Hovmand energi Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God indledende information. Efter accept af ordren kom vi hurtigt i gang og anlægget blev opsat og udført inden for den afsatte tid. Teknikerne var serviceminded og arbejdede godt sammen. De håndte... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En rigtig god service. De kom samme dag jeg ringede, mit fyr dryppede med vand. Service manden, udførte det årlige service samtidig. Meget venlig og kompetent, svarede på mine spørgsmål😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har skiftet min vandvarmer og mit gasfyr ud med en luft til vand varmepumpe. Fra første møde til den endelige aflevering har alt kørt helt som aftalt. Levering til tiden, løbende orientering... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter min accept af jeres tilbud gik der en god uge, så ankom håndværkerne! Installation og idriftsætning tog 3 dage, hvor der var styr på alt: Væk med den gamle olietank og oliefyret. Gravearbej... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

26 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hjælpe med energiberegning

Hjælpe med energiberegning. Vedrørende muligt huskøb omkring at gå fra gasfyr til varmepumpe Luft/Vand.

kender firmaet fra tidligere. Dette er nogen "pisse" dygtige gutter, som tager ansvar og stolthed for deres arbejde - de efterlader ikke en kunde utilfreds!

26 januari 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fokus på kvalitet til mindste detalje

Hovmand Energi installerede en hypermoderne luft-til-varme pumpe, samt opgraderede vores gulvarmesystem og el-tavle, så vi nu har et fuldt automatiseret, højeffektivt varmesystem til erstatning for vores gasfyrede kedel.

Under hele processen varetog Hovmand ikke bare deres rådgiveransvar til UG men selve installationen er noget nær det mest professionelle og kvalitetsorienterede jeg har set. Fra start til slut leverede Hovmand Energi varen og under hele processen passede de på vores eksisterende installationer, møbler, gulve og loft.

Det er tydeligt at Hovmand Energi ikke vil acceptere venstrehåndsarbejde og selvom vores varmepumpe var den første af sin slags de installerede (Kronoterm Adapt) var det tydeligt de havde lavet deres hjemmearbejde og afsluttede med en optimering af importøren, så intet var overladt til tilfældighederne.

Jeg kan på det varmeste anbefale Hovmand Energi og ser frem til at opleve deres efter-service som jeg har tårnhøje forventninger til :)

8 januari 2022
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Det er forståeligt

Det er forståeligt, at I først skal lære vores anlæg at kende. Men ikke ok, at vi skal betale for jeres uddannelse

31 december 2021

Perfekt installationsforløb

Efter min accept af jeres tilbud gik der en god uge, så ankom håndværkerne!
Gravearbejdet, forbindelse mellem indedel og. udedel, opstilling af anlæggets dele og montering af tilpasning til vores gulvvarme samt idriftsætning af anlægget. Alt klaret perfekt efter planen.
Og da håndværkerne forlod pladsen var der ryddet op og gjort rent!
Jeg kan såldes kun give Hovmand Energi min bedste anbefaling: veltilrettelagt arbejdsgang udført på bedste vis.
Og ikke mindst: en god stemnig fra start til slut!

6 december 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hovmand Energi hjalp der hvor ingen andre ville!

Hovmand Energi hjalp der hvor ingen andre ville hjælpe. Overtaget et hus med en varmepumpe der ikke virkede pga. tidligere ejer selv havde sat pumpen op.
Der blev brugt god tid på at finde ud af løsningen på problemet, og der blev fulgt op på sagen om aftenen via sms. Super service og vil til enhver tid anbefale dem og benytte dem igen!

3 november 2021

Bare fantastisk!

Jeg kontaktede Hovman kl. 8.00, og så var han allerede forbi huset kl. 11.00. Meget venlige, ærlige og super kompetente.
De har afmonteret vores gaskomfur, genoplivet vores solvarmeanlæg og givet præcise instruktioner og mange gode råd. Igen, tusind tak for en kanon service!

11 oktober 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har netop fået skiftet vores oliefyr…

Vi har netop fået skiftet vores oliefyr ud med en luft til vand varmepumpe og forløbet har været en meget tilfredsstillende oplevelse.

Hovmand Energi har lige fra tilbudsfasen til den reelle installation levet op til alle aftaler og har igennem forløbet haft fokus på løbende forventningsafstemning, samt sikret at det håndværksmæssige har været helt i top.

Vi kan varmt anbefale Hovmand Energi som en ansvarlig og kompetent energi partner.

Mette og Steen, Bagsværd

10 oktober 2021

Tip top service

Vi har haft en super oplevelse med Hovmand Energi i forbindelse med installation af varmepumpe og udskiftning og flytning af eltavle. Alt har fungeret på både el og vvs siden. Varmeste anbefalinger herfra.

31 augustus 2021

Boveskovvej

Rigtig god service, hurtig responstid og altid tilgængelige

13 juli 2021
Logo Hovmand energi

Antwoord van Hovmand energi

Hej Esben,

Din oplevelse lyder til at have været lige i skabet!
Tak for din anbefaling!

Vh. Martin Jonsson / Hovmand Energi 🌱

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Var super tilfreds med både rådgivning

Var super tilfreds med både rådgivning, nyt fyr, rengøring og oprydning samt opfølgning bagefter med service. Top professionelle.

9 juli 2021
Logo Hovmand energi

Antwoord van Hovmand energi

Kære Helen,

Dine ord varmer!

Vi er glade for at have leveret en fuldt professionelt forløb. Hvor alle aspekter har stemt overens med dine forventninger!

Vi ønsker dig alt det bedste,

Vh. Martin Jonsson / Hovmand Energi 🌱

Lees meer over geverifieerde reviews.