer mee in overweging nemen.

Antwoord van Homebell
Ben niet overgegaan tot een…
Ben niet overgegaan tot een overeenkomst.
Kwamen andere dingen tussen dus klus in de ijskast gezet.
Werd prima te woord gestaan en offerte was duidelijk.
Verder kan ik weinig over zeggen omdat er geen overeenkomst is gekomen.

Antwoord van Homebell
Huissleutel niet terug gekregen.
Vertrouw dit bedrijf niet!! De schilder heeft na afloop van het project de huissleutel in bruikleen niet teruggegeven. Ondanks herhaalde verzoeken bij de schilder en dit bedrijf krijg ik geen reactie. Telefonisch contact met het bedrijf is nagenoeg onmogelijk door extreem lange (> 15 min) wachttijden.
Inmiddels meldt de schilder (Michon Askamp van Michon Totaalonderhoud) mij nu dat ik waarschijnlijk de sleutel terug heb gekregen en sowieso neemt hij geen enkele verantwoordelijkheid voor de sleutels die hij in bruikleen heeft. Tegen homebell vertelt Michon Askamp dat hij dit met mij heeft overlegd. Natuurlijk iemand vraagt mij een huissleutel in bruikleen maar op eigen risico, en ik doe dat!!
De volgende fase van draaien en liegen is nu dus begonnen.
Inmiddels wel contact gehad met Homebell. Nu bezig met het treffen van een schikking. Maar kost allemaal veel tijd en ergernis.
Als klap op de vuurpijl. Homebell wil mij wel helpen onder deze voorwaarde:
"- Homebell verzoekt dat u uw reviews betreffende Homebell, zoals op Trustpilot, intrekt."
Dus dat verklaart dat de meeste reviews positief zijn.
Ik ben goed geholpen door homebell
Ik ben goed geholpen door homebell. Heb op verzoek diversen duidelijke offertes ontvangen.
Goede service.

Even klein opstart probleempje
Even klein opstart probleempje, maar verder alles prima verwerkt.
Onze ervaring met Homebell
Alles werd goed geregeld en afgehandeld door homebell.
Enige min punt is dat je wel duidelijk afspraken moet maken en vast moet laten legen in de offerte.
Voorbeeld: we hebben een rolluik op de 1ste verdieping die op het kozijn gemonteerd is.
Ik heb dit gemaild en vermeld tijdens de telefoon gespreken met homebell dat deze verwijderd moet worden voor het schilderen.
Aangezien dit niet in de offerte staat stond de schilder wel even raar te kijken toen hij de eerste dag bij ons begon.
Maar goed in goed overleg met de schilder is het allemaal goed gekomen.
De schilder: Dhr Keizer die Homebell aan ons toe heeft gewezen (Om maar zo te zeggen) Fantastische kerel! een die zijn vak zeer goed verstaat.
Hij is drie dagen bezig geweest met de schilder klus, en alles zit mooi en strak in de lak.

Goede communicatie
Goede communicatie en service. Je moet wel ruim van te voren plannen.

Antwoord van Homebell
Hoewel ik zelf de prijs van het…
Hoewel ik zelf de prijs van het schilderwerk te laag had ingeschat, zijn ze scherp geprijsd.

Antwoord van Homebell
Ik heb nog geen beslissing genomen wie…
Ik heb nog geen beslissing genomen wie het gaat uitvoeren

Stuken van muren
Onze muren zijn weer keurig van Stuukwerk voorzien, vakwerk!
Netjes gewerkt, goede nazorg, snelle planning van de klus en vriendelijke behandeling.