Ik heb een product bij Woefbende ofwel Hondenmagazijn besteld, maar krijg geen bevestiging wanneer het geleverd gaat worden. Mijn bestelnummer is #1031. Een mail over gestuurd, maar nog geen enkele r... Toon meer
Nog steeds geen geld terug en de mail is uit de lucht. Wat een oplichters. Waarschijnlijk alles opgeheven en veel teleurgestelde kopers. Hoop dat de personen achter het bedrijf nooit meer een webshop... Toon meer
Compleet onbetrouwbaar. Leveren te kleine hondenmand. Moest het maar weggeven aan iemand anders want terugsturen zou zonde voor het milieu zijn. Komen uiteindelijk tot een regeling en retourneren he... Toon meer
Waarschuwing! Bestel hier niet! Product niet geleverd, wacht al 3 maanden en op geen enkele wijze enige medewerking of geld terug. Pure oplichterij. Ook de reacties hieronder.. ik heb al 6x gemaild... Toon meer
Een grote poppenkast.
Een grote poppenkast.
Op 31 mei de bestelling geplaatst nu op 13 juli nog steeds wachtende. Na 4 mailtjes verder nog steeds wachtende. Met geduldig te moeten zijn. Daarnaast kun je bellen verwijzen zij je naar de mail..Verder kan de bestelling niet geannuleerd worden. Naar je geld kun je fluiten.. ongelofelijk dat je zo met mensen kunt omgaan.

Antwoord van Hondenmagazijn
4 juni koelmat besteld na veel tel.en…
4 juni koelmat besteld na veel tel.en e-mails nog niets ontvangen en krijgen geld niet terug.SHIT BEDRIJF

Antwoord van Hondenmagazijn
Hoe moeilijk kan het zijn
Het nadeel van mijn twijfel: wel laten bestellen en betalen maar niet leveren. Pure oplichterij.
Het voordeel van mijn twijfel: geef tenminste aan wanneer je wel gaat leveren als je de beloofde levertermijn niet kan waarmaken. Kinderziekte.

Geen levering
11 juni een honden koeldeken besteld, nog steeds niet geleverd ondanks 2 x mailcontact. Leverdatum werd iedere keer verschoven, nu staat er doodleuk dat artikel geleverd is......niet dus! Wil nu gewoon mijn geld terug, klaar mee.

Antwoord van Hondenmagazijn
Waardeloos, trap er niet in!
Meer dan een maand geleden (10 juni) een koelmat besteld met een levertijd van 5 dagen. Na 2 weken maar eens mailen, excuses excuses en aanbod voor 5% korting. Ik wil geen korting, maar de mat. Nu kijk ik bij de track en trace en staat er dat de mat afgeleverd is. Grappig detail is dat daar gelijk de melding onderstaat, dat mocht je het toch niet ontvangen hebt, je maar moet mailen.

Onbereikbaar...is dit oplichting?
O Jeetje....hier had ik eerst moeten kijken 🙉voor ik iets bij hondenmagazijn ging bestellen. Heb 24 juni een coolmat besteld (best.nr.62659)en nog steeds niks ontvangen...meerdere emails gestuurd. Gebeld...maar ze zijn onbereikbaar. Ik eis mijn geld terug. Bij navraag kan ik t beste aangifte van oplichting doen en de media benaderen. Dus mede slachtoffers als we allemaal aangifte doen en de media benaderen staan we hopelijk sterk. En tegen HMagazijn wel ik nog wel zeggen: Ga werken voor je geld inplaats van bij hardwerkende mensen geld afhandig te maken. Jullie horen nog van mij!!
P.s.Ah....eindelijk een reactie Jullie reactie is als zovele(doen alsof jullie er mee bezig zijn)....Jullie zijn niet te vertrouwen. Inmiddels aangifte gedaan. Melding bij Radar gedaan.
Ik eis mijn geld terug!!
Hoe duidelijk kan ik nog zijn hondenmagazijn!!!
Jullie vragen om te reageren via email...heb er zoveel gestuurd dat heeft geen zin jullie reageren er toch niet op.
Nogmaals stort mijn geld terug!! Dan ben je van mij vanaf.

VERSCHRIKKELIJK!
VERSCHRIKKELIJK!! Koop hier niks.
Totaal geen reacties op mails. Ik wil per direct mijn geld terug anders neem ik een advocaat in de arm.

Hondenmagazijn.nl Oplichters
Dit is een bedrijf, dat aan dropshipping doet en je dan niet alleen opzadelen met een veel hogere prijs dan normaal, maar ook nog eens de boel oplicht, door niet te leveren.
Mijn vrouw heeft op 10 juni van dit jaar een hondenmand van 60,- besteld, direct betaald en die nog altijd niet ontvangen. Vanmiddag heeft ze een review hier bij trustpilot geplaatst en daar heeft zo'n domme computer genaamd Janna, met een stel standaard kreten dom op gereageerd, net als op alle andere slechte reviews. Mijn vrouw heeft al diverse keren gebeld en gemaild en dan krijg je doodleuk te horen en te lezen dat die telefoonmiep zal doorgeven dat het niet geleverd is.
Vanavond is de status plotseling veranderd in 'geleverd', terwijl op de camera de afgelopen week geen pakketleverancier te zien is geweest. Leugenaars zijn het, die op een simpele en dubieuze manier heel veel geld proberen te verdienen. Mijn voorstel is om dit bedrijf met vele mails en telefoontjes plat te bombarderen. info et hondenmagazijn.
nl en telefoonnummer 085 773 4461.

Antwoord van Hondenmagazijn
In mijn vorige review schrijf ik dat ik…
In mijn vorige review schrijf ik dat ik na een hele tijd nog geen hondenmand heb ontvangen…..
En nu nog altijd niet.
Kan iemand me vertellen hoe ik mijn geld terugkrijg want op die vraag krijg ik het antwoord “de mand is al onderweg”. Ik weet dat de pakketdiensten het druk hebben, maar in Nederland naar elkaar verzenden duurt geen 4,5,6,7 of zelfs langer dan 8 weken.
Vreselijk bedrijf!

Zeer slechte communicatie
Zeer slechte communicatie! 19-6 besteld... maar nog altijd niets ontvangen. Bedrijf is telefonisch niet bereikbaar, alleen via een telefoniste die van niets weet.
De bestelling is onderweg en daardoor kunnen ze geen geld teruggeven!!????

OPLICHTERS!!!!!
Inmiddels staat dit openbaar op mijn Facebook pagina!
OPLICHTERS!!!!!
U BESTELD.......
U BETAALD.......
U ONTVANGT NIKS.......
U BENT UW GELD KWIJT..
U kunt mailen wat u wilt, bellen wat u wilt, ze zetten uw klacht door, wat dat dan ook betekenen mag! En dan wordt u met een beetje geluk terug gemaild: onze excuses, wat naar voor u. !!!!
NUL STERREN!!
DAT ER MENSEN ZIJN, DIE KUNNEN LÉVEN MET ZULKE WERKWIJZEN! 😡
Zie ook reactie van Hondenmagazijn hier onder!!
Mijn review blijft staan! Ik wil mijn geld terug, omdat zij in gebreke blijven mbt hun leveringsvoorwaarden: 5 tot 10 werkdagen! We zijn nu een maand verder na talloze telefoontjes en mailtjes mijnerzijds! Niet leveren is in gebreke blijven. SIMPEL!

Antwoord van Hondenmagazijn
30 mei mand besteld, niet geleverd en kan koop niet ontbinden omdat de mand onderweg is.....
30 mei mand besteld en nog steeds niet geleverd. Op mail wel enkele reacties maar nooit wanneer ik de mand kan verwachten. Aangegeven dat ik de aankoop wil annuleren. Dat is niet mogelijk omdat de mand onderweg is. Status staat al een week op afgeleverd, echter niet bij ons en volgens hondenmagazijn.nl is dit een fout in hun systeem. Hoe kan ik me aansluiten bij de groep aangifte?
Nav reactie:
Ik heb al minstens 5x gemaild en ook gebeld met jullie. Er wordt een korting van 5% aangeboden (2,50€). Ik wil geen korting ik wil mijn geld terug!

Antwoord van Hondenmagazijn
Duurt lang maar heb bestelling ontvangen
Wel besteld en betaald 20-6, niets geleverd. Reacties op mails bleven uit.
Uiteindelijk ontving ik mailtjes dat mijn bestelling vertraagd was en hielden ze me op de hoogte waar de bestelling was. Moest uit China komen. En is ondertussen geleverd. Heb een kleine korting ontvangen voor het ongemak. Dank!

Antwoord van Hondenmagazijn
Oplichters !!!! Kijk uit !!!
De product en specificatie klopt niet. Is binnen een maand kapot. De rotzooi komt uit China. Lang gewacht. Bijna 6 weken. En dan beweren ze dat het goed is. Wat een oplichters !!!

Barcode3SOPKD1019875
Na terugsturing van pakket weken aan het lijntje gehouden.Nu antwoord men zelfs niet meer.Naar mijn geld kan ik fluiten.Wat een bedrijf en dit kan blijven bestaan?

Antwoord van Hondenmagazijn
Zelfs één ster is nog teveel
Zelfs één ster is nog teveel. Ik kan me aansluiten bij de rij negatieve reviews. 2-6 besteld en betaald en nog steeds niks ontvangen. Een telefoniste die je alleen maar zegt via de mail te reageren en op de mail krijg je geen reactie. Of een standaard mailtje met de vraag waar ze je mee kunnen helpen. En vervolgens nooit geen reactie meer. Voel me opgelicht, waardeloos bedrijf. Advies, bestel hier niks!

Misleiding - Bij de beesten af
Bij de beesten af!
Andere recensies gelezen te hebben heb ik inmiddels aangifte gedaan bij de politie. Het is schandalig.
Veel geld betaald en wacht nu al een maand op oa een koelmat die ik had gekocht voor mijn kat met hartklachten.
Een dichte deur. Geen antwoord op e-mails en als ik een reactie krijg dan is deze algemeen en geeft geen antwoord op mijn vraag.
Inmiddels wil ik mijn bestelling annuleren en ook nu weer geeft niemand thuis. Bellen kan maar je krijg een telefonist die niks voor je kan betekenen behalve een boodschap doorgeven waar dan weer via de e-mail een algemeen antwoord op komt terwijl je wacht op antwoord van de 10 e-mails waar je geen antwoord op krijgt!
Oplichters dus!!
Beste Janna, dit is weer een typische reactie zoals als jullie altijd geven. Kijk naar al mijn e-mails en reageer daar op aub. Inmiddels ook mijn aangifte bij de politie. Ik wil mijn geld terug!!

Bestel hier niet!
Bestel hier niet! Het 'bedrijf' geeft totaal geen gehoor.
Bellen en mailen niet terug, dit is meerdere malen beloofd. Het verhaal speelt nu al bijna 4 weken.
Het is nu maar afwachten of 'meneer' reageert volgens de receptie...

Antwoord van Hondenmagazijn
Inzake Bestelling #61984 zullen we…
INMIDDELS HET HELE AANKOOPBEDRAG RETOUR ONTVANGEN.
Inzake Bestelling #61984 zullen we morgen aangifte gaan doen bij de politie en onze advocaat opdracht geven de overeenkomst te ontbinden en dus onze betaling terug te vorderen.
Er zijn zoveel beloftes gedaan. Er klopt werkelijk geen fluit van wat ze allemaal zeggen en beloven.
Als dit einde van de week niet is opgelost zullen we het initiatief gaan nemen tevens een groepsaangifte te doen, dit wordt door de politie serieuzer genomen. Bedoeling is dat alle mensen met dezelfde ervaring zich gaan verenigen en allen aangiften doen, zodat dit bij elkaar gevoegd kan worden.

Antwoord van Hondenmagazijn
Lees reviews en koop niets bij dit bedrijf
1 ster omdat 0 sterren niet mogelijk is. Eind mei een aantal artikelen besteld en betaald. Geen levering na de beloofde 5 tot 10 dagen. Na 4 weken mail gestuurd. Het was druk maar bestelling zou geleverd worden. Ik zou vantevoren bericht krijgen. Na 1,5 week opnieuw een mail gestuurd maar geen reactie meer. De gebruikelijke gang van zaken zoals ik in andere reviews lees. Geen bericht van levering gekregen, bestelling staat op 'afgeleverd' maar ik, noch mijn buren, hebben iets ontvangen.