Det som skulle være et forsøk på å spare penger ved å bytte alarmleverandør, endte som et økonomisk mareritt. Hele opplevelsen med Homely har vært preget av fakturakaos (da de fakturerer kr 249,... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Eksepsjonelt god kundeservice, både på e-post og på telefon. Virker som de ansatte her faktisk kan produktene som er tilgjengelig for brukeren og ikke bare ringer rundt etter nye kunder. Enkel oppko... Toon meer
Super kundestøtte! Integrasjon av modul for Yale Doorman V2N for hjemmealarm. Super veiledning gjennom prosedyre, gikk ikke helt knirkefritt, men to karer på kundeservice var tålmodige, tydelige og... Toon meer
Har da installert Homely alarm sensorer og røykvarslere. Alt kom i en pakke og var enkelt å montere og registrere i alarmsentralen. Kjøpte også en modul til Yale Doorman så jeg kan administrere både... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Beveiligingssysteem installateur
- Brandalarm leverancier
- Inbraakalarmwinkel
Geschreven door het bedrijf
Boligalarm, så trygt og enkelt som det burde være. Homely ble startet fordi vi merket at noe luktet svidd i alarmbransjen. Målet vårt er å gjøre boligalarm så trygt og enkelt som det burde være. Vi tilbyr samme, lave og rettferdige pris for alle. Vi tilbyr smarte produkter som du enkelt kan montere selv og en transparent forretningsmodell – uten liten skrift eller lokketilbud. Og viktigst av alt: Du er tilknyttet døgnåpen FG-godkjent alarmstasjon som sikrer hjemmet ditt mot brann og innbrudd. Vektertjeneste er inkludert i abonnementet og leveres gjennom samarbeid med Securitas. Kort og godt: Homely er for alle dem som ønsker et trygt hjem, men som ikke har lyst til å være med å betale på boten. Alle bransjer har godt av å bli utfordret. Det skaper utvikling og bedre tilbud for forbrukerne. Men det er selvsagt ikke like populært hos de som tjener gode penger på status quo. Etter at Homely kom på banen, har et skred av kunder fra de store aktørene meldt sin overgang til oss. I Homely tror vi at ærlighet varer lengst og at de som jukser blir tatt til slutt. Men mest av alt tror vi at forbrukerne der ute til syvende og sist vil velge de smarteste løsningene og enkleste modellene. Er du med oss?
Norges ledende utfordrer på alarm
Geschreven door het bedrijf
- Bli en utfordrer du også!
- Homely ble startet fordi vi merket at noe luktet svidd i alarmbransjen. Målet vårt er å gjøre boligalarm så trygt og enkelt som det burde være. Vi tilbyr samme, lave og rettferdige pris for alle. Vi tilbyr smarte produkter som du enkelt kan montere selv og en transparent forretningsmodell – uten liten skrift eller lokketilbud. Og viktigst av alt: Du er tilknyttet døgnåpen FG-godkjent alarmstasjon som sikrer hjemmet ditt mot brann og innbrudd. Vektertjeneste er inkludert i abonnementet og leveres gjennom samarbeid med Securitas.
Contactgegevens

Trygt og enkelt - som det burde være.
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 17% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Får man det egentlig bedre?
Får man det egentlig bedre? Super fornøyd fra da jeg snakket med selger til jeg mottok produktene. Veldig enkelt å installere selv, man sparer mange tusen kroner på dette, i tillegg så eier man produktene sine når dem er betalt.
OBS OBS
OBS! Vær oppmerksom på at om du har en eksisterende leverandør og de skal si det opp for deg, venter de med å gjøre dette etter de 14 dagers angrefrist har gått ut. Da rekker ikke konkurrent å komme med mottilbud. Om du du da ombestemmer deg, må du betale fulle beløpet for et utstyr du ikke har brukt, og de nekter å ta tilbake. Dette varer i hele perioden du har bundet deg for.
I Homely må du være selv ansvarlig for utstyret, noe du ikke trenger i andre seriøse leverandører.
Jeg valgte ut verisure da prisene hele…
Jeg valgte ut verisure da prisene hele tiden går opp og man eier jo ingenting. Så jeg lurte lenge på homely. De er utrolig hjelpsomme. Alltid blide og skikkelig. Ringte et par ganger under installasjonen. Fikk modul av de til dørlås Yale. Med de på tråden gikk dette nokså fort. Litt skruing og mekking men med så hyggelig mennesker er det bare en fryd. Nå betaler jeg nesten like mye som hos konkurenten men eier alt utstyret selv etter 36 måneder et konsept som passer meg mye bedre. Tilkoblet samme alarm sentral også.
Et produkt og oppfølging/service som…
Et produkt og oppfølging/service som fungere nøyaktig som beskrevet.
Gode produkter og enkelt å sette opp
Gode produkter og enkelt å sette opp
Eneste å kommentere er at kodepanelet kunne vært enklere å lese/bruke
Homely er en no brainer - løp og kjøp!
Veldig enkelt å sette opp systemet selv, og super kundeservice. Har hatt et par episoder med enheter som har sluttet å virke og da sendes det erstatning uten problemer. Teknisk support et også veldig bra og app er veldig intuitiv og enkel i bruk. Anbefaler virkelig Homely som har et strålende produkt til en meget god pris. Ble utnyttet av en av de store konkurrentene i flere år før jeg byttet på eget initiativ.
Hei veldig positiv kunde
Hei! Hadde en veldig god samtale med kundeservice, medførte til at valget falt på Homely. Fikk en flott beskrevet kontrakt, mottok alle komponenter raskt, som dere sa så var dette enkelt å montere selv. Så langt kun veldig positiv kunde🙂
Meget god hjelp
Kom hurtig gjennom til kundeservice. God forståelse av problem. Gode råd og veiledning. Takk.
Ble møtt med et krav på over 6000 kr
Ble møtt med et krav på over 6000 kr etter å ha sagt opp, selv om abonnementet aldri rakk å starte.
Jeg byttet fra Sector Alarm til Homely fordi jeg ønsket en rimeligere løsning. Jeg betalte utstyret i sin helhet, og Homely fremhever selv at man skal “eie” utstyret sitt. Likevel, da jeg ønsket å trekke meg, måtte jeg plutselig betale over 6000 kr i “tilbakebetaling av rabatt på utstyr”.
Rabatten viser seg å være knyttet til at man i praksis må være kunde over lengre tid, noe jeg ikke opplevde at ble tydelig nok forklart.
Det som gjør dette enda mer frustrerende, er at jeg ikke fikk tydelig informasjon om at systemet ved selvmontering ikke er FG-godkjent, og dermed heller ikke gir noen forsikringsrabatt. Dette var en viktig faktor for meg da jeg vurderte å bytte.
I tillegg opplevde jeg at oppsigelsen ikke ble behandlet i tide. Homely ventet med å sende den videre, noe som gjorde at angreretten i praksis ble ubrukelig. Jeg ble først kontaktet av Sector Alarm 10 dager etter oppsigelsen, altså for sent til å kunne angre. Jeg valgte likevel å takke ja til mottilbud fra Sector, og ta kampen med Homely.
De er elendig på kundeservice og jeg opplevde å bli møtt med automatiske og AI generte svar på e-post. Jeg ser at de også bruker AI til å svare på anmeldelser her inne.
Saken er nå hos Forbrukertilsynet, som også opplyste at de har flere lignende saker mot Homely.
Sitter igjen med en følelse av å ha blitt lurt. Ville vært forsiktig før jeg valgte denne løsningen.
UPDATE 28.04.2026: Saken min har nå blitt behandlet hos Forbrukertilsynet og er avsluttet.
Løsningen som ble avtalt var at jeg returnerer det ubrukte utstyret til Homely, og at de da frafaller kravet knyttet til rabatten.
Saken er dermed løst uten ytterligere kostnader for min del.
Upålitelig støtte til komponenter
Fjernet støtte til komponenter de tidligere støttet. F.eks Sirene til Climax SRAC-23 er tatt bort (gjør at dekningen i huset forsvinner, siden den er repeater) og du må kjøpe nye extendere for å dekke inn.
Frient sin sirene virker som å frastøte seg Develco sine produkter (som i praksis er helt utseende like). Ganske irriterende!
Det verste er at det er gjort i stillhet og ingen varsel om du lenger ikke har dekning på dine branndetektorer, de bare tømmer seg etter søken på signal og begynner å ule for tomt batteri etter noen uker.
I denne perioden har du ikke seriekoblede røykvarslere som du tenkte at du hadde dekning for.
Familien kan bli utsatt for en stor risiko ved brann i slike tilfeller. Brannvarslerne snakker ikke med andre brannvarslere direkte, så når sentralen har mistet kontakt vil de ikke ule før røyk er detektert.
Ikea sine Trådfri pærer var støttet tidligere, de hjalp med dekningen i huset også borte osv. Alt gjort i stillhet fra selskapet.
Når forholdet med selskapet er basert på egne komponenter og de tar vekk komponentstøtte uten å varsle, da har man ett tillitsproblem. Denne tilliten bør opprettholdes ved å ha en legacy modus for kunder med gammelt utstyr. Varsel om at komponenter er uten dekning er en selvfølge, selv her feiler systemet.
Seriekobling av røykvarsling er det viktigste i ett slikt system og det skal være 100% pålitelig. Det har vist seg å ikke fungere i praksis, velg heller andre løsning der komponenter snakker med hverandre direkte.

Antwoord van Homely
Store prisøkninger
Reklamerer med transparente priser og ingen årige prisjusteringer, som er en komplett løgn. Justerer prisen som alle andre aktører i denne bransjen. Årlig økning på 25% er hinsides. Begynner å bli dyrt med tanke på at jeg eier utstyret selv.

Antwoord van Homely
Fin app
Fin app. God hjelp da jeg trengte hjelp til å koble til jale låsen
Kjøpte nettopp komplett brann- og…
Kjøpte nettopp komplett brann- og innbrudds-alarm og er strålende fornøyd. Monterte anlegget fort opp etter monteringsbeskrivelsen og video. God kundeservice ved spørsmål :)
Veldig fornøyd med service og gode…
Veldig fornøyd med service og gode tilbakemeldinger.
Veldig ryddig og ålreit alarmselskap!
Veldig ryddig og ålreit alarmselskap!
God service!👍
Hei! Jeg er veldig fornøyd med service på det meste jeg har spurt om vedr. Installasjonen av anlegget. Håper jeg får det til!👍
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice, og gode, intuitive produkter. Å montere gikk lett som en lek. Svært god app!
Lett og oversiktlig
Lett og oversiktlig. Kjøpte ett hus hvor ett annet selskap hadde installert alarm. Var ikke måte på hva de prøvde seg på med å få meg som kunde. Jeg ba de komme å fjerne sitt utstyr. Så monterte jeg opp selv det fra Homely, veldig enkelt. Og god hjelp fra kundeservice. Anbefales.
Scam
Scam, dårlige produkter med stygt design, må gjøre all montering selv og når man får bedre tilbud ett annet sted så krevde de dobbel sum for å komme seg ut av avtalen, ikke en gang lovlig. Hold dere unna.
Enkel i bruk
Enkel i bruk. God kundeservice, kan ta litt tid før telefon besvares, men alltid hyggelig og får hjelp hver gang. Anbefales!
Dit is Trustpilot