Op mijn aanvraag op zondag een zeer snelle reactie met 3 adressen, Volgende dag al een mail of er nog vragen zijn/waren, Bij telefonisch contact zeer behulpzaam en adviserend. Alle lof

Het is een erg fijn platform dat mij tijdens de aankoop van het huis enorm heeft ondersteund. Nadat ik mijn zoekopdracht op HuisAssist had ingevuld werd ik vrij kort daarna gebeld door medewerker Bart... Toon meer

Via de mail snel een offerte voor een taxateur met scherp tarief. Echter de taxateur stuurde een hogere rekening. Na meerdere contacten met HuisAssist heeft Beer het voor ons geregeld dat het verand... Toon meer

1. E-commerceplatform

HuisAssist helpt jou met het zoeken naar de beste dienstverleners tijdens je verhuizing. Zo hoef je niet meer uren te zoeken, maar helpt HuisAssist je gratis.

4,4

Uitstekend

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Ik had heel duidelijk aangeven dat ik niet benaderd wilde worden

Ik had heel duidelijk aangeven dat ik alleen via de mail wilde communiceren. De ai blijft mij echter via whatsapp bestoken met berichten. Ook irritant pushen. Je hebt nog niet gereageerd... Etc als ik hem vraag te stoppen zegt hij sorry, zal het nooit meer doen en dan hop krijg je weer een bericht.

3 mei 2026

Geld verspilling, beter zelf kijken

Geld verspilling, je krijgt alleen maar excuses waarom in het verslag niks nuttigs staat. Je kan nog beter zelf kijken of iets niey klopt

Edit: na een gesprek te hebben gehad en bijna tot overeenkomst te komen. Gaan ze ineens proberen al me reviews ongeldig te verklaren en word er niet gereageerd. Heel achterbaks dit, als ik 0 sterren kan geven had ik dat gedaan

1 september 2025

Snel

Snel, direct contact en goede partij gevonden voor mijn vraag.

2 februari 2026

Vaag! En keurder Harm niet aan te raden.

Beetje onduidelijk allemaal. Je geeft aan wat je nodig hebt, dan bellen ze je op en sturen ze een lijstje met de top 3 offertes. Vervolgens staat er alleen een naam bij ‘Harm’. Geen verdere informatie niks. Dus ik heb teruggebeld om te vragen wie Harm is en wat hij precies doet. Nou… het werd wel iets duidelijker, maar alsnog vaag.

Ik raad keurder Harm absoluut niet aan. Harm had een soort superfocus op de houten kozijnen. Terwijl er op meerdere plekken in de woning asbest zat, ik bedoel er zijn ergeren problemen in het huis. Maar het gesprek bleef steeds weer terugkomen op die houten kozijnen. En wat denk je? Krijg ik het rapport binnen (te laat) gaat het ook alleen maar over die houten kozijnen, we praten over een kostenplaatje van maar 3/4k. Over het asbest daarin tegen, waarvan hij in huis zei reken maar op 5-10k, stond er echter niks in het rapport over. Of ja letterlijk 1 zinnetje ergens onderin, onduidelijk.

Meteen contact opgenomen, maar er werd niks mee gedaan ze lieten me gewoon hangen.

17 oktober 2025
Logo HuisAssist

Antwoord van HuisAssist

Bedankt voor uw review. Jammer dat de dienstverlening niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Ter verduidelijking: Harm werkt onafhankelijk van HuisAssist en alle geconstateerde aandachtspunten staan duidelijk in het rapport. Een asbestinspectie is daarnaast een aparte keuring die door een andere specialist wordt uitgevoerd.

Zou u opnieuw contact met ons willen opnemen? Wij kunnen uw eerdere melding namelijk niet terugvinden.

Fijne dag gewenst.
Team HuisAssist

Snel, flexibel en professioneel

HuisAssist schakelt zeer snel en waren flexibel in de oplossing. Ik had een energielabel nodig en die was binnen 2 dagen geregeld, waardoor de verkoop van ons huis sneller kon plaatsvinden. Al met al een zeer prettige en professionele partij.

4 november 2025