Homebell Reviews 705

TrustScore 1 uit 5

1,1

Eerste instantie prettig contact maar na gedane schilderklus gevel waar we uiteindelijk nog extra moesten bij betalen gezien er een speciale stuccer zou komen ( nooit geweest ) heeft de fi Michon uit... Toon meer

Zeer zeer slecht en niet alleen vanwege het afgeleverde resultaat bij mijn ouders door de door hen ingezette zzp-er, maar vooral door het " niet thuis" geven na de klacht. Zelfs de slechtste s... Toon meer

- Voortdurend aangepaste rekeningen sturen. Ik kreeg een rekening waar werkzaamheden op stonden die niet uitgevoerd zouden worden. - Je tekent voor akkoord en vervolgens gaan de schilders nog een be... Toon meer

Slechter dan één ster kan helaas niet! Dit bedrijf bij ons offerte uitgebracht om complete huis na verbouwing te witten. We wilden perse een bedrijf uit de regio en dit werd ons ook verzekerd. Vervolg... Toon meer

1. Zakelijke diensten

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

The team at Homebell is motivated and highly experienced. We focus on building your dream and work hard to create your ideal living space. From organizing your plans, to managing the entire planning, we turn your ideas into reality so that you can relax and enjoy the results. Our services ensure reliable quality, process transparency and fair pricing. Get in touch with us and let us make renovation easy for you.

1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

prima geregeld bij Homebell

prima geregeld bij Homebell, alleen de feitelijke dag van de opdracht gaf wat problemen: aangegeven voorkeur bleek niet haalbaar. werk wel goed verricht. vriendelijke uitvoerder.

24 augustus 2018

Prima organisatie en schilderwerk

Even een kanttekening: ik weet niet hoe het verfwerk zich over een periode van bijvoorbeeld en jaar houdt.

De organisatie door Homebelll is prima verlopen. Weliswaar werd de start van het projectje een keer uitgesteld, maar verder is alles goed en prettig verlopen. Er waren in ieder geval geen onaangename verrassingen.

Het verfwerk ziet er goed tot zeer goed uit. Ik heb geconstateerd dat kale stukken zo nodig gegrond werden. En daarna 2 keer gelakt. Een deur die door de wind was dichtgeslagen en daarom verfafdrukken gaf van kozijn op deur en andersom, werd uit eigen beweging een derde keer behandeld.

Verder gingen de beide schilders voorzichtig om met hun en mijn spullen. Bovendien waren ze sympathiek in hun houding en omgang.

13 augustus 2018

Beste meneer Van Oudshoorn,

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent! Bij Homebell werken wij vanuit uw belang en staat de klant voorop.

Veel plezier met het eindresultaat!

Goed schilderwerk!

We hebben het schilderwerk via Homebell uitbesteed en zijn zeer tevreden over het resultaat dat tot stand gekomen is via de schilders van Versluis & van Stroe schilderwerken uit Zeist. Het ziet er weer keurig uit en alles is volgens afspraak verlopen.

8 augustus 2018

Beste meneer Giepmans,

Erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent!

Wij wens u heel veel plezier met het eindresultaat!

Uw Homebell Klantenservice

Door privé omstandigheden heb ik helaas…

Door privé omstandigheden heb ik helaas niet tijdig kunnen reageren op uw aanbod.

De service via email en telefoon heb ik als zeer prettig ervaren.
Kan verder geen verbeter punten aangeven.
Misschien kan ik nog in de toekomst gebruik maken van uw aanbod, heb nog wat tijd nodig.

6 augustus 2018

Schilderklus via Homebell

Homebell is erg vriendelijk en beloven al je zorgen weg te nemen tijdens een klus. Wat mij erg aanspreekt ivm werk. Zij regelen alles dus ook de schilders/vakmannen. Helaas schakelen ze geen vakmannen in maar echte amateurs. (i) altijd te laat als je iets hebt afgesproken (ii) schilderen zonder gaatjes op te vullen, niet eerst schuren en stofvrij maken kennen ze niet (iii) Sigma verf beloven, maar ze gebruiken goedkope verf en bovendien is het resultaat niet te spreken. Erg jammer en vervelend. Het moet je meer tijd opleveren en rust, maar nu kost het mij meer tijd en veel irritaties. Als tussenpersoon zegt Homebell weinig te kunnen doen, maar ik ga ervan uit dat Homebell met professionals werken. Ik zou Homebell services aan niemand kunnen aanraden.

27 juli 2018

Beste Ben,

We vinden het jammer om te lezen dat u niet niet tevreden bent over Homebell.

Ons doel is om uw zorgen uit handen te nemen, wij betreuren het dan ook dat dit bij u niet het geval is geweest.

Wij hopen dat we uw negatieve ervaring in de toekomst alsnog kunnen omzetten in een positieve ervaring.

U kunt ons altijd benaderen voor eventuele vragen.

Uw Homebell klantenservice

Slechte planning

Het begin van het traject is vrij aardig gegaan. In de planning daarna is het dramatisch gegaan. Ik had een telefonische afspraak gemaakt met de vakman en toen de datum was aangebroken gaf de vakman aan dat er niets concreet was afgesproken. Homebell geeft aan dat het verstandig is om alle afspraken via hen te laten lopen. Dit heb ik vervolgens dan ook gedaan. De afspraak is 2 weken later ingepland via homebell (16 of 17 juli). Ik kreeg in de mail te horen dat de datum aan het begin van de week geconfirmeerd zou worden. Ik heb tot 13 juli in de middag moeten wachten om te horen te krijgen dat het weer met 3 a 4 weken vertraagd is. inmiddels heb al 2 keer vrij genomen. Ik heb aangegeven dat ik de opdracht terug wil trekken. Homebell dreigt vervolgens met de algemene voorwaarde waar een passage in staat dat er een vergoeding voldaan moet worden (30%).

Helaas heb ik nog kunnen beoordelen of het werk goed is of niet. De ervaring tot nu toe is in ieder geval zeer slecht.

13 juli 2018

Beste meneer Akash,

Bedankt voor uw bericht. Inmiddels hebben wij contact met u opgezocht met betrekking tot inplannen van uw project. Wij hopen dat het project naar wens wordt afgerond en wij deze review om kunnen vormen van negatief naar positief.

Professioneel

Professioneel; geen referenties en bij schilderwerk wil je de mensen zien die het gaan doen. Ik was bang dat ik niet de mensen van Homebell over de vloer zou krijgen maar dat Homebell het werk zou uitbesteden aan goedkope schilders. Dat is juist wat ik niet wil. In de T&C stond specifiek onderaannemer vermeld zonder invloed van de klant...

Wellicht iets om over na te denken. De service, kwaliteit van offerte en persoonlijke afhandeling zijn zeer professioneel.

13 juli 2018

Snelle offerte en uitgebreid hoe welk…

Snelle offerte en uitgebreid hoe welk en wat ze doen
Zeker aan te bevelen

22 juni 2018

Beste meneer Raes,

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent!

Snelle reactie!

17 juni 2018

Beste meneer Luyks,

Wij zijn blij dat u tevreden bent met onze service. Ons doel is om onze klanten zo snel en goed mogelijk te helpen.

Snelle service

Snelle service, nette vaklui en niet duur.

7 juni 2018

Beste mevrouw Korenwinder,

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent!

Wij wensen u veel plezier met het eindresultaat.

Uw Homebell Klantenservice

Na overleg met de heer Michon een start…

Na overleg met de heer Michon een start gemaakt met het project.
Prima werk geleverd door de schilders van de heer Michon.
Ik kan het bedrijf van de heer Michon echt aanbevelen , ze leveren prima schlderwerk.

23 mei 2018

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor het achterlaten van een review. Wij proberen altijd de ideale partner te vinden voor onze klanten en het is dan ook heel fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de partner die wij voor u hebben ingepland.

stucwerk

Keurig werk afgeleverd, grote kamer gestukt. Mooie prijs en prima afspraken nagekomen. Top!

21 mei 2018

Beste Lies,

Bedankt voor het achterlaten van een review en voor het kiezen voor Homebell. Wij zijn blij dat u zo tevreden bent met het werk en onze service. Tot de volgende klus!

Werk in uitvoering:

Werk in uitvoering:
We zijn tevreden met het eind resultaat.
Er is netjes gewerkt.

Homebell:
klantvriendelijk en snel.
1 tip... geef de klant de ruimte om tot een beslissing te komen.
Er werd te vaak mail/belverkeer gedaan om ons te vragen of we deze opdracht definitief wilde plaatsen.

9 mei 2018

Beste mevrouw Boom,

Bedankt voor het achterlaten van een recensie. Wij zijn blij dat u tevreden bent met de service en het eindresultaat. Uw feedback nemen wij zeker mee.