Homedeko ApS Reviews

TrustScore 4 uit 5

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg har fået renoveret 2 badeværelse hvor Homedeko har stået for total entreprisen. Alt er gået efter planen. Projektleder er nem at få fat på og følger op. Både tidsplan og økonomi blev overholdt

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi havde en aftale med Homedeko, Pawel. Og på trods af 5 opkald, samt diverse sms´er var der radiotavshed, de dukkede aldrig op, og vi ventede 1 time. Og hørte heller ikke noget fra dem efterfølgende... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har netop fået renoveret vores badeværelse, og vi er rigtig godt tilfredse med resultatet. Hele processen forløb som aftalt – både i forhold til tidsplan og kommunikation. Håndværkerne var pro... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik lavet nyt badeværelse. Gammelt gulv blev revet op og der blev lagt nye fliser på gulvet samt ny brusekabine. Vægge spartlet op, og malet. Der var et par kosmetiske småfejl, som dog blev rettet... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Aannemersbedrijf
  2. Badkamerinstallateur
  3. Vloerenwinkel
  4. Keukenvernieuwer
  5. Tegelzetter
  6. Tegelwinkel

Geschreven door het bedrijf

HomeDeko ApS renoverings- og byggefirma🛠 som tilbyder omfattende renoveringsydelser indenfor: - køkkener - fliser / gulv-vægfliser - paneler/fodlister - nedhængte gipslofter - forskellige typer puds/overflader - gipsplader - pudsning/maling - facaderenovering

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg vil til enhver tid anbefale HomeDeko

Vi har fået revet en væg ned, for at etablere køkken/alrum - herunder skiftet gulve, ordnet vægge, lofter, diverse elektricitet, samt forberedt VVS-installationer til det nye køkken.
Projektet blev leveret til tiden, til trods for at der dukkede lidt ændringer op undervejs - det kunne ikke undgås, når de hjalp med renovering af vores hus fra 1947.
Under hele processen har Krzysztof og hele hans team været fantastiske - tålmodige, høflige, dygtige til at rådgive og altid til at få fat i (også i weekenden).
Jeg vil til enhver tid anbefale HomeDeko!

19 juni 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nyt køkken og bad + det løse

Vi har haft en gennemført god oplevelse med Krzysztof og HomeDeko-crewet! Der var hurtigt respons fra første kontakt, og der blev lyttet og givet ærlige råd på vores projekt, der indebar nyt køkken og badeværelse, makeover af badeværelse nr 2, samt nye gulve og døre. 3D visualiseringer gav os ro i maven med så stort et projekt, og der blev ændret (og ændret tilbage) så mange gange vi havde behov for, for at nå det ønskede resultat. Tidsplan og budget blev overholdt, og resultatet er over hvad vi havde turde håbe på. Selvfølgelig med småting der skulle rettes til, men her var vi også kun mødt med lydhørhed. Alt i alt en god oplevelse til en god pris!

7 juni 2024

Homedeko

Vi ha fået virkelig god oplevelse med Homedeko Aps!
Udskift af vores tagltag til nyt. Tagarbejde udført på 8 dage.Alt fra tilbydsgivning til afslutning er gjørd med meget stor professionalisme. Tog de alle affaldsdele med bort. Tak for det . Firma kan varm anbefels herfra. mvh Sebastian

4 juni 2024

Renovering af badeværelset

HomeDeko ApS og Krzysztof hjalp os med at renovere vores badeværelse. Vi har et gammelt hus fra 1930, hvor der var et separat bad og toilet, med hjælp fra HomeDeko fik vi slået de to værelser sammen til et stort badeværelse. Det var vigtigt for os at beholde den klassiske stilen til huset, samtidig som badeværelse skulle være nyt og passe til vores smag. HomeDeko efterkom alle vores lidt utraditionelle ønsker og sørget for at vi fik lige det badeværelse vi drømte om! HomeDeko gjorde plads til os på kort varsel, selv med et stramt program, og arbejdet meget hurtig og effektivt. På under 3 uger stod vi med et helt nyt badeværelse. Kommunikation og effektivitet her været på top, og vi vil give HomeDeko og Krzysztof vores varmeste anbefalinger!

12 april 2024

Imødekommende og serviceminded

Krzysztof var meget imødekommende og serviceminded i forhold til vores idéer. Krzysztof og hans team var meget hurtige, fleksible og effektive med renoveringen, og vi er meget tilfredse med den endelige resultat.

12 april 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi valgte HomeDeko til en større…

Vi valgte HomeDeko til en større renovering af vores badeværelse. Vi er rigtig glade for resultatet og processen!

Krzysztof kom allerede dagen efter vi kontaktede HomeDeko, hvor han kom ud og talte med os om vores ønsker til badeværelset.
Vi valgte hovedsageligt HomeDeko på grund af Krzysztof pålidelighed og serviceniveau, hvor vi altid fik svar på vores mange spørgsmål via mail eller telefon indenfor ca. 12 timer.

HomeDeko kom samtidig med en attraktiv pris og lovede at kunne udføre projektet inden vores deadline. Alle aftaler og tidsfrister er blev overholdt.

Fra start til slut har kommunikationen været god med Krzysztof, som flere gange har kigget forbi under renoveringen.

De små ting som ikke var perfekte ved afslutningen af badeværelset, er blevet rettet uden problemer.

Jeg kan varmt anbefale HomeDeko, og vil selv benytte mig af dem i fremtiden, hvis der igen skal renoveres badeværelse.

2 mei 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi kan kun varmt anbefale dem.

Vi kan kun varmt anbefale dem, de har lagt et 45 m2 klikgulv og de var meget omhyggelige og der var pænt ryddet op efter dem. Vi er yderst tilfreds med deres arbejde.
De kom til aftalt tid og de har overholdt alle aftaler.

1 april 2024

Total renovering af hus

Vi har købt et gammelt 70er hus, som havde brug for ny stue, køkken og badeværelse.
Homedeko stod for alt fra tegning af projektet, nedrivning, til opførsel og maling og alt blev lavet som aftalt, til tiden og endda inden for det aftalte budget.
Selv om der kom et par overraskelser undervejs, blev de løst uden problemer.
Og måske bedst af alt, vi havde ingen arbejde med at kordinere mellem de forskellige faggrupper (Murer, tømmer, vvs, el, maler osv.) alt var der styr på.
Stor anbefaling herfra.

12 juli 2023

Totalrenovering af badeværelse

Vi brugte HomeDeko til at totalrenovere vores badeværelse. Vi indhentede flere tilbud, men endte med at vælge HomeDeko først og fremmest fordi Krzysztof fremstod som troværdig og engageret i sit håndværk og sine kunder. Derudover tilbød de en god pris og en tidsmæssig hurtig renovering.

Kommunikationen har været god hele vejen igennem projektet fra udarbejdelsen af tilbud og visualisering, til besøg i showroom og valg af materialer, til det reelle arbejde på vores badeværelser.

Selv om der har været små udfordringer undervejs har Krzysztof håndteret det hurtigt og professionelt og det er lykkedes at overholde alle deadlines.

Stor anbefaling herfra.

6 maart 2024

Fantastisk oplevelse!

Vi har haft homedeko til at ligge fliser i vores badeværelse og resultatet er bare fantastisk! Vi er så glade for det og kommunikationen med pawel og hans team var super! Jeg kan varmt anbefale homedeko til en hver tid!

7 maart 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Grundige og pålidelige

Vi oplevede at de var meget grundige og de kom til tiden hver gang. Det tog lidt længere tid end vi havde regnet med, men vi fik et virkelig pænt køkken som resultat.

4 december 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Krysztof og han sjak er dygtige

Krysztof og han sjak er dygtige, pålidelige og rimelige i pris. Jeg er super glad for mit nyrenoverede badeværelse!

25 december 2023
Logo Homedeko ApS

Antwoord van Homedeko ApS

Tak, fordi du valgte os !

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

We are very happy with the result

We are very happy with the result. The general renovation of the apartment went smoothly, even though some hidden "miracles" appeared during the work, the team always found a cool solution. The gentlemen were nice, professional, you can see that they were committed to their work and you could count on professional advice. I recommend it to anyone who wants it done well, reliably and at a reasonable price

3 september 2023

Nyt køkken i Gadbjerg

Vi benyttede Homedeko til en opgave i en af vores udlejningsejendomme.

Arbejdet blev udført til perfektion med god sans for detalje og kvalitet. Hele processen har været meget nem, og jeg kan varmt anbefale Homedeko til installation af køkken.

20 juli 2023
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.