God indledende information. Efter accept af ordren kom vi hurtigt i gang og anlægget blev opsat og udført inden for den afsatte tid. Teknikerne var serviceminded og arbejdede godt sammen. De håndte... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
En rigtig god service. De kom samme dag jeg ringede, mit fyr dryppede med vand. Service manden, udførte det årlige service samtidig. Meget venlig og kompetent, svarede på mine spørgsmål😊
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har skiftet min vandvarmer og mit gasfyr ud med en luft til vand varmepumpe. Fra første møde til den endelige aflevering har alt kørt helt som aftalt. Levering til tiden, løbende orientering... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Efter min accept af jeres tilbud gik der en god uge, så ankom håndværkerne! Installation og idriftsætning tog 3 dage, hvor der var styr på alt: Væk med den gamle olietank og oliefyret. Gravearbej... Toon meer
EL & VVS installatør - Specialist i installation og service af varmepumper
kanalholmen 16g, 2650, Hvidovre, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Vi er meget tilfredse med vores abonnement hos Hovmand energi på varmepumpe service

Antwoord van Hovmand energi
Fik installeret varmepumpe. De er meget dyre. Mit indtryk er at det hele bare skal gå hurtigt. Monteringsbeslag skruet i loft uden forboring og dermed flækkede loftsbrædder, manglende isolering af rør indvendigt i udedel og gennemføring af rør i rem af træ ikke pænt lavet (store flige af træ mangler efter gennemboring) noget træg service ved garantisager. Fik efterfølgende isoleret rør i udedel efter jeg gjorde opmærksom på det. Så - de har god ekspertise, men er dyre og sjusker med det kosmetiske.

Fik installeret en varmepumpe fra dem . Har årligt eftersyn
Alt er i orden .

Antwoord van Hovmand energi
Hovmand Energi er meget service minded og har løst de få problemer der har været hurtigt og effektivt. Kan varmt anbefale dem.

Antwoord van Hovmand energi
Vi har haft en særdeles positiv oplevelse med Hovmand Energi i forbindelse med en forsikringssag vedrørende vores jordvarmeanlæg. Fra start til slut har virksomheden udvist stort engagement i vores sag. Fejlsøgning, rapportering og håndtering af reparationer blev gennemført hurtigt og grundigt. Da det til sidst blev konkluderet, at anlægget ikke kunne reddes, og vi blev bevilget et nyt, sørgede Hovmand Energi for en problemfri proces. Trods en travl kalender lykkedes det dem at installere det nye anlæg inden for blot 14 dage. Vi er meget tilfredse med deres service og kan varmt anbefale dem.
/ Marie

Antwoord van Hovmand energi
Vi fik en ny varmepumpe. Selve installationen forløb perfekt og meget professionelt, men den forudgående planlægning herunder svar fra Hovmandenergi var ikke tilfredsstillende.
Efter rate forudbetaling måtte vi rykke for kvittering.
Vores gentagne forsøg på at få blot en indikativ prognose for en installationsdato blev kun til henholdende og udskydende forklaringer.
Men alt i alt dog en særdeles god oplevelse

Antwoord van Hovmand energi
Hovmand har netop installeret en ny varmepumpe i vores hus, og fra vores første kontakt til projektets afslutning er alt gået rigtig godt. Deres råd, deres venlighed, deres tilgængelighed, den enestående kvalitet af deres arbejde og renligheden på stedet var bemærkelsesværdig. Vi kan varmt anbefale disse håndværkere.

Antwoord van Hovmand energi
Anede ikke hvad de lavede.
Gjorde ondt værre, og sender så en kæmpe regning.

Antwoord van Hovmand energi
Kommer til tiden og afleverer et pænt stykke arbejde

Antwoord van Hovmand energi
virkelig søde og kompetente mennesker, har haft flere håndværkere ude som laver lappeløsninger men de her finder fejlen og ordner tingene til bunds.
Alle burde bruge dem

Antwoord van Hovmand energi
Vi har fået skiftet vores oliefyr ud med en super lækker varmepumpe af hovmand energi, hurtig udførelse og flot stykke arbejde, vi regnede med at de blev færdige torsdag, men de blev færdige allerede onsdag. Der har ikke være andet end super god kommunikation hele vejen og bare en helt igennem god oplevelse!

Antwoord van Hovmand energi
Yderst kompetent firma, der ultrahurtigt fik etableret en fin Kronoterm-varmepumpe hos os, da vores naturgasfyr gik død med dags varsel. Lynhurtigt tilbud, lynhurtig installation og fakturering, der 1:1 svarede til det tilbudte. Kan klart anbefales!

Antwoord van Hovmand energi
Hurtig og meget effektiv online behandling. Der blev stillet en diagnose på problemet, reservedel bestilt og reparation udføres når reservedelen modtages. Fin oplevelse!

Antwoord van Hovmand energi
God service og følelsen af de ved hvad de har med at gøre.
På trods af en lille misforståelse blev fejlen rettet og de erkendte fejlen fra deres side.
Kan fint anbefales

Antwoord van Hovmand energi
Hovmand Energi.Det har styr på hvad de laver.Var godt nok et lille problem med vores varmtvandsbeholder.Men det fik de klaret.Så alt i alt meget fin service

Antwoord van Hovmand energi
Et fantastisk firma med venlige og fagligt dygtige medarbejdere.

Antwoord van Hovmand energi
Vi havde HOVMAND til at gennemgå vores varmepumpe samt gennemgå varmtvands installationen i vores gamle hus og efter at de udførte det der var tilbudt er resultatet perfekt.
On time, on cost og speck hele vejen igennem.

Antwoord van Hovmand energi
Lees meer over geverifieerde reviews.