We hadden een probleem met de levering van de diepvriesproducten. Dat hebben we via de mail aangegeven. Snelle reacties via de mail terug ontvangen en ze hebben dit heel netjes opgelost. Overigens heb... Toon meer
Mooi product. Snelle levering. Helaas na uitpakken een kapot/ beschadigd onderdeel. Klantenservice via chat of mail vond ik niet fijn. Maar op mijn verzoek meteen telefonisch contact. We mochten de... Toon meer
Een hondenkussen besteld maar verkeerde maat gekregen. Kan hem terugsturen maar moet wel verzendkosten betalen? Dit is de omgekeerde wereld. Jullie leveren een verkeerd product. Na diverse mailtjes h... Toon meer
WWW.HUISDIEREN.NL Alles voor en over je huisdier! Wij doen er alles voor om jou het beste baasje te laten zijn en zo veel mogelijk plezier te hebben met je huisdier. Wij verzenden vanuit Nederland en onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00. klantenservice@huisdieren.nl LET OP: WIJ ZIJN NIET > www.huisdier-online.nl dit is een ander bedrijf waar wij helaas nog wel eens mee verward worden.
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super snelle levering
Super snelle levering, goede gebruiksaanwijzing en staat super in huis
Diepvries hondenvoer besteld
Diepvries hondenvoer besteld, netjes de volgende dag gekoeld geleverd!
Eerste bestelling gedaan op aanraden…
Eerste bestelling gedaan op aanraden van de fokker van onze pup. Diepvriesvoeding die op woensdag tussen 13.15 en17.15 geleverd zou worden. Om 13.26 een mail dat de levering niet gelukt was ondanks het feit dat ik van 13.00 uur op de levering heb gewacht wetende dat het om diepvriesvoeding ging en dus geen risico wilde lopen. Levering zou gebeuren op een post-Nl punt in de buurt. Naar deze zaak gereden maar ze staat te boek als permanent gesloten.Vrijdag opnieuw een bericht gehad dat de levering zou doorgaan echter niet naar mijn adres maar naar datzelfde post- Nl punt en later dus ook een bericht dat de levering niet kon doorgaan. Is deze levering bevroren gebleven? Mij komt het over dat de kwaliteit van de levering niet oké kan zijn, mocht ik ze ooit nog geleverd krijgen.

Top service
Top service! Snelle levering en een correcte afhandeling. Heel toegankelijke klantenservice.
Snelle en correcte levering en de…
Snelle en correcte levering en de koerier heeft het pakket tot aan mijn assistent woning gebracht
Dat is Service! Dankjewel
Mevr.Roovers Monique

Supergoede service
Supergoede service! Enige tijd geleden al de ADB petite gekocht. Nu was er een onderdeel kapot gegaan. Na een prettig en behulpzaam mailcontact, werd er meteen een vervangend onderdeel gestuurd! Top!👍🏻

Antwoord van Huisdieren.nl
Wat een super geweldige service ,ik had…
Wat een super geweldige service ,ik had een ADB petite borstel besteld in het roze als kado maar helaas kwam hij in het blauw ,werd gelijk gebeld we komen hem straks aan huis wel even ruilen voor de goede kleur.
Toen de man die het kwam brengen net weg was zag ik dat de witte borstelband er niet bij zat ,gelijk gebeld ,o dan kom ik even terug rijden hoor dan heb je hem gelijk ..
Echt wat een geweldige service ,wist al dat ze heel goed waren in problemen afhandelen maar dit sloeg werkelijk alles.
Top

Prima site
Prima site, overzichtelijk en ruime keuze. Ik ging specifiek voor de ADB en deze werd een dag later al geleverd, erg fijn. Een bedrijf waar ik dus zeker terug kom.

Zeer fijne winkel
Zeer fijne winkel. Ik heb iets besteld en in een iets andere kleur ontvangen. Dit is zeer netjes opgelost! Namens Charlie hartelijk dank!

Antwoord van Huisdieren.nl
Goede webwinkel en goed assortiment
Goede webwinkel, goed assortiment en snel geleverd. Gisteren bestelling gedaan en ondanks de drukte vandaag al in huis. Gewoon top!
Prettige ervaring
Ik vind huisdieren.nl een prettige partij. Ik heb er vorige week voeding en een speeltje voor de hond besteld en het verliep allemaal prima.
Super service
Meerdere malen besteld voor onze hond Sully. Mooi aanbod van (unieke) producten en fantastische klantenservice. Absoluut aan te bevelen.

Niet op tijd geleverd
Op vrijdag voor 18:00 een bestelling geplaatst voor vers hondenvoer. Zou dag erna geleverd worden, maar helaas geen verzendbevestiging o.i.d.
Bij navraag op de website geen reactie.
Op zondag pas een melding dat de levering gereed was voor verzending en de daaropvolgende maandag ook ontvangen (goederen overigens in prima staat).
Doordat er niet is geleverd, was ik genoodzaakt om zelf nog ergens hondenvoer vandaan te halen.