Na 3 jaar gaf onze kokend waterkraan minder water. Hotspot gebeld en alles uitgelegd en na enkele foto s en een filmpje opgestuurd te hebben kwamen zij met de oplossing. Er werd een nieuwe uitl... Toon meer
We hebben voor het eerst een kokendwaterkraan gekregen van Hotspot. Het werkt prima voor wat wij ermee willen doen. Het enige was dat het bovenste stuk van de kraan speling had. Hotspot heeft direct e... Toon meer
Onze boilers is kapot gegaan. Deze viel onder de garantie. Omdat er een nieuw soort boiler is paste onze kraan er niet meer op. Super goede service verleend vanuit titanium hotspot door een passen... Toon meer
The coolest spot in the kitchen - zowel op kantoor als thuis! De producten van HotSpot Titanium worden met de grootste zorg geproduceerd, daarom geven wij uitstekende garantie en verlenen wij service met de grootste zorg en aandacht. Wij bieden jou de veiligste en meest gebruiksvriendelijke kokend water kraan met een smooth flow die ervoor zorgt het water niet spettert bij het tappen. HotSpot Titanium biedt diverse designs in verschillende stijlen en finishes om voor elke interieur stijl de perfecte eyecatcher te kunnen leveren!
Kaagschip 25, 3991CS, Houten, Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Antwoord van Hotspot Titanium
Zeer tevreden. Jammer dat onze boiler lekte toen wij hem geïnstalleerd hadden. Naar dit gemeld te hebben werd er meteen actie ondernomen en zijn wij zeer vriendelijk geholpen. Op elke vraag kwam een antwoord en zelfs nog een kaartje met wat thee zakjes na dat alles geregeld was. Kort om fantastische service.

Antwoord van Hotspot Titanium
Het probleem een kapotte heet water kraan! Hotspot gebeld en deze hebben snel en deskundig advies geleverd en ook een goed aanbod gedaan ter oplossing van het probleem. De levering van een nieuwe kraan met boiler was de oplossing. Ben dus zeer tevreden over het geheel van de afhandeling.

Antwoord van Hotspot Titanium
Heerlijk direct kokend water niet meer wachten.
En de sensor vindt ik ook een uitkomst. Geen vieze handen meer op de kraan, top.

Antwoord van Hotspot Titanium
Wat een goede service! Ondanks dat we een wat verouderde kookwaterkraan hebben, zijn we zeer snel en vriendelijk geholpen aan een nieuw onderdeel. Het telefonisch contact was prettig, net als de service bij de fabriek in Houten. Dank Hotspot Titanium!

Antwoord van Hotspot Titanium
Top ervaring en defect onderdeel direct opgestuurd na 2,5 jaar zonder meoilijk te doen.

Antwoord van Hotspot Titanium
Na het stukgaan van de kookkraan na de garantietermijn zijn wij keurig geholpen en hebben wij een mooi alternatief kunnen aanschaffen tegen een mooie prijs. Fijn!
Leuke dame die Barbara!
Maar ook warmteservice heeft ons prima geholpen om met hotspot in contact te komen! Thanks Dennis

Antwoord van Hotspot Titanium
We hebben de HotSpot Titanium Vito gekocht. Wat een ontzettend fijne kokendwaterkraan! De sensor is ideaal en het kokend water komt er zonder te spetteren uit. Een groot verschil (en voordeel) tov het bekende merk.
De eerste Vito kraan die geleverd werd had wat problemen met druppelen, maat dat werd snel, vriendelijk en adequaat opgelost door een nieuwe te plaatsen. Dus naast een mooi product ook een top service!

Antwoord van Hotspot Titanium
Correcte afhandeling en goed advies
Alles is in goede orde ontvangen, de digitale uitleg voor installatie was uitstekend en de kraan werkt weer als tevoren.

Antwoord van Hotspot Titanium
Super service, snel geholpen om de lekkage op te sporen. Daarna zelf buiten de garantie de kraan kosteloos geleverd.

Antwoord van Hotspot Titanium
Ik zag de Vito kraan online en heb daarna contact gehad met dit bedrijf. Met verschillende video's over de functionaliteit van deze kraan werd ik geholpen door de klantenservice. Ik ben enorm blij met de kraan en helemaal met de functie voor handsfree gebruik voor koud water, dit is ideaal tijdens het koken. Ik heb ook netjes en snel het garantiecertificaat voor 5 jaar garantie ontvangen. Ik beveel het aan!

Antwoord van Hotspot Titanium
De kraan is werkelijk een juweeltje. En dan die boiler met een inhoud van 8 liter. Als je dan ook nog de prijs ziet... Zoek niet verder, dit is de kraan die je hebben wilt.
We hadden onlangs een klein mankementje aan de warm-koud-water hendel. Even gebeld en een uiterst vriendelijke medewerker met een fantastisch gevoel voor humor stuurde dezelfde dag nog een nieuw onderdeel. De volgende morgen kon ik het onderdeeltje heel simpel zelf vervangen. Tot mijn verbazing werd ik die dag ook nog gebeld door dezelfde medewerker die vroeg of de verzending en de montage goed waren verlopen. Uitstekende service. Ik raad iedereen dit bedrijf aan! Sjappoo!!

Antwoord van Hotspot Titanium
Snel, ter zake kundig. Vriendelijke benadering van klant. Goede uitleg en instructies. Kan niet beter wensen.

Antwoord van Hotspot Titanium
Ondanks een defecte boiler ( kan gebeuren) direct actie ondernomen .
Fijn contact met de klantenservice en een snelle respons.
Super snel een nieuwe verzonden .
Perfect geregeld mijn complimenten.
Ga zo door !
Mijn aanbevelingen hebben jullie .
Fijn product met een perfecte service.
Mvgr J Nelissen

Antwoord van Hotspot Titanium
Ondanks de kapotte boiler per omgaande een nieuwe toegestuurd gekregen. Ruim de tijd gekregen om de nieuwe boiler te laten plaatsen

Antwoord van Hotspot Titanium
Contact gehad omdat de druk van de waterstraal afnam. Binnen 48 uur werd er een nieuwe kraan toegezonden. Snelle en vriendelijke klantenservice. Topservice , betrouwbaar bedrijf 👍….Titanium hotspot door mij aangeraden vanwege de uitstekende klantenservice!

Antwoord van Hotspot Titanium
Fijn contact gehad met Hotspot Titanium! Alles is netjes geïnstalleerd op kantoor en werkt naar behoren. De Vito kokend waterkraan is echt een aanrader, geen gespetter meer... Super fijn ook dat je met de sensor de kraan aan en uit kan zetten. Daarnaast zijn we heel blij met de titanium boiler zodat we niet hoeven te investeren in filters. Kortom aanrader!

Antwoord van Hotspot Titanium
Ik vind het heerlijk om niet meer te hoeven wachten op de waterkoker, letterlijk in een handomdraai heb je een kopje of eigenlijk net zo veel kokend water als je wilt. Het beveiligingetje van het kokend water is namelijk heel handig terwijl je een knopje indrukt naar achter te draaien.
Van vorm en kleur is er voor ieder wat wils, voor ons staat het matte zwart erg mooi bij de keuken. Ik was een beetje bang dat het een lastig oppervlak zou zijn om schoon te houden, maar het tegenovergestelde is waar.
We zijn natuurlijk begonnen met wat research en hierbij kregen we duidelijk en eerlijk advies zoals dat voor ons de kleinste en dus voordeligste wat betreft prijs voldoende was. Door de rest van de stappen zijn we ook heel fijn geholpen. Vooral ook het installeren, degene die het kwam doen was super vriendelijk en legde goed uit hoe dingen werkten en waar we rekening mee moesten houden.
De stroom is bij ons ook een aantal keer eraf geweest omdat we nog volop in verhuizing en verbouwing van de keuken waren en ik stond ervan te kijken hoe snel de boiler weer opgewarmd is en hoe relatief weinig stroom het kost om hem op temperatuur te houden.
We hebben de kraan nu ongeveer een maand in gebruik en ik kan niks anders zeggen dan dat ik ontzettend tevreden ben!

Antwoord van Hotspot Titanium
Na zes jaar begon onze eerste hotspot kraan spontaan met lekken. Uiteindelijk was de conclusie dat boiler het had begeven. Een coulance aanbod voor een kraan uit gekregen ter vervanging.
Uiteindelijk is installatie mij erg bevallen. Bevestiging van kraan en de compleetheid van de set bevalt. Wellicht een extra sticker plaatsen op de kokend water aansluiting voor de duidelijkheid, de afbeelding en in de handleiding kunnen duidelijker. Ben zeer te spreken over de functionaliteit van de kraan, waaronder de "handsfree" functie voor een keukenprins! Ga hem zeker bij mijn klanten onder de aandacht brengen. De uitstekende service vanuit jullie is zeker ook een belangrijke factor. Goed opgelost zo! Dank voor de zeer betrokken reacties. Nu maar jaren genieten van de kraan!