Det som skulle være et forsøk på å spare penger ved å bytte alarmleverandør, endte som et økonomisk mareritt. Hele opplevelsen med Homely har vært preget av fakturakaos (da de fakturerer kr 249,... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Eksepsjonelt god kundeservice, både på e-post og på telefon. Virker som de ansatte her faktisk kan produktene som er tilgjengelig for brukeren og ikke bare ringer rundt etter nye kunder. Enkel oppko... Toon meer
Super kundestøtte! Integrasjon av modul for Yale Doorman V2N for hjemmealarm. Super veiledning gjennom prosedyre, gikk ikke helt knirkefritt, men to karer på kundeservice var tålmodige, tydelige og... Toon meer
Har da installert Homely alarm sensorer og røykvarslere. Alt kom i en pakke og var enkelt å montere og registrere i alarmsentralen. Kjøpte også en modul til Yale Doorman så jeg kan administrere både... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Beveiligingssysteem installateur
- Brandalarm leverancier
- Inbraakalarmwinkel
Geschreven door het bedrijf
Boligalarm, så trygt og enkelt som det burde være. Homely ble startet fordi vi merket at noe luktet svidd i alarmbransjen. Målet vårt er å gjøre boligalarm så trygt og enkelt som det burde være. Vi tilbyr samme, lave og rettferdige pris for alle. Vi tilbyr smarte produkter som du enkelt kan montere selv og en transparent forretningsmodell – uten liten skrift eller lokketilbud. Og viktigst av alt: Du er tilknyttet døgnåpen FG-godkjent alarmstasjon som sikrer hjemmet ditt mot brann og innbrudd. Vektertjeneste er inkludert i abonnementet og leveres gjennom samarbeid med Securitas. Kort og godt: Homely er for alle dem som ønsker et trygt hjem, men som ikke har lyst til å være med å betale på boten. Alle bransjer har godt av å bli utfordret. Det skaper utvikling og bedre tilbud for forbrukerne. Men det er selvsagt ikke like populært hos de som tjener gode penger på status quo. Etter at Homely kom på banen, har et skred av kunder fra de store aktørene meldt sin overgang til oss. I Homely tror vi at ærlighet varer lengst og at de som jukser blir tatt til slutt. Men mest av alt tror vi at forbrukerne der ute til syvende og sist vil velge de smarteste løsningene og enkleste modellene. Er du med oss?
Norges ledende utfordrer på alarm
Geschreven door het bedrijf
- Bli en utfordrer du også!
- Homely ble startet fordi vi merket at noe luktet svidd i alarmbransjen. Målet vårt er å gjøre boligalarm så trygt og enkelt som det burde være. Vi tilbyr samme, lave og rettferdige pris for alle. Vi tilbyr smarte produkter som du enkelt kan montere selv og en transparent forretningsmodell – uten liten skrift eller lokketilbud. Og viktigst av alt: Du er tilknyttet døgnåpen FG-godkjent alarmstasjon som sikrer hjemmet ditt mot brann og innbrudd. Vektertjeneste er inkludert i abonnementet og leveres gjennom samarbeid med Securitas.
Contactgegevens

Trygt og enkelt - som det burde være.
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 17% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Enkel å grei installasjon
Enkel å grei installasjon. Billig månedspris og ikke minst hyggelig selger/betjening. Kjempefornøyd med alt. 👍🏻
STYR UNNA!!!!
STYR UNNA!!!!
HOMELY har jeg meldt inn til forbrukertilsynet. Ingen bør gi seg ut med disse. Jeg ble rundlurt av en dørselger. De mener jeg har skrevet under på at jeg har bindt meg for 3år, det eneste jeg kan se er at de sendte det via mail etterpå. Det er ikke noe jeg har godtatt. Når jeg hadde takket ja, så brukte de så lang tid så angrefristen gikk ut, slik at min nå værende Sector Alarm måtte hjelpe meg ut av denne suppen. Nå er saken løst takket være at Sector hjalp meg. Forbruker tilsynet er meget godt kjent med Homely og missfornøyde kunder.
Anbefales ikke!!!!!!!!!!!! Store røde flagg!!!!!!!!!!!!!!!!
Solid løsning
Eneste leverandøren som ikke tar masse leie penger for utstyr som du betaler for.
Veldig god kundeservice
Veldig god kundeservice, rask responstid og rimelig pris ift konkurrentene.
Ryddig og effektiv samtale ifm mulig…
Ryddig og effektiv samtale ifm mulig oppstart som abonnent.
Homely har en uovertruffen kundeservice og rask responstid
Homely har en uovertruffen kundeservice, jeg får alltid den hjelp jeg trenger. Oftest liten ventetid, god problemforståelse og effektiv hjelp. Alltid vennlige. Respons på alarm er særdeles rask! Prisen har gått opp, men ligger fremdeles godt under konkurrentenes.
Jeg har homly alarm nå
Jeg har homly alarm nå
Veldig fornøyd med den.
Vennlig og informativ kundeservice
Vennlig og informativ kundeservice. Kjempefornøyd!
God service. Sympatisk forretningsmodell som kommer kundene til gode.
Beste valg
Kundeservice er langt over forventninger. Får god veiledning og hjelp, og alle spørsmål blir tatt seriøst. Kundebehandler skaper tillit og trygghet, akkurat slik tjenestene skal ivareta. Vil aldri snu meg tilbake og vurdere tidligere leverandører av sikkerhet.
Advarsel til andre som vurderer Homely-avtale
De selger deg utstyr til «rabattert» pris. I mitt tilfelle skulle utstyret angivelig koste rundt 20 000 kr uten rabatt, men jeg fikk det for ca. 11 000 kr.
Problemet er at de venter med å si opp din eksisterende alarmavtale til angrefristen har gått ut. Når ditt nåværende alarmselskap da kommer med et bedre mottilbud, er det allerede for sent å angre.
Hvis du ønsker å avslutte avtalen med Homely, blir du fakturert full pris for utstyret – i mitt tilfelle rundt 20 000 kr. Samtidig får du ikke returnere utstyret, selv om det er helt uåpnet.
Sjekker man prisene på de enkelte komponentene på Prisjakt, ser man fort at utstyret i realiteten er verdt et sted mellom 7 000 og 10 000 kr, avhengig av tilbudene som finnes. På Finn.no ligger det også mange annonser med ubrukt Homely-utstyr til langt lavere priser.
Min opplevelse er at hele modellen er laget for å låse kunden.
Veldig hyggelig og behjelpelig…
Veldig hyggelig og behjelpelig kundeservice. 👏
Kamera
Hei. Jeg syntes dere er raske til å svare når jeg har behov for hjelp. Og alarm abonnementet er ikke dyrt hos dere. Mvh. Bjørn.
Fantastisk konkurransedyktig på pris
Fantastisk konkurransedyktig på pris, service/levering og kundeservice. Lett å koble opp enhetene på egenhånd ved å følge anvisningen. For min del er det mye bedre å eie utstyret enn å leie.
Komponentene er koblet opp og testet
Komponentene er koblet opp og testet. Fungerer veldig bra så langt. Kodebrikker koblet til. Bra veiledning. Hyggelig og god service både hos alarmsentralen og kundeservice. Jeg er fornøyd.
God hjelp fra kundestøtte
God hjelp fra kundestøtte. Greie svar og gode råd.
Veldig bra kundeservice og ikke minst…
Veldig bra kundeservice og ikke minst pris i forhold til andre aktører.
Utrolig raskt svar fra support og…
Utrolig raskt svar fra support og mennesker som virkelig går inn for å hjelpe. Kan ikke bli bedre enn dette.
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.